|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Кажете за детските градини....
|
|
| Автор |
gigikas (мама на Алекс) |
| Публикувано | 20.02.07 21:52 |
|
|
здравейте момичета,
аз живея срещу ОДЗ в София, там ще ходи и моето дете, живот и здраве.
ами много ми е чудно тези градини до колко работят? Днес в 17 часа, една групичка от около 7-8 дечица, бяха облечени и извадени навън с една лелка да чакат майките си в полумрака. Интересно ми е кой работи до 5 и кой ще може да си прибере детето по това време. Аз свършвам работа в 17:30, от там нататъка транспорт, задръствания....ми то детето има да ме чака там в тъмното поне до 18 часа, е кажете ми това нормално ли е?
благодаря ви
Редактирано от gigikas на 20.02.07 21:53.
| |
|
Тема
|
Re: Кажете за детските градини....
[re: gigikas]
|
|
| Автор |
Xaпka (бирена) |
| Публикувано | 20.02.07 22:55 |
|
|
Мисля, че работят до 19:00, но не съм съвсем сигурна, защото я взимам по-рано.
Ако не си направим бебе ще ни арестуват!
| |
|
Тема
|
[re: Xaпka]
|
|
| Автор |
lilka (непознат
) |
| Публикувано | 21.02.07 08:44 |
|
|
И аз мисля,че детските ясли и градини навсякъде работят до 19 часа.Наистина ли децата са чакали майките си навън?!!Това не е нормално.Аз също съм на работа до 17.30 + транспорта почти винаги я вземам последна.Кофти ми е но пък тя не иска да си тръгва от яслите и това до някъде ме успокоява.Когато започна да остава по цял ден,госпожата ми каза, че понеже е най-малка /1г и 5 месеца тогава/ да я вземам около16 часа или да осигуря накой който да я взема.Обясних на госпожата,че точно затова я давам толкова малка на ясли,защото няма кой да я гледа /взема освен мен и че е наложително да започна работа. До сега нямам никакви проблеми относно късното прибиране на детето, дано и занапред да е така
| |
|
|
|
Естествено,че не е! Не е лошо да попиташ за раб.им време преди да запишеш детето,ама по принцип работят до 18.30 и дори са длъжни да има дежурна до 19.30! Поне в нашата градина е така! Че то иначе мойта щерка щеше все отвън да си виси!!!Аз живея в центъра,а работя в Х.Димитър и пътувам поне 40 мин.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
milena* (Варна) |
| Публикувано | 21.02.07 10:18 |
|
|
Детските градини работят до 19ч. ,като до 18,30ч. децата са в групата си ,а след това са в сборна група с дежурен учител. Не виждам нищо лошо в това децата да са навън,като стане тъмно ще ги приберат. Аз пък се ядосвам на обратното в групата на сина ми. Не ги извеждат,цял ден в една мрачна стая ,а навън времето е чудесно
Златко и Стоян
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tani4ka (mama na Boris) |
| Публикувано | 21.02.07 10:21 |
|
|
Каква позната картинка.....Знам,че яслите са до 19ч, аз моя син си го прибирам около 18.30ч, защото с транспорта не мога по-рано. Милото, стои последно, но нямам избор. За детските градини мисля, че са до 18.30ч, но пак трябва да видиш.
И аз живея срещу детска градина и го виждам това всяка вечер. Но децата си играят, а което остане последно седи с лелките и чака родителите си.
Аз имах съвсем в началото лека разправия с лелките за това кога да прибирам Боби. От тогава нямам проблеми, но ме е яд, че все с лошо трябва да се започне...
Борис - 03.06.2004
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
anamari (минаващ) |
| Публикувано | 21.02.07 10:24 |
|
|
До 19 ч. работят и нашите ги водят навън, но към пет и нещо пак ги прибират и винаги има по някое дете в 18,30. но много си зависи от градината-на приятелка детето го изкарваха на входната врата в 18,30 и ни гледаха на кръв госпожите.От тях се наплаших и записах Ани на градина близо до работата, нанагорно ми идва сутрин и вечер влачене от Люлин до центъра, но ми е по-спокойно. Като се прибирам към 18,30 в квартала градините са тъмни вече, кога успяват да ги вземат тия деца, не знам.
| |
|
Тема
|
[re: anamari]
|
|
| Автор |
tani4ka (mama na Boris) |
| Публикувано | 21.02.07 10:31 |
|
|
Успяват, защото си имат или баби или гледачки, които ги прибират още в 16.30ч. Ама аз като нямам нито едното нито другото??? А и не съм навита да плащам за ясла и за жена да го прибира вечер....
Борис - 03.06.2004
| |
|
Тема
|
[re: tani4ka]
|
|
| Автор |
anamari (минаващ) |
| Публикувано | 21.02.07 10:55 |
|
|
Напълно съм съгласна
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tinta (мама) |
| Публикувано | 21.02.07 12:47 |
|
|
вчера времето бе хубаво, аз се прибрах с малкия в 19.00 часа разходих го
посещаваме градина в Студ. град и на нас ни е проблем че много мами студентки които не работят / ако засегня някоя да ме извини, но мнението е на госпожите / си вземат децата рано към 16 часа и остават няколко дечица на които родителите не могат да ги вземат по рано аз съм до 18.00 на работа на пам. Левски - с 280 се прибирам в 19,10 - 19,20, но сега ми се налага да го вземам 2-3 дена и помолих шефката си да си тръгвам в 17 часа - не ползвам обедна почивка и си тръгвам малко по рано и хващам маршрутка и детето ми пак е от последните снощи в 17,50 бях в градината - бе станала някаква катастрофа и просто и с маршрутката не можех да се прибера в квартала навреме;((( - а когато мъжът ми успее да го вземе по рано, той миличкия щастлив казва - МАМО БЯХ ПРЪВ, и после със съпруга ми като си говорим в колко го е взел - той казва "да де пръв беше - от последните беше пръв", става ми много криво но нямаме избор, трябва да работим и двамата нямаме баби насреща и детето е свикнало че мама и тати са на работа, по някога са в задръстване но винаги ще си го приберат.....;((( тъпо е малко но това е действителността
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|