|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Обувки "Капчица"
|
|
Автор |
Teди (обещала) |
Публикувано | 19.03.07 09:30 |
|
Купували ли сте обувки на "Капчица" за децата? Доволни ли сте?
| |
Тема
|
Re: Обувки "Капчица"
[re: Teди]
|
|
Автор |
_sv_ (новак) |
Публикувано | 19.03.07 10:52 |
|
Абсолютно не! Миналата година се подведох от това, че много майки ги хвалеха. Опитът ни е с момчешки сандалки за дете на 1.5 години. Много бързо се захабиха, след 2 месеца носене изглеждаха като носени поне 3-4 сезона. Предпочитам Колев и Колев и Примиджи.
| |
Тема
|
[re: _sv_]
|
|
Автор |
Teди (обещала) |
Публикувано | 19.03.07 17:54 |
|
Точно "Колев и Колев" мислех да сменя
Благодаря за мнението!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*щypчo* (ентусиаст) |
Публикувано | 19.03.07 21:47 |
|
Теди,аз си купих обувки на "капчица",за Александър.Много ги харесах, понеже са естествена кожа и вътре и вън..За съжаление не мога да дам много коректни отзиви, понеже Александър все още не ходи.
Надявам се да получиш отзиви и от други мами..
| |
Тема
|
[re: *щypчo*]
|
|
Автор |
Teди (обещала) |
Публикувано | 20.03.07 08:45 |
|
Мерси, Щурчо!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tinta (мама) |
Публикувано | 20.03.07 16:12 |
|
2 лета ползваме сандалите на КАПЧИЦА, в момента е със тях в градината вътре наместо пантофи, обува ги сам със лепенка са, все още му стават, а тая есен взехме и ботушки на същата фирма
не са му захабени а са леко ожулени от пред затова че е падал и се е спъвал, но и други марки обувки сме имали все се жулят от пред като падне детенце - ей на сега маратонките му са на 1 седмица а така ги обели на зоологическата дето се катери да ходи при слона;)))
| |
Тема
|
[re: tinta]
|
|
Автор |
Teди (обещала) |
Публикувано | 20.03.07 21:23 |
|
Да, всички обувки се жулят отпред, това не ме притеснява особено
Благодаря ти!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tedulina (мама на Хриси) |
Публикувано | 20.03.07 21:30 |
|
От познати съм чувала добри отзиви за тази марка обувчици. Ако намере такива за момче (виждала съм хубави, но все за момичета) и ми харесат бих купила.
| |
|
Не знам ти къде си, но аз купих на Александър от РУМ-а в Младост 2 На първия етаж..Имаше доста модели за момчета..Ако ти е близо, можеш да погледнеш..Цените им са 31лв (а за миналогодишните модели 27лв)
| |
Тема
|
[re: *щypчo*]
|
|
Автор |
willson (непознат
) |
Публикувано | 21.03.07 09:33 |
|
Здравейте мили мами, от няколко месеца чета темите в клуба, но вече се регистрирах и мога да пиша. Бременна съм в 19 г.с. и имам дъщеря на 5. Имам един въпрос относно обувки "Капчица": къде мога да намеря такива, тъй като живея в центъра, а близо до нас има само магазини на "Коко" и "Минимен".
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|