Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:34 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Повторно и потретно бременни #8нови  
Автор crazy_chick ()
Публикувано09.04.07 18:49

Отдавна се каня да привикам мултимайките насам - много време мина от последния отчет и сигурно има някои промени

Аз съм вече стара чанта /ама лачена/ и няма къде да се бутам из бременните, ама на... мило ми е, а и трябва да се поддържа традицията!

За незнаещите ще поясня, че първата такава тема пуснах преди година и половина, когато заглавието беше актуално и за мен. Въпреки това вярвам, че и сега ще се включат очакващи дете за втори, трети и т.н път - хем да се отчетат с прираста, хем да споделят мисли и вълнения. Пък нищо не пречи и тези, дето са приключили вече с очакването, и те да попишат.

Айде, давайте

Давид 21.12.03

Тема Re: Повторно и потретно бременни #8нови [re: crazy_chick]  
Автор NikiFin (пристрастен)
Публикувано10.04.07 10:24

Не си спомням за предната тема. Ти с колко деца се обзаведе от тогава? Иначе аз съм повторно бременна както се вижда от лентичките. Вълененията наистина са големи особено когато чакаш близнаци и караш тежка бременност с узложнения. Да се надяваме, че всички тревоги и несгоди ще завършат с прекрасен край

Тема Re: Повторно и потретно бременни #8нови [re: NikiFin]  
Автор *щypчo* (ентусиаст)
Публикувано10.04.07 10:49

Ники...дръж сеее..Повечето е минало..Тепърва остава най-трудното...Надявам се да нямаш усложнения...сериозни..
И ти желая леко бременеене и безпроблемно раждане...а после на-страхотните близнаци

с един батко помощник..

Автор irka (Дени и Лъчи)
Публикувано10.04.07 11:28

Ехе, crazy_chick, като видях темата и си помислих, че си потретила!

Я сложи в подписа и малката, че сега само Давид е там, та е разбираемо да те питат по-новите момичета!

Иначе аз вече не съм за тази тема. Приключих с бременеенето!

Успех на всички решили да повторят, потретят и т.нт.

Деница - 3г.4м.
Лъчезара - 1г.8м.

Тема Re: Повторно и потретно бременни #8нови [re: NikiFin]  
Автор ДжacтaПpacтa (мама на Искрен)
Публикувано10.04.07 11:55

NikiFin,видяхте ли пола на близнаците?или са срамежливи и се крият

!?Баткото сигурно иска да са момчета,а?

Искрен 28.04.06г.

Автор Aдpиaнa (:-))
Публикувано10.04.07 12:48

Да се включа и аз. Спомням си темата от предният път, тогава нямах повод да се разпиша в нея, но сега ето ме тук

Щастлива съм, че този път с повръщането, гаденето и т.н приключих още края на третия месец, а не като първата бременност - повръщах през цялото време, но сега пък качените килца по този повод са повечко.

Тема Re: Повторно и потретно бременни #8нови [re: Aдpиaнa]  
Автор anamari (минаващ)
Публикувано10.04.07 14:37

Да се отчета и аз. Каката чака братчето с нетърпение и обещава да му бие съвсем мънички шамарчета като не слуша. Иначе, всичко ме боли и ми тежи, за разлика от първата бременост, добре че почти я избутах тази. Ох, годинки...

Тема Re: Повторно и потретно бременни #8нови [re: anamari]  
Автор happy_mama (усмихната)
Публикувано10.04.07 14:43

И аз я помня предишната тема

Вече съм мама на трима юначета и мисля да спра дотук!

С най-добри пожелания към майките, които очакват следващата си рожба!

А малките какички и батковци са толкова сладички, когато очакват своето ново братче или сестриче

Тема Re: Повторно и потретно бременни #8нови [re: irka]  
Автор crazy_chick ()
Публикувано10.04.07 17:08

Олеле, стига, не ми се потретва!! Взела съм мерки засега /уж/

Такова чудо беше с тези две последователни бременности и кърмения, че още не мога да се освестя :))) Слава Богу, нещата се нормализираха, "най-страшното" мина - Давид вече е на 3 и нещо, Атина е на 1г. и половина, големи човечета станаха

Много се радвам, че има новопоявили се очакващи - Адриана, anamari, честито!! Гледам, че вече сте почти на финала, стискам палци! За NikiFin зная - малко момченце и последващи близнаци звучи леко трудно, но със сигурност е голямо щастие!

irka, имам си лентичка за малката още от самото и раждане, как тъй да сложа... не се ли вижда пущината???

Давид 21.12.03

Тема Re: Повторно и потретно бременни #8нови [re: ДжacтaПpacтa]  
Автор NikiFin (пристрастен)
Публикувано10.04.07 22:08

момче и момиче

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.