|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Кога и как казахте на шефа си новината
|
|
Автор |
Cю (любопитна) |
Публикувано | 18.03.07 22:08 |
|
Здравейте момичета,
аз съм в 9 г.с. и искам да ви попитам кога и как точно казахте на шефа си, че сте бременни? А на колегите?
благодаря предварително
| |
Тема
|
Re: Кога и как казахте на шефа си новината
[re: Cю]
|
|
Автор |
Aдpиaнa (:-)) |
Публикувано | 18.03.07 22:33 |
|
Привет,
Сега при втората ми бременност шефовете и колегите бяха "информирани" едновременно от съпруга ми в деня, в който бременността беше потвърдена от лекар - не можеше да се стърпи да не се похвали (забравих да кажа, че със съпруга ми работим заедно, за това той каза). При първата бременност шефа ми отново беше уведомен бързо - 2-3 дни след като бях ходила на лекар, а колегите научаваха един по един.
Поздрави и лека бременност
| |
Тема
|
[re: Aдpиaнa]
|
|
Автор |
lilka (непознат
) |
Публикувано | 19.03.07 09:23 |
|
още като разбарах новината казах на шефа си който го прие бих казала със смесени чувства.Хем се зарадва, хем пък трябваше да намерим човек за моето място.Мислех си че ще поработя 2-3 месеца и край, но за моя радост се чувствах прекрасно и работих до осмия месец.
На колегите си казах когато бях в 3 месец. Само една колежка знаеше още от началото, но и тя си мълчеше. Бях много суеверна, защото бремеността ми беше дългоочаквана.
Пожелавам ти бременост като моята. Не съм била по здрава, както когато бях бременна
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nikol82 (Ами... Никол!) |
Публикувано | 19.03.07 10:37 |
|
Ами и аз в общи линии казах почти веднага след като разбрах- просто защото не можех да крия- беше ми толова кофти сутрин, че всички ме питаха какво ми и болна ли съм...
Другата причина беше, че заради майчинските се наложи да декларирам цялата си заплата и шефката се усети още тогава
| |
Тема
|
[re: Aдpиaнa]
|
|
Автор |
Cю (любопитна) |
Публикувано | 19.03.07 11:46 |
|
в момента, в който лекар потвърди бременността, шефа ми го нямаше за около 2 седмици
според мен той трябва да научи от мен, не от колегите, поради което задържах информацията....та сега се чудя как точно да кажа....
друг кахър е,че сме на средата на голям проект, но се надявам да съм здрава и да мога да си работя
| |
Тема
|
[re: lilka]
|
|
Автор |
Cю (любопитна) |
Публикувано | 19.03.07 11:50 |
|
благодаря за хубавите пожелания
| |
Тема
|
[re: nikol82]
|
|
Автор |
Cю (любопитна) |
Публикувано | 19.03.07 11:53 |
|
на мен не ми е зле сутрин, само дето съм в много нестабилно душевно състояние, което всячески се опитвам да не пренасям в службата
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gigikas (мама на Алекс) |
Публикувано | 19.03.07 13:35 |
|
когато забременях, все още бях в шестмесечен изпитателен срок. Когато подписах постоянния договор, все още бях във началото на втория месец и не ми личеше - тогава им казах. Шефа веднага реши, че съм започнала работа при тях, защото съм искала да забременея и са ми трябвали осигуровки???????????????????????
не се шегувам, при това става въпрос за банка
Редактирано от gigikas на 19.03.07 13:36.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
flicka_an ((Flicka)) |
Публикувано | 19.03.07 20:32 |
|
аз не бих казала преди да са минали 3 пълни месеца, особено, ако не ми личи...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*щypчo* (ентусиаст) |
Публикувано | 19.03.07 21:25 |
|
Според мен трябва да кажеш на шефа си при първа възможност..Не го мисли КАК..Просто му кажи..Дори и като бременна можеш да помогнеш за привършването на проекта, ..особено, ако нямаш проблемна бременност..
Аз винаги съм работила до последния ден..Но пък..сама съм си шеф и..не съм имала проблеми с казването
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|