Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:48 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпрос към наскоро раждалите в Пловдив  
Автор ketamina (непознат )
Публикувано23.01.07 14:13

Здравейте, настоящи майки ! Тъй като вече е близо времето и аз да се присъединя към вашата група, искам да попитам: Бихте ли ми препоръчали имена на добри АГ-специалисти в Университетска болница "Св. Георги"- Пловдив....тази, която е на "Пещерско шосе". Благодаря ви за отговорите предварително :)))

Тема Re: Въпрос към наскоро раждалите в Пловдивнови [re: ketamina]  
Автор steffy (познат)
Публикувано24.01.07 17:09

Не ходи там.

Тема Re: Въпрос към наскоро раждалите в Пловдивнови [re: ketamina]  
Автор *margo* (magi_sveta)
Публикувано24.01.07 18:05

Аз раждах там първото си дете, но това беше през 2003, сега знам, че вече болницата е на Пещерско шосе - нямам идея как е обстановката там. Родих при д-р Георги Крумов, с уговорка, не плащах нищо, доволна съм. В последствие тук прочетох много негативни отзиви за него. Сега съм бременна втори път, сетпетмври е далече, но съм много объркана по отношение на избора на лекар и болница... Моля по-скоро миналите по този път да дадат препоръки.

Тема Re: Въпрос към наскоро раждалите в Пловдивнови [re: *margo*]  
Автор steffy (познат)
Публикувано24.01.07 18:15

Ако си решила да плащаш - частна клиника "Селена", намира се в двора на хирургиите и там се преместиха най-добрите специалисти от АГ Весела - Дренски, Минев, Теодосиева. Аз раждах при Минев, докато беше във Весела.

Тема Re: Въпрос към наскоро раждалите в Пловдивнови [re: steffy]  
Публикувано24.01.07 18:30

В Селена може ли да се проследява и бременността? Някой правил ли го е, колко струва една консултация?

Автор steffy (познат)
Публикувано24.01.07 19:07

Не знам, клиниката е от тази година. На мен бременността ми следеше д-р Петров в поликлиниката в Смирненски, при д-р Минев започнах да ходя от 8-я месец в частния му кабинет. Ходих 2 пъти в 8-я месец и после трябваше всяка седмица, но се наложи заради лоши записи да ми направят секциото 17, а не 10 дни по-рано.

Публикувано24.01.07 20:00

ох, аз продължавам с въпросите, понеже и аз съм в Смирненски - какво ще кажеш за д-р Петров, там с каква техника разполагат... Аз преди ходих на частно при Крумов, но ми е далече сега, а съм без съпруга си до края на юли и няма кой да ми помага за детето в Пловдив, та искам да оптимизирам нещата колкото може повече. ако не съм ти омръзнала да питам, ще съм ти благодарна за отговора

Автор steffy (познат)
Публикувано24.01.07 20:37

Много съм доволна от д-р Петров, аз пътувах от центъра, за да ходя при него. Преди това смених няколко лекаря, от които не бях доволна. Като ме приемаха в болницата се учудиха, че имам абсолютно всички необходими изследвания, дори 2 токсоплазмози.

Имат необходимата техника, а и д-р Петров е много добър и майтапчия, все пуска шеги. Много рано ми каза, че бебето е момче и позна, единствено накрая не уцелваше много килограмите, но пък Минев в това отношение беше много точен, ден преди секциото ми каза 2800, и бебето се роди 2950.
Въобще не се чуди за д-р Петров, добър е.

Редактирано от steffy на 24.01.07 20:39.

Публикувано24.01.07 20:54

На малката личната лекарка е в тази поликлиника, та имам представа поне визуална и от разминаването по коридорите от този доктор - наистина изглежда майтапчия и приятен като човек. Май ще се ориентирам към него. Благодаря ти, Стефи.

Автор steffy (познат)
Публикувано24.01.07 21:10

Hяма защо, дано съм ти била от полза.

Пък и така ще спестиш някой лев от консултации и изследвания. Д-р Петров е много съвестен, ако ти се наложи да ходиш при друг специалист, дава направления, на мен ми даваше за очен лекар, понеже личната ми лекарка се правеше на интересна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.