|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Въпрос към наскоро раждалите в Пловдив
|
|
Автор |
ketamina (непознат
) |
Публикувано | 23.01.07 14:13 |
|
Здравейте, настоящи майки ! Тъй като вече е близо времето и аз да се присъединя към вашата група, искам да попитам: Бихте ли ми препоръчали имена на добри АГ-специалисти в Университетска болница "Св. Георги"- Пловдив....тази, която е на "Пещерско шосе". Благодаря ви за отговорите предварително :)))
| |
Тема
|
Re: Въпрос към наскоро раждалите в Пловдив
[re: ketamina]
|
|
Автор |
steffy (познат) |
Публикувано | 24.01.07 17:09 |
|
Не ходи там.
| |
Тема
|
[re: ketamina]
|
|
Автор |
*margo* (magi_sveta) |
Публикувано | 24.01.07 18:05 |
|
Аз раждах там първото си дете, но това беше през 2003, сега знам, че вече болницата е на Пещерско шосе - нямам идея как е обстановката там. Родих при д-р Георги Крумов, с уговорка, не плащах нищо, доволна съм. В последствие тук прочетох много негативни отзиви за него. Сега съм бременна втори път, сетпетмври е далече, но съм много объркана по отношение на избора на лекар и болница... Моля по-скоро миналите по този път да дадат препоръки.
| |
Тема
|
[re: *margo*]
|
|
Автор |
steffy (познат) |
Публикувано | 24.01.07 18:15 |
|
Ако си решила да плащаш - частна клиника "Селена", намира се в двора на хирургиите и там се преместиха най-добрите специалисти от АГ Весела - Дренски, Минев, Теодосиева. Аз раждах при Минев, докато беше във Весела.
| |
Тема
|
[re: steffy]
|
|
Автор |
*margo* (magi_sveta) |
Публикувано | 24.01.07 18:30 |
|
В Селена може ли да се проследява и бременността? Някой правил ли го е, колко струва една консултация?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
steffy (познат) |
Публикувано | 24.01.07 19:07 |
|
Не знам, клиниката е от тази година. На мен бременността ми следеше д-р Петров в поликлиниката в Смирненски, при д-р Минев започнах да ходя от 8-я месец в частния му кабинет. Ходих 2 пъти в 8-я месец и после трябваше всяка седмица, но се наложи заради лоши записи да ми направят секциото 17, а не 10 дни по-рано.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*margo* (magi_sveta) |
Публикувано | 24.01.07 20:00 |
|
ох, аз продължавам с въпросите, понеже и аз съм в Смирненски - какво ще кажеш за д-р Петров, там с каква техника разполагат... Аз преди ходих на частно при Крумов, но ми е далече сега, а съм без съпруга си до края на юли и няма кой да ми помага за детето в Пловдив, та искам да оптимизирам нещата колкото може повече. ако не съм ти омръзнала да питам, ще съм ти благодарна за отговора
| |
Тема
|
|
|
Автор |
steffy (познат) |
Публикувано | 24.01.07 20:37 |
|
Много съм доволна от д-р Петров, аз пътувах от центъра, за да ходя при него. Преди това смених няколко лекаря, от които не бях доволна. Като ме приемаха в болницата се учудиха, че имам абсолютно всички необходими изследвания, дори 2 токсоплазмози. Имат необходимата техника, а и д-р Петров е много добър и майтапчия, все пуска шеги. Много рано ми каза, че бебето е момче и позна, единствено накрая не уцелваше много килограмите, но пък Минев в това отношение беше много точен, ден преди секциото ми каза 2800, и бебето се роди 2950.
Въобще не се чуди за д-р Петров, добър е.
Редактирано от steffy на 24.01.07 20:39.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*margo* (magi_sveta) |
Публикувано | 24.01.07 20:54 |
|
На малката личната лекарка е в тази поликлиника, та имам представа поне визуална и от разминаването по коридорите от този доктор - наистина изглежда майтапчия и приятен като човек. Май ще се ориентирам към него. Благодаря ти, Стефи.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
steffy (познат) |
Публикувано | 24.01.07 21:10 |
|
Hяма защо, дано съм ти била от полза. Пък и така ще спестиш някой лев от консултации и изследвания. Д-р Петров е много съвестен, ако ти се наложи да ходиш при друг специалист, дава направления, на мен ми даваше за очен лекар, понеже личната ми лекарка се правеше на интересна.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|