|
Тема
|
Стягане в последния месец
|
|
Автор |
ketamina (непознат
) |
Публикувано | 19.01.07 23:05 |
|
След един ден влизам в 9-ия месец, но от няколко дена започнах да усещам силно стягане на корема, направо ми е трудно да ставам на моменти. Днес продължи като че ли през целия ден....Освен лекото гадене, не усещам никаква болка, но имам чувството, че съм притисната с ламарина. Нормално ли е това и възможно ли е да е началото на родилните контракции? Особено вечер това състояние е много изразено....Какво е това?
| |
Тема
|
Re: Стягане в последния месец
[re: ketamina]
|
|
Автор |
*щypчo* (ентусиаст) |
Публикувано | 19.01.07 23:14 |
|
Точно това е контракцията...просто ..като започне родилния процес ще стане и болезнена..
Желая ти леко и безпроблемно раждане и здраво бебче
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Teди (изгубена) |
Публикувано | 20.01.07 12:11 |
|
Това са подготвителните контракции, съвсем нормално е вече да ги имаш
Леко изкарване на деветия месец и леко раждане ти пожелавам! Да се похвалиш после със здравичко и послушно бебче!
| |
Тема
|
[re: Teди]
|
|
Автор |
ketamina (непознат
) |
Публикувано | 20.01.07 12:53 |
|
Благодаря ви за отговорите, но не ми е ясно, след като вече усещам такива подготвителни контракции, евентуално след колко дена мога да очаквам наистина реален родов процес. Поне грубо може ли да се предвиди или мога да си изкарам по този начин целият девети месец. Искам да съм подготвена психически
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Teди (изгубена) |
Публикувано | 20.01.07 16:42 |
|
При всеки е индивидуално. Нищо чудно да изкараш така целия девети месец и да родиш на термин.
Сигурно вече ти се иска да гушкаш бебче, но за него/нея е по-добре да не бърза
| |
|
|
|
|