Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:52 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Обувки "Капчица"нови  
Автор TeдиМодератор (обещала)
Публикувано19.03.07 09:30

Купували ли сте обувки на "Капчица" за децата? Доволни ли сте?

Тема Re: Обувки "Капчица"нови [re: Teди]  
Автор _sv_ (новак)
Публикувано19.03.07 10:52

Абсолютно не! Миналата година се подведох от това, че много майки ги хвалеха. Опитът ни е с момчешки сандалки за дете на 1.5 години. Много бързо се захабиха, след 2 месеца носене изглеждаха като носени поне 3-4 сезона. Предпочитам Колев и Колев и Примиджи.

Тема Re: Обувки "Капчица"нови [re: _sv_]  
Публикувано19.03.07 17:54

Точно "Колев и Колев" мислех да сменя

Благодаря за мнението!

Автор *щypчo* (ентусиаст)
Публикувано19.03.07 21:47

Теди,аз си купих обувки на "капчица",за Александър.Много ги харесах, понеже са естествена кожа и вътре и вън..За съжаление не мога да дам много коректни отзиви, понеже Александър все още не ходи.
Надявам се да получиш отзиви и от други мами..

Тема Re: Обувки "Капчица"нови [re: *щypчo*]  
Публикувано20.03.07 08:45

Мерси, Щурчо!

Автор tinta (мама)
Публикувано20.03.07 16:12

2 лета ползваме сандалите на КАПЧИЦА, в момента е със тях в градината вътре наместо пантофи, обува ги сам със лепенка са, все още му стават, а тая есен взехме и ботушки на същата фирма
не са му захабени а са леко ожулени от пред затова че е падал и се е спъвал, но и други марки обувки сме имали все се жулят от пред като падне детенце - ей на сега маратонките му са на 1 седмица а така ги обели на зоологическата дето се катери да ходи при слона;)))

Тема Re: Обувки "Капчица"нови [re: tinta]  
Публикувано20.03.07 21:23

Да, всички обувки се жулят отпред, това не ме притеснява особено

Благодаря ти!

Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано20.03.07 21:30

От познати съм чувала добри отзиви за тази марка обувчици. Ако намере такива за момче (виждала съм хубави, но все за момичета) и ми харесат бих купила.

Тема Re: Обувки "Капчица"нови [re: Tedulina]  
Автор *щypчo* (ентусиаст)
Публикувано20.03.07 21:55

Не знам ти къде си, но аз купих на Александър от РУМ-а в Младост 2 На първия етаж..Имаше доста модели за момчета..Ако ти е близо, можеш да погледнеш..Цените им са 31лв (а за миналогодишните модели 27лв)

Тема Re: Обувки "Капчица"нови [re: *щypчo*]  
Автор willson (непознат )
Публикувано21.03.07 09:33

Здравейте мили мами, от няколко месеца чета темите в клуба, но вече се регистрирах и мога да пиша. Бременна съм в 19 г.с. и имам дъщеря на 5. Имам един въпрос относно обувки "Капчица": къде мога да намеря такива, тъй като живея в центъра, а близо до нас има само магазини на "Коко" и "Минимен".

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.