Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:20 08.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Акция: ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ АНОНИМНОСТнови  
Автор surflineМодератор (veche poznat)
Публикувано15.01.07 10:25

Драги ми смехурки,
Топло слънце грейна и наскачаха всички по кафенца и градинки
с коремчета и колички.

Имаме си от доста време клубно албумче, а си стои 100% virgin т.е. никой не се престрашава да си покаже муцунката. Имаше темичка zа албума, която някак потъна между другото.
Чета в "представителната" тема на мадам НЮ, че доста си комшулуваме. НаблЮдавам как се zавърzват чат пат и приятелства между дираджийките...
Имаше и клубна раzходка...

И си мисля дайте да направим една опоzнавателна акция, а?
Лично на мен би ми било много приятно да се "видим" макар и онлайн...така поне ще съм сигурна, че ако се zасека с някоя мама или кандидат мама от клуба по Витошка, или в Градската в Пловдив, или в Морската градина няма да се подминем като малки гари.

Предлагам всеки желаещ да ми пусне снимка/и по свое усмотрение_на себе си, на дечицата, на тумбака, с татковците...иzобщо view по желание. Бройката също няма да ограничаваме. Кой каквото му душА сака.

Хайде да стопим анонимността на username/password-a, zад която се крием

.

За теzи, които ми нямат координатите винаги можете да ме намерите на или icq 286064763.

Simona-25.1.2006

Тема Re: Акция: ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ АНОНИМНОСТнови [re: surfline]  
Автор desykv (*веселячката*)
Публикувано15.01.07 10:37

Автор cchery (мама на двама)
Публикувано15.01.07 10:55

Приветствам идеята. Като чета постовете и винаги си представям как изглежда човека, който го пише и се опитвам да си изградя някаква представа за него. Като начало, визуалната представа е много добра крачка към подреждане на пъзела анонинмност.

Пращам снимка на фамилия Бонбоневи, пардон Доневи - Анелия (Чери), Момчил, Константин и Белослава Доневи. Ако ни разпознаете някъде, непременно свиркайте - ще ми бъде приятно да се запознаем.

Бълг. медици в Либия и Ашраф са НЕВИННИ!

Тема Re: Акция: ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ АНОНИМНОСТнови [re: desykv]  
Публикувано15.01.07 10:55

Десинка,

иzглеждаш невероятно, мила...ама направо ми останаха очите...прати ми, ако искаш на мейла някоя/и снимка/и, където сте с Алекс zа да я/ги кача директно в албумчето в снимка.бг(то се води "клубарско/опоzнавателно"), zащото ако download от webshots, и после я upload в снимка.бг, качеството ще се промени ужасно много..а и неzнам кои са ти най_новите и най_лЮбимите.

Simona-25.1.2006

Тема Re: Акция: ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ АНОНИМНОСТнови [re: cchery]  
Публикувано15.01.07 10:57

ама може да си сигурна, че ще се свири zдраво

.

Simona-25.1.2006

Публикувано15.01.07 10:58

Деси, голяма промяна има в теб от бременността и от снимките с Алекс. Но и в двата случая, си те представях по друг начин

.

Автор desykv (*веселячката*)
Публикувано15.01.07 10:59

Благодаря ти за комплимента!

След малко ще ти пратя няколко снимчици... сега качвам снимки от компютъра в уебшотса... след малко ще има нови снимки за гледане там.
Доскоро и мерси много!!!

Публикувано15.01.07 11:04

Ти сега, мен, заплашваш ли ме или ??????????

Аз т`ва свирене откога го чакам .

Публикувано15.01.07 11:05

zа нищо, ти направо сияеш...много рядко съм виждала хора, които да имат такова иzлъчване на снимка...чакам ви

.

Simona-25.1.2006

Автор Kitten (in love)
Публикувано15.01.07 11:07

Чудесна акцийка, бих казала

Та значи, ето това е линк към снимките ни от появата на Сашо насам - откак се е родил снимки без него нямаме

Поради известна да го наречем завеяност засега са пълни само първите 3 подалбумчета
А пък тук има снимки от сватбата ни (ух, ама сме едни млади и зелени зелчици ;-) и моя милост покоряваща големия кръг на Коколандия

Моето icq го има в профила ми, ще се радвам да пишете

Редактирано от Kitten на 15.01.07 11:35.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.