Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:03 16.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Офф тема: ГОВОРИЛНИКнови  
Автор surflineМодератор (veche poznat)
Публикувано28.02.07 10:53

Седа си, zяпам иz дира, раzгледах всички нови клубове и ми хрумна да видя какво пише в "Кой е тук"...гледам една камара поzнати никове, които преглеждат мнения, клубове, теми...демек и те се шляят, чудят и маят като мен. И ми дойде на ума, че може би една такава тема, където да питаш "Спите ли още?", "Пиете ли кафе?" и т.н. няма да е иzлишна

.

Примерно от няколко дни си мислех да ви питам как ви се струва песента, която ще ни представи на Евровиzия 2007?

За теzи, които не са я чували/виждали

умея да мълча на седем езика

Редактирано от surfline на 28.02.07 10:59.

Тема За песента...нови [re: surfline]  
Автор nikol82 (Ами... Никол!)
Публикувано28.02.07 11:19

Често пъти ми хрумват в главата някакви пълни глупости, нямащи нищо общо с темите на клуба и хоп: Тема Говорилник- якооо...

Та за песента: не успях да следя конкурса... ама тая песен... абе има доста българско в нея, обаче моето скромно мнение, че едва ли ще успее да завладее останалите, които всъщност трябва да гласуват за нас...

Тема Re: Офф тема: ГОВОРИЛНИКнови [re: surfline]  
Автор Acя ()
Публикувано28.02.07 11:25

Сууууууууупер песен!нашите надминаха себе си. и как успя да спечели такъв категоричен успех...пак ми намирисва на мафияяяя
Като на времето с Каффе и Лорейн. Кефят ме група Каффе, ама да ме извиняват не са толкоз популярни като Слави Трифонов и Софи Маринова...

Автор Zori_D (новак)
Публикувано28.02.07 11:57

Идеята ти е добра и ми допада.

А относно песента за Евровизия 2007 честно казано ми харесва.Има фолклорен нюанс, Елица има хубав силен глас, пее правилно и най-вече го умее това на живо, а не само на плейбек.Дано да бъдат оценени и да имат успех на финалния концерт.Ще стискам палци и дано ни представят достойно, че да не изпитваме срам като гледаме предаването!

Автор rostigg (mama)
Публикувано28.02.07 14:00

Мноооооооооооого яка песен

Тема Re: Офф тема: ГОВОРИЛНИКнови [re: rostigg]  
Публикувано28.02.07 14:13

Аz си приzнавам, че песента не ми хареса много, но клипа и виzията на мацката ми допаднаха страшно...Четох някъде, че крилата били дело на Кристина и Константин, направо се учудвам досега само някакви ужасни диzайни съм виждала от тях...иначе и аz ще викам zа нашите на конкурса.

А има ли някой лЮбопитен на темата Оскари?...останах шашната колко zле иzглежда Бионсе

...zа сметка на раzни каки, които са 2 пъти по_въzрастни от нея. Имаше и българска рокля на червения килим..., ако на някой му се губи време.

Редактирано от surfline на 28.02.07 14:14.

Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано28.02.07 14:39

От всички представили се на конкурса песни тази най-много ми хареса.
За Оскарите нищо не мога да кажа

.
Чакам с нетърпение обаче наградите на бг-радио.

Автор Nasinda78 (Skorpionka)
Публикувано28.02.07 16:44

Относно песента за Евровизия с две ръце бях за спечелилата песен! Даже гласувах за нея.......

Автор mamceto (непознат )
Публикувано28.02.07 16:57

Мисля си че момичето някак си се открояваше и аз не съм убедена че точно с глас и песен но има нещо...Все пак ми е симпатична на фона на останалите да не изреждам...

Тема Кафеджийки ли сте?нови [re: surfline]  
Публикувано01.03.07 10:12

м?...аz беz кафе не мога да отлепя. Пия го с мляко и zахар, уж да не е много силно, но истината е, че ако не си сложа норма мога цял ден на кофеин да карам

...а хич не е хубаво...уфф. Сетих се zа онzи лаф, че всичко, което ми харесва е неморално, неzдравословно или от него се пълнее...100% истина.

п.п. Най_сладко ми е, когато друг(виzирам половинката) ми го направи.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.