|
|
|
Тема
|
Витамини?! - Какви
|
|
| Автор |
tinta (непознат
) |
| Публикувано | 15.11.06 16:15 |
|
|
Здравейте мами, искам съвета ви относно витамините - какви давате, и какви ще ми препоръчате
взех на малкия витамини Центрум, от 1 седмица ги пие но детето съвсем си изгуби апетита
какво ще ми препоръчате за подобряване на апетита
Благодаря предварително за съветите ;)))))))))
| |
|
Тема
|
Re: Витамини?! - Какви
[re: tinta]
|
|
| Автор |
surfline (veche poznat) |
| Публикувано | 15.11.06 16:20 |
|
|
Мулти Саностол сиропчето
| |
|
|
|
По принцип децата нямат нужда от подобряване на апетита. Злояди деца не се раждат, те се правят такива - с ранно захранване и насилване да яде. Децата имат периоди на неядене и не бива да настояваш. Те отминават и пак ще прояде. Не трябва да показваш, че на всяка цена искаш да си изяде яденето (не казваш колко е голямо детето), да не си нервна, да не го гониш с лъжицата. Да не яде между храненията зрънчо, вафли, чипс и да пие сок. Давай само плодчета, ако поиска. Изкчаквай хубаво да огладнее. И ще видиш как ще яде
Иначе подкрепям Сърф за Мултисаностол, но ако се налага.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
maniana (утрешна) |
| Публикувано | 17.11.06 14:09 |
|
|
Мултисаностол......разтворен в малко хладка вода или направо с лъжичка в устата. Винаги разяжда детенце поне по време на приема. И мисля, че Блонди малко не е права за злоядите деца. Не можеш да оставиш едно дете без храна в сезона стартирането на всички зимни болести.
Имай предвид за Мултисаностола, че се правят паузи, т.е. колкото време се приема, толкова трябва да се почива. Най-дългият прием може да бъде 3 месеца. Аз лично прявя или по месец, или през 2 седмици. Зависи от степента на злоядството. Желая ти успех:))))
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
chibopis (писанче) |
| Публикувано | 17.11.06 15:40 |
|
|
Моят дребосък най-много си пада по Мултисаностол. Искал от онези жълтите витамини като сок от портокал
| |
|
Тема
|
[re: Blondi]
|
|
| Автор |
milena* (Варна) |
| Публикувано | 17.11.06 15:51 |
|
|
Изцяло подкрепям казаното от Blondi.
Големият ми син и досега не се храни много ,но не мисля че има нужда от витамини за подобряване на апетита. Давала съм витамини след едно по тежко боледуване, когато беше видимо отслабнал.
Златко и Стоян
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Tedulina (мама на Хриси) |
| Публикувано | 17.11.06 15:55 |
|
|
Давам "Мултисаностол", но само когато е болен.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
anamari (новак) |
| Публикувано | 17.11.06 16:24 |
|
|
Моята маймунка умира за Мултисаностол, вади си го сама от хладилника и ми го дава всяка вечер. Но го давам само зимата. Иначе, сме на първия цикъл от Респивакс.
| |
|
|
|
|