|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР - 16/17.12 в НДК
|
|
Автор |
surfline (veche poznat) |
Публикувано | 13.12.06 09:48 |
|
На 16-ти и 17-ти декември между 10 и 18 часа в зала 4 на НДК "Движение на българските майки" организира БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР, на който ще се предлагат ръчно правени картички, рисувани стъкленици и шишета, най-топлите плетени шалове, уникални фотографии, герданчета и бижута от мъниста.
Средствата от базара ще бъдат разпределени между:
- Училище за деца с нарушено зрение Луи Брайл,София
- Дом за деца, лишени от родителски грижи, гр.Кюстендил
- Дом за деца, лишени от родителски грижи, гр. Трън.
Simona-25.1.2006
| |
Тема
|
Re: БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР - 16/17.12 в НДК
[re: surfline]
|
|
Автор |
Nasinda78 (Skorpionka) |
Публикувано | 13.12.06 15:28 |
|
Сдружение Настоящи и Бъдещи майки с удоволствие ще подкрепи своите колежки от Движение на българските майки.
Нека, всеки който има възможност да помогне - каузата си заслужава
| |
Тема
|
[re: Nasinda78]
|
|
Автор |
milamia () |
Публикувано | 13.12.06 15:53 |
|
Вчера цял ден разглеждах приготвените за базара неща- толкова са красиви, че ми се иска да ги купя всичките, още повече като знам за какво ще се реализират приходите. Това ще ми е първата задача за 16 сутринта. Дано се класирам за някои красоти
| |
Тема
|
[re: milamia]
|
|
Автор |
surfline (veche poznat) |
Публикувано | 13.12.06 16:14 |
|
И аz въоражих моята мама и ще я пращам на лов.
Simona-25.1.2006
| |
Тема
|
[re: surfline]
|
|
Автор |
NikiR ((близнаците)) |
Публикувано | 14.12.06 21:01 |
|
Там сме.
Имам въпрос къде и дали се приемат супер запазени дрешки за по-големи деца (4-6клас)?Моя приятелка би искала да ги дари за някой дом за деца, но незнае как и къде да стане това.
Благодаря предварително за помоща!
Ники
| |
Тема
|
[re: NikiR]
|
|
Автор |
lavender (старо куче) |
Публикувано | 14.12.06 22:43 |
|
ne,na bazara niama da e mnogo udobno.......
sled Nova Godina shte ima vazmojnost
gledayte utre Iskrenno i Lichno
| |
|
Едно голямо ЕВАЛА от Караколю Дрила
Осъзнавате ли, че правите велики неща ?
[X]
| |
|
ми,4естно казано-не.
според мен провокира ли те нещо така -няма връщане.А децата за съкровище.Само на4ините да ги запазиш са разли4ни.
но,съжалявам,4е се налага да ни има
| |
|
Аз отидох вчера с мъжа ми и заедно си избрахме няколко готинки нещица, изработени от децата!!!
Само че ми стана тъжно, че някакси като че ли големият наплив от хора не влизаше вътре в залата... благотворителният базар не беше в центъра на събитията... дали защото беше разположен по-встрани?
А не може ли поне още два дни да има такъв благотворителен коледен базар? Примерно следващия уикенд пак? Сигурна съм, че има още мнооого хора, които още не са на празнична вълна и затова не са отишли в НДК! Какво ще кажете?
| |
|
И аз ходих в събота и си взех няколко неща, но честно казано доста трудно намерих залата, но пък с желание всичко се постига. Според мен е съвсем нормално наплива от хора да е по другите лъскави щандове - те бяха на доста по-централно място, за съжаление, и само хората, които предварително знаеха за Коледния базар на Движението си го намираха, предполагам, че случайни хора едва ли е имало или са били малко Въпреки всичко поздравления на организаторките за всеотдайността към каузата. Успех, момичета!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|