Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:47 04.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Колко деца искате да имате???нови  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано23.01.07 02:47

Аз като по малка си мечтаех за две - момче и момиче - стериотипа - нали се сещате

. Като отраснах започнах да си мечтая за две момиченца (нещо мъжките бебта не ми бяха много на сърце - никой не искам да обидя, мое си мнение). Сега обаче след като имам две момиченца ми се ще да имам поне още две - едното може да е момченце (ама последното - ако може :))). ЗНачи искам "чисто и просто" :))) 4 деца ...

Знам че Щурчо има 4. и искам ад я запитам как е, какво е усещането, как се справя и въобще случайно ли са станали или са планирани.

А вие колко още искате да имате???

Тема Re: Колко деца искате да имате???нови [re: 3aиpa]  
Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано23.01.07 09:34

И аз си падам по многото деца

Имам 2 момичета, но като че ли искам да имам 3 деца. За 4... малко са ми множко, но пък защо не С мъжа ми сме решили след 4-5-6 години да правим трето. Този път той ще се цели за момче, но за мен е напълно безразлично. Момиченцата си ме кефят

Обаче на мен също ми е любопитно Щурчо какво ще сподели

Анна 8.12.2004
София 19.01.2006

Редактирано от aлбeнaди на 23.01.07 09:34.

Автор irka (Дени и Лъчи)
Публикувано23.01.07 10:16

Докарахме ги до две, колкото исках като момиче!

Но сега ако може и още едно няма да е лошо! Много съм навита след около 6-7 год. още едно детенце да спретнем с мъжа, ама Божа работа, ще видим! За пола нямам предпочитания, но мъжа ми определено ще се опита за момче!

Същото като при албенади!

Ехе, ами весело си е с повечко деца, предполагам!

Деница - 3г.1м.
Лъчезара - 1г.5м.

Автор coccinella (майка юнашка)
Публикувано23.01.07 10:44

И аз винаги съм си мислела за две деца. Момчета. Не че не харесвам момиченцата, но нашия род е изцяло женски и беше време да дойде някое момченце. Сега вече ги имам. Мъжът ми е от голям род с много деца и все момчета. Той иска трето дете и по възможност момиче. Май трябва да организираме курс за обяна на опит

с момичешките татковци.

Автор Darcy ()
Публикувано23.01.07 10:47

Имам позната която има 5 деца- 4 момичета и най-малкото е момче на 8 месеца . Трудно с възпитават но иначе е голяма веселба. По-големите гледат по-малките и така е по лесно гледането. Но и финансово трудно се обезпечава трудничко. Голям апартамент, голяма кола, абе скъпичко излиза.

Освен децата имат и заек, абе много са сладки и съм абсолютно за големите семейства.
Аз искам 3 но засега само едно сме успели да създадем надявам се на поне още едно или две знае ли човек.

Много съм ЗА големите семейства.

Автор surflineМодератор (veche poznat)
Публикувано23.01.07 11:15

3 момичета...но таткото ще абдикира

.
Това в кръга на майтапа. Истината е, че zа сега и едно ми е достатъчно.

Simona-25.1.2006

Автор TeдиМодератор (изгубена)
Публикувано23.01.07 11:27

Две

Радвам се, че нагласихме и желаната разлика - невероятно е да ги гледам сега как си играят заедно
Да са ми живи и здрави!

Автор tani4ka (mama na Boris)
Публикувано23.01.07 11:33

Ами аз искам поне 2, но засега сме с 1 - момченце. Относно пола - нямам предпочитания, но вече се заглеждам за момичешки дрешки в детските магазини

. Мислим си тази година или догодина да имаме и второ. А за трето - искаме, но...

Борис - 03.06.2004

Автор cchery (мама на двама)
Публикувано23.01.07 11:39

Винаги съм си мечтала за 2 деца - момче и момиче и сега ги имам. Повече не искам - да са ми живи и здрави!

Бълг. медици в Либия и Ашраф са НЕВИННИ!

Автор SlaveyaLEX (инат)
Публикувано23.01.07 11:53

Две са ми екстра.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.