Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:44 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема След абортнови  
Автор nils (непознат)
Публикувано18.03.07 21:58

Колко време след направен аборт/мисед/може да се води полов живот

Тема Re: След аборт [re: nils]  
Автор veverica (горска)
Публикувано19.03.07 18:43

Съжалявам за това, което си преживяла... случвало ми се е няколко пъти и знам какво е

Не ти ли казаха нищо в болницата по въпроса? Аз, честно казано, нямам спомен точно за това... помня след колко време се възстановява цикълът приблизително (до 40 дни), но за секс не помня. Според мен има значение в кой месец се е случило... ако е било съвсем в началото, нещата минават по-леко и периодът на изчакване ще е по-кратък. Също е много важно дали са ти правили кюртаж, или не се е наложило (в първия случай си по-податлива на инфекции, поради което профилактично се предписва антибиотик).
Но най-добре питай лекар... ако ти е писнало от болници в момента, звънни на гинеколога си по телефона - аз така бих направила.
Пожелавам ти сили и кураж - много е тежко, но и това се преживява... а следващия път всичко ще бъде наред

Луд умора няма

Редактирано от veverica на 19.03.07 18:44.

Тема Re: След абортнови [re: nils]  
Автор flicka_an ((Flicka))
Публикувано19.03.07 20:24

Какво е мисед?

Теоритично, все казват да се изчака първия цикъл, за да се избегнат инфекции. На мен ми правиха наскоро кЮратаж и сестрата ми каза да си изчакам цикъла... 2 седмици по-късно бях на контролен преглед и питах пак, но този път гинеколога директно, кървенето беше спряло. Каза, че спокойно може пак и ние с моя лЮбим не чакахме 2ра покана Дойде ми 2 седмици след прегледа...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.