Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:41 04.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР - 16/17.12 в НДКнови  
Автор surflineМодератор (veche poznat)
Публикувано13.12.06 09:48

На 16-ти и 17-ти декември между 10 и 18 часа в зала 4 на НДК "Движение на българските майки" организира БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР, на който ще се предлагат ръчно правени картички, рисувани стъкленици и шишета, най-топлите плетени шалове, уникални фотографии, герданчета и бижута от мъниста.
Средствата от базара ще бъдат разпределени между:
- Училище за деца с нарушено зрение Луи Брайл,София
- Дом за деца, лишени от родителски грижи, гр.Кюстендил
- Дом за деца, лишени от родителски грижи, гр. Трън.

Simona-25.1.2006

Тема Re: БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР - 16/17.12 в НДКнови [re: surfline]  
Автор Nasinda78 (Skorpionka)
Публикувано13.12.06 15:28

Сдружение Настоящи и Бъдещи майки с удоволствие ще подкрепи своите колежки от Движение на българските майки.
Нека, всеки който има възможност да помогне - каузата си заслужава

Тема Re: БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР - 16/17.12 в НДКнови [re: Nasinda78]  
Автор milamia ()
Публикувано13.12.06 15:53

Вчера цял ден разглеждах приготвените за базара неща- толкова са красиви, че ми се иска да ги купя всичките, още повече като знам за какво ще се реализират приходите. Това ще ми е първата задача за 16 сутринта. Дано се класирам за някои красоти

Тема Re: БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР - 16/17.12 в НДКнови [re: milamia]  
Автор surflineМодератор (veche poznat)
Публикувано13.12.06 16:14

И аz въоражих моята мама и ще я пращам на лов

.

Simona-25.1.2006

Тема Re: БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР - 16/17.12 в НДКнови [re: surfline]  
Автор NikiR ((близнаците))
Публикувано14.12.06 21:01

Там сме.
Имам въпрос къде и дали се приемат супер запазени дрешки за по-големи деца (4-6клас)?Моя приятелка би искала да ги дари за някой дом за деца, но незнае как и къде да стане това.

Благодаря предварително за помоща!

Ники

Тема Re: БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР - 16/17.12 в НДКнови [re: NikiR]  
Автор lavender (старо куче)
Публикувано14.12.06 22:43

ne,na bazara niama da e mnogo udobno.......

sled Nova Godina shte ima vazmojnost

gledayte utre Iskrenno i Lichno

Тема Бравонови [re: surfline]  
Автор Kapakoлю (абсолютен дрил)
Публикувано17.12.06 20:01

Едно голямо ЕВАЛА от Караколю Дрила
Осъзнавате ли, че правите велики неща ?

[X]

Тема Re: Бравонови [re: Kapakoлю]  
Автор lavender (старо куче)
Публикувано17.12.06 23:47

ми,4естно казано-не.
според мен провокира ли те нещо така -няма връщане.А децата за съкровище.Само на4ините да ги запазиш са разли4ни.
но,съжалявам,4е се налага да ни има

Тема Re: Бравонови [re: lavender]  
Автор desykv (*веселячката*)
Публикувано18.12.06 11:53

Аз отидох вчера с мъжа ми и заедно си избрахме няколко готинки нещица, изработени от децата!!!

Само че ми стана тъжно, че някакси като че ли големият наплив от хора не влизаше вътре в залата... благотворителният базар не беше в центъра на събитията... дали защото беше разположен по-встрани?

А не може ли поне още два дни да има такъв благотворителен коледен базар? Примерно следващия уикенд пак? Сигурна съм, че има още мнооого хора, които още не са на празнична вълна и затова не са отишли в НДК! Какво ще кажете?

Тема Re: Бравонови [re: desykv]  
Автор Aдpиaнa (:-))
Публикувано18.12.06 12:39

И аз ходих в събота и си взех няколко неща, но честно казано доста трудно намерих залата, но пък с желание всичко се постига. Според мен е съвсем нормално наплива от хора да е по другите лъскави щандове - те бяха на доста по-централно място, за съжаление, и само хората, които предварително знаеха за Коледния базар на Движението си го намираха, предполагам, че случайни хора едва ли е имало или са били малко

Въпреки всичко поздравления на организаторките за всеотдайността към каузата. Успех, момичета!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.