|
Тема
|
Бременност и петна
|
|
Автор |
djazmin (новак) |
Публикувано | 17.01.07 18:04 |
|
Здравейте момичета, вече мога да се присъединя след 4 години очакване на желаното дете сега съм в 10с. Излязоха ми по лицето червеникаво-кафеви петна в областа около устата, моля да споделите имали ли сте подобни и как да се справя с тях? А дали ще изчезнат след раждането?
10х.
| |
Тема
|
Re: Бременност и петна
[re: djazmin]
|
|
Автор |
surfline (veche poznat) |
Публикувано | 17.01.07 18:18 |
|
Честита бременност_лека и беzаварийна да ти е...и Добре дошла.
В повечето случаи иzчеzват няколко месеца след раждането...Иzполzвай крем с висок СПФ преz цялото време до раждането и след това докато иzбелеят петната...
Ако след като родиш ти се zадържат(което не ми се вярва много, но все пак...) може да ги мажеш със смес от салицил(аспирин, натрошен) и пресен домат на пЮре_седиш 20 мин, иzмиваш смеската и си мажеш с какъвто дневен крем иzполzваш.
Simona-25.1.2006Редактирано от surfline на 17.01.07 18:20.
| |
|
Както е казала Сърфлайн-мажи се с крем с висок слънцезащитен фактор.Аз имам такива пигментни петна около устата и без да съм бременна.Спасявам положението с крем на Bioderm-100 фактор,струва около 30 лв и го има аптеките.Много съм доволна от него.Мажи се всеки ден,дори да няма слънце.
| |
Тема
|
Re: Бременност и петна
[re: djazmin]
|
|
Автор |
Mapu () |
Публикувано | 18.01.07 12:15 |
|
Хей, Джазмин! Лека бременност и здраво бебче ти желая от сърце!
Четох наскоро в един сайт, че засилена пигментация е нормално за бременност и там също препоръчваха, както и момичетата тук, крем с висок слънцезащитен фактор и пазене на лицето и пряко слънце (шапка лятото, чадър на плажа и така).
| |
|
|
|
|