Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:05 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Можем ли да съживим клуба?нови  
Автор Teди (есенна)
Публикувано30.11.06 18:23

Преди 3 години този клуб "гъмжеше" от бъдещи и настоящи майки. Ежедневно се създаваха приятелства, много от които продължават и днес в реалния свят. Разменяха се съвети, честитяха се празници, уговаряха се срещи. Беше безкрайно уютно, безкрайно приятно да си заобиколен от приятели и познати.
"Бъдещи майки" се гордееше дълги месеци с най-голяма посещаемост и активност.

Доста майки се отдръпнаха от клуба по разбираеми причини - бебетата станаха деца, създадоха се нови форуми, клубовете в дир-а не се зареждат бързо...
Текат избори за модератори. Двама. Ако не направим нещо, след по-малко от година тук няма да е необходим модератор.

Можем ли да съживим клуба?

Има ли хора, на които това клубче е мило и имат желание да помогнат Майките отново да стане активен "кошер"?
Дайте предложения! Кажете какво ви дразни, кажете кое бихте искали да се промени, какво ви липсва! Кое кара новорегистрираните бремелинки и майки да се отдръпват още преди да са станали редовни посетители на клуба?

Знам, че нямам как да върнем старото време. Не искам да го връщаме. Искам да започнем да градим отначало един клуб с чудесна приятелска атмосфера. Знам, че е възможно!

Хайде да спасим клуба ЗАЕДНО!

Тема Re: Можем ли да съживим клуба?нови [re: Teди]  
Автор bezdelnicaМодератор (непозната)
Публикувано30.11.06 18:39

Никой не организира клубни срещи, както преди, за да се запознават хората.
Докато има теми като тази "за старите кучета и ленти", нови хора в клуба няма да се чувстват уютно.
Радвам се, че пускаш такава тема и искаш да се оживи клуба. Аз исках да направя същото. За това и пуснах темата за представянето. Просто хората не се познават. Няма отчетни теми, както преди... там доста се сближавахме.
След 1 година няма да има нужда от модератори, защото ще стане частен клуб с 10 стари кучета на почит вътре

, които ще се хвалят, на коя й е по-мил клуба и на коя й е по-стара регистрацията.

Похвални намерения, Теди! Дано успееш:)).

Тема Re: Можем ли да съживим клуба?нови [re: bezdelnica]  
Автор Teди (есенна)
Публикувано30.11.06 18:47

Я не си измивай ръцете с "дано да успееш"

Аз да не съм човекът - клуб.

Всички правим атмосферата.

Докато само двама или трима (в добрия случай) се пънат да разведряват обстановката, няма да го бъде
Ще се радвам в темата да се включат всички, които влизат в "Майките". Всяко мнение би било от полза.

Дайте да си поговорим повече, за да се поопознаем и ще спретнем една голяма клубна среща по-нататък. Невероятно нещо са срещите, винаги зареждат с положителна енергия! Ще видите

Автор surfline (veche poznat)
Публикувано30.11.06 18:53

А бе аz неzнам какво е било преди 3 години, но преди година беше също пълно_отчетните на Ноември_декември, Януарските, Февруарки, Март и Априлските щъркели се пукаха по шевовете...
Мисля, че освен проблемите с дира и липсата на "интересни" теми може да се брои

...
Липсват ми готините теми на mama Vili, Елф и Блонди.
Според мен също е малко драzнещо това "старо"/"ново" присъствие.Лично мнение.
Липсват и нови теми в Библиотеката.

Успех и от мен Теди.

Автор Aдpиaнa (:-))
Публикувано30.11.06 18:55

Здравей Теди,

И на мен ми е много мъчно за клубчето и ми е мило, защото като разбрах, преди повече от 2 години, че съм бременна започнах да чета тук, в последствие се регистрирах и така до днес, когато очаквам вече второто си дете. За мое голямо съжаление никога не съм била от най-активните пишещи в клуба, защото при първата ми бременност почти до последно бях на работа, след като родих се върнах на работа бързо и най-често имам време основно да чета темите, които постоянно се повтарят. Факт е, че вече има доста сайтове за бъдещи и настоящи мами, които имат форуми с по-интересен дизайн и т.н и е нормално те да привличат повече хора, а клубчето да им се струва скучно и безлично. Честно казано не знам може ли изобщо да се направи нещо, за да се спаси клуба

Ако някой има конкретни идеи да ги каже.

Автор gugu (пристрастен)
Публикувано30.11.06 19:01

Аз съм много ЗА идеята! surfline постави едно добро начало с коледната тема. Ей, така ме отвори на коледно настроение - супер е!
Може би е време да си поговорим отново за детските бели на мами, татковци и деца например. Тези теми винаги ме разсмиват много. Има толкова неща да се обсъждат, но докато преди 3 години можех да пусна тема за всяко нещо, което ми мине през главата, сега меря, меря и накрая се отказвам. Време е да се отпуснем!

Тема Re: Можем ли да съживим клуба?нови [re: gugu]  
Автор Teди (есенна)
Публикувано30.11.06 19:20

Подкрепям с две ръце изказването за хубавата празнична тема на Сърфлайн!

Вижте само колко бързо се напълни, колко много майки се разписаха в нея.

Липсват интересни теми!

Сигурно много майки (бъдещи и настоящи) се чудят дали да пуснат нова тема и накрая се отказват. А не трябва!

Иска ми се да отпаднат табу-тата, които всеки си е слагал до момента... в рамките на добрия тон естествено

Пускайте теми!

Нека не пращаме всяка майчица да чете архива! Нека се напънем малко и да отговаряме винаги когато имаме какво да кажем по дадена тема!

Нека не се делим на "стари" и "нови"!

Да започнем ли да си пускаме OFF теми... пак в рамките на разумното, естествено

gugu е много права - Време е да се отпуснем!

Автор milena* (Варна)
Публикувано30.11.06 22:24

Аз пък смятам ,че отчетните теми изолират. Вътре в месеца майчетата се сближават ,но остават непознати за всички останали. Не виждам защо да не се пуска тема в клуба ,за всяко нещо което вълнува майчето.

Златко и Стоян

Тема Re: Можем ли да съживим клуба?нови [re: surfline]  
Автор Чeтa (нова-стара)
Публикувано01.12.06 08:47

Коя Библиотека имаш предвид?
Клубчето може да го съживят единствено потребителите му.
Съгласна съм с milena* че отчетните теми изолират...един вид клубчета в клуба.
Какво може да се направи? Трябва всички да са по-активни, да пускаме повече теми, така ще има и повече отговори

Разделението стари/нови не трябва да съществува.

чаша бада

Тема Re: Можем ли да съживим клуба?нови [re: Чeтa]  
Автор Teди (есенна)
Публикувано01.12.06 08:59

Да, подкрепям Чета и Миленчето!
Следя отчетните теми от няколко дни, доста въпроси се задават, но само вътре!

Момичета, не се притеснявайте, пускайте нови теми!
Има много опитни отчетни майки, но ако зададете въпроса си извън вашата тема, ще получите повече отговори!
От друга страна вие самите можете да сте плезни на останалата част на клуба със съветите си. На мен лично много ми допадна "рецептата" с мед и лимони за сваляне на температура!

Пишете, хора

Редактирано от Teди на 01.12.06 12:17.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.