|
Тема
|
Учените в шок -- "спасяването" на пациент го убива
|
|
Автор |
Haтypaлиcт (татко+) |
Публикувано | 02.05.07 19:33 |
|
Досега науката искренно смяташе, че човек изпаднал в шок или клинична смърт се възстановява с подаване на кислород. Днес, нови изследвания показват, че е точно обратното -- подаването на кислород убива пострадалия.
Прочетете
"Но ако клетките са още живи, защо тогава лекарите не могат да съживят някой, който е умрял преди час? Отговорът се крие в това, че ако клетките останат без кислород повече от пет минути, това, което ги убива, е именно подаването на кислород!"
Помислете само, този метод е стандарт в медицината от десетилетия. Колко ли хора са умрели или са получили фатални мозъчни увреждания заради такова "спасяване" с кислород ???
Подобно на това, в родилните домове се прилагат много методи, които днес са приети като стандарт, а утре ще бъдат отречени, например , отделянето на новороденото от майката, слагане на капки в очите и т.н. Защото всичките , и т.н. си имат първопричина...Редактирано от Haтypaлиcт на 02.05.07 23:12.
| |
|
Какво значи това Татко+ в профила си - да не очакваш попълнения?
Крива Нива против акциза на домашната РАКИЯ
| |
Тема
|
Re: Учените в шок -- "спасяването" на пациент го убива
[re: Haтypaлиcт]
|
|
Автор |
desykv (*веселячката*) |
Публикувано | 03.05.07 10:57 |
|
Натуралист, благодаря ти за ценната информация!
Дано съвременната традиционна медицина все повече се доближава до някои истини!
Как сте, как е малкият ви юнак?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
desykv (*веселячката*) |
Публикувано | 03.05.07 21:08 |
|
гледах филмчето с неасистираното раждане на близнаци
останах поразена!
чудя се само какво прави другото им дете пред раждащата му майка...
и как успяха тези хора без никакъв проблем да се справят с раждане на две деца, като второто даже излезна нетрадиционно...
радвам се, че всичко приключи толкова добре!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
katerinata (член) |
Публикувано | 07.05.07 08:37 |
|
Е,все пак не можем да се доверяваме сляпо на всяко новооткритие,нали?!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
natby (ниа-катя) |
Публикувано | 07.05.07 12:17 |
|
много е лесно да кометираш в трето лице, но ако твоето дете де бори за живот едва ли би се подпрял на това откритие. дащеря ми не продиша при раждането. никой така и не ми даде смислено обяснение защо. натъпкаха ни с антибиотици. но сега е жива и здрава. не се наемам да кажа дали това е било правилно и дали десетките алегии които имаме са свързани с това, но нито за миг в онзи момент не мие хрумвало да споря с лекарите - бях благодарна че тя е жива. така че не е лесно да се изказва краино мнение поне аз от този момент на татък мисля по три пъти преди да кага нещо
| |
|
|
|
|