|
Тема
|
Има ли някой лятна количка Бертони, модел FOXY?
|
|
Автор |
cchery (мама на двама) |
Публикувано | 24.01.07 11:39 |
|
Ако някой има такава, моля да ми пише на лични, защото имам един въпрос относно степенката за крачетата!
Извинявам се, че пускам такава тема, но си купих такава количка преди близо 2 месеца и още не мога да си я ползвам от разтакаване по сервизи, заради степенката към крачетата. Проблемът е, че не задържа вертикално горно положение и хоризонтално, т.е като сложа бебка и крачетата й натежат и степенката пада. Когато Бела е будна, няма проблеми, но когато спи, крачетата й пропадат и одеалото, с което е завита вечно се влачи по земята. Снощи ми я върнаха след второто ходене до сервиз (сервизът се намира в Шумен) и според мен пак не е наред, но ми се ще ако някой има читава такава, да видя какви са нормалните положения на степенката!
Бълг. медици в Либия и Ашраф са НЕВИННИ!
| |
Тема
|
Re: Има ли някой лятна количка Бертони, модел FOXY?
[re: cchery]
|
|
Автор |
milena* (Варна) |
Публикувано | 24.01.07 13:58 |
|
Моя приятелка е с този модел,ако прочете предполагам ще се включи. И нейната е така. Най вероятно е фабричен дефект на модела. Моята е друг модел на бертони и тя като се позагледа ,май при фоксито механизма фабрично е наобратно. В обратна посока спира, а както трябва не задържа.
Златко и Стоян
| |
Тема
|
Re: Има ли някой лятна количка Бертони, модел FOXY?
[re: cchery]
|
|
Автор |
di_ma (diemma) |
Публикувано | 25.01.07 12:59 |
|
az sym vyprosnata priqtelka na milena. Pi6i mi na ICQ-to, t.k. neta mi e mnogo zle w momenta!
261-225-585
| |
|
|
|
|