|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Обувки?
|
|
Автор |
Mu-shu (Драконче) |
Публикувано | 20.01.07 20:56 |
|
Здравейте!
Моля да дадете своето мнение за качествени обувки за 1-годишно дете?
| |
|
На Колев и Колев- със сигурност.
[
| |
|
Купували сме няколко пъти обувки на "Колев и Колев", като цяло съм доволна.
Обувките за прохождане обаче никак не ми харесаха - много запарват крачето и след 5 обувания изглеждаха все едно са носени месеци
| |
|
Да не пускам нова тема,ама кой номер носят вашите 1-годишни бебчета?
| |
|
17 пантофки, 18 ботушки(zаради чорапогащника), но като цяло е с малко краче...и ние носим на Колев и Колев
Simona-25.1.2006
| |
|
Не знаех, че имало по-малък номер от 18... Ние караме 10-ти месец и носим 19, но са ни малко големки. Едните са на Колев и Колев, а другите на някаква фирма Детелина, но са много готини ортопедични сандалки за вкъщи.
Калоян - 06.05.2001
| |
|
Пардон 16, не 17 са_от теzи zа прохождане...от Данет ги бях поръчала.
Simona-25.1.2006
| |
|
Не бих купила К&К на синът си. Не държа да го докарам до плоскостъпие с тези ортопедични стелки в техните обувки.
Проходи с терлички и чорапки с "пъпки" отдолу. Навън излизаме с страхотни ботушки без стелки за 25 лв., български, от В. Търново ги взех.
| |
|
Не разбирам какво искаш да кажеш с това да докараш детето со плоскостъпие със ортопедичните сводове на К&К. Днес много се учудих, като гледах маратонки на Найки, че нямат свод, а аз доколкото знам сводът е против плоскостъпие. Много съм объркана.
| |
Тема
|
Re: Обувки?
[re: Mu-shu]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 21.01.07 20:05 |
|
Освен ако няма някакво специално назначение от ортопед, не се препоръчва обувките да са със ортопедични стелки.
Дава насоки за избора на обувки.
от Колев и Колев не съм доволна по същата причина като Теди
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|