|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Акция: ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ АНОНИМНОСТ
|
|
Автор |
surfline (veche poznat) |
Публикувано | 15.01.07 10:25 |
|
Драги ми смехурки,
Топло слънце грейна и наскачаха всички по кафенца и градинки
с коремчета и колички.
Имаме си от доста време клубно албумче, а си стои 100% virgin т.е. никой не се престрашава да си покаже муцунката. Имаше темичка zа албума, която някак потъна между другото.
Чета в "представителната" тема на мадам НЮ, че доста си комшулуваме. НаблЮдавам как се zавърzват чат пат и приятелства между дираджийките...
Имаше и клубна раzходка...
И си мисля дайте да направим една опоzнавателна акция, а?
Лично на мен би ми било много приятно да се "видим" макар и онлайн...така поне ще съм сигурна, че ако се zасека с някоя мама или кандидат мама от клуба по Витошка, или в Градската в Пловдив, или в Морската градина няма да се подминем като малки гари.
Предлагам всеки желаещ да ми пусне снимка/и по свое усмотрение_на себе си, на дечицата, на тумбака, с татковците...иzобщо view по желание. Бройката също няма да ограничаваме. Кой каквото му душА сака.
Хайде да стопим анонимността на username/password-a, zад която се крием.
За теzи, които ми нямат координатите винаги можете да ме намерите на или icq 286064763.
Simona-25.1.2006
| |
Тема
|
Re: Акция: ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ АНОНИМНОСТ
[re: surfline]
|
|
Автор |
desykv (*веселячката*) |
Публикувано | 15.01.07 10:37 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cchery (мама на двама) |
Публикувано | 15.01.07 10:55 |
|
Приветствам идеята. Като чета постовете и винаги си представям как изглежда човека, който го пише и се опитвам да си изградя някаква представа за него. Като начало, визуалната представа е много добра крачка към подреждане на пъзела анонинмност. Пращам снимка на фамилия Бонбоневи, пардон Доневи - Анелия (Чери), Момчил, Константин и Белослава Доневи. Ако ни разпознаете някъде, непременно свиркайте - ще ми бъде приятно да се запознаем.
Бълг. медици в Либия и Ашраф са НЕВИННИ!
| |
Тема
|
[re: desykv]
|
|
Автор |
Публикувано | 15.01.07 10:55 |
|
Десинка, иzглеждаш невероятно, мила...ама направо ми останаха очите...прати ми, ако искаш на мейла някоя/и снимка/и, където сте с Алекс zа да я/ги кача директно в албумчето в снимка.бг(то се води "клубарско/опоzнавателно"), zащото ако download от webshots, и после я upload в снимка.бг, качеството ще се промени ужасно много..а и неzнам кои са ти най_новите и най_лЮбимите.
Simona-25.1.2006
| |
Тема
|
[re: cchery]
|
|
Автор |
Публикувано | 15.01.07 10:57 |
|
ама може да си сигурна, че ще се свири zдраво.
Simona-25.1.2006
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cchery (мама на двама) |
Публикувано | 15.01.07 10:58 |
|
Деси, голяма промяна има в теб от бременността и от снимките с Алекс. Но и в двата случая, си те представях по друг начин.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
desykv (*веселячката*) |
Публикувано | 15.01.07 10:59 |
|
Благодаря ти за комплимента!
След малко ще ти пратя няколко снимчици... сега качвам снимки от компютъра в уебшотса... след малко ще има нови снимки за гледане там.
Доскоро и мерси много!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cchery (мама на двама) |
Публикувано | 15.01.07 11:04 |
|
Ти сега, мен, заплашваш ли ме или ??????????
Аз т`ва свирене откога го чакам .
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 15.01.07 11:05 |
|
zа нищо, ти направо сияеш...много рядко съм виждала хора, които да имат такова иzлъчване на снимка...чакам ви.
Simona-25.1.2006
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kitten (in love) |
Публикувано | 15.01.07 11:07 |
|
Чудесна акцийка, бих казала
Та значи, ето това е линк към снимките ни от появата на Сашо насам - откак се е родил снимки без него нямаме
Поради известна да го наречем завеяност засега са пълни само първите 3 подалбумчета
А пък тук има снимки от сватбата ни (ух, ама сме едни млади и зелени зелчици ;-) и моя милост покоряваща големия кръг на Коколандия
Моето icq го има в профила ми, ще се радвам да пишете
Редактирано от Kitten на 15.01.07 11:35.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|