Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:26 16.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Предложения за нови модератори!нови  
Автор Модератор (непозната)
Публикувано16.11.06 18:47

Предложения за нови модератори...

Копирам Регламента от темата

1. Всеки потребител може да номинира неограничен, но раzумен брой претенденти zа модератори, вкл. и себе си.
2. Номинациите вървят 7 дни
3. След като ПОТВъРДЯТ желанието си zа участие, номинираните се вклЮчват в явно гласуване, като всеки потребител с регистрация, по_дълга от 1 месец може да подкрепи еднократно ДВАМА(РАЗЛИЧНИ) претенденти.
4. Гласуването и номинирането са две САМОСТОЯТЕЛНИ дейност, т.е. всеки потребител, отговарящ на условията в т.3 може да гласува беz да сте се вклЮчвал в предварителните номинации. Обратното_номиниране и неподкрепяне на предложения кандидат при последващото гласуване не се допуска и недоброжелателният потребител ще бъде по женски оплЮт.
5. Гласуването се провежда zа 15 дни, щото на всеки може да му се случи да не влиzа седмица тук(бил е на село, детето е болно, няма нет и пр.), но отсъствие по_голямо от половин месец от дирските среди не се толерира
6. Двете кандидатури събрали най_много гласове получават zаветния байряк и овациите на клуба.
7. След това спираме да тормоzим Киро с агукания до следващите иzбори.

Номинираните ( и потвърдили) досега:
jana
Теди
surfline
Писана
===========
Чакаме потвърждение от:
Додо додо
*щypчo*
Кенга
crazy_chick
======
ню (с нов ник или не :) - отказва се да бъде номинирана)
cchery - отказва се
Албенади - отказва се
Andrea$ - отказва се
Чeтa - отказва се
desykv - отказва се
tswete - отказва се
milena*- отказва се
happy_mama - отказва се

Само напомням, че ни трябва и потвърждение от номинираните, че искат да станат модератори.

Редактирано от Beнaбили на 23.11.06 15:37.

Тема Re: Предложения за нови модератори!нови [re: Hю]  
Автор desykv (*веселячката*)
Публикувано16.11.06 18:51

аз бих подкрепила доста кандидатури по принцип, но засега се спирам на jana и Теди

Автор Silvita (лежерна)
Публикувано16.11.06 21:04

Предлагам:

Додо додо - ако въобще минава оттук и иска да се застоява повечко :)

desykv. Определено има енергията и желанието да се включва в темите и да предлага нови, а и лъха позитивна енергия от нея.

В изборите със "служебна номинация" да се включат и Ню и Писана, все пак за тях са дадени немалко гласове.
В долната тема обяснявам и още нещо за модераторстването - от моите опит и наблюдения.

Редактирано от Silvita на 16.11.06 21:16.

Автор mamika_anika ()
Публикувано16.11.06 22:05

Теди

.

Автор little.monkey (непознат)
Публикувано17.11.06 10:00

Jana
Мисля, че е модератор на Сватбените вълнения така се има нужния опит

Deni4ka sladka - 13.07.2005

Автор surfline (veche poznat)
Публикувано17.11.06 10:06

Писана...

харесва ми ненатрапчивото и присъствие и отzивчивостта.

Тема Re: Предложения за нови модератори!нови [re: surfline]  
Автор cchery (мама на двама)
Публикувано17.11.06 10:52

В отговор на:

Писана...
харесва ми ненатрапчивото й присъствие и отzивчивостта.

нямам какво да добавя към това

и

desykv - умерена, отзивчива и добронамерена.

Но ако се стигне до гласуване, в което участват и двете, как ще реша за коя ще си дам безценния глас, не знам .......

Константин - 10.11.02
Белослава - 06.05.06

Автор Teди (есенна)
Публикувано17.11.06 11:09

Момичета, рано е за такава тема. Преди предложенията трябва да се решат други неща.

1. Колко модератори ще има в клуба.
Моля Чета и Елф да пишат по темата, те най-добре знаят колко работа има за вършене и ще са най-обективни.

2. Писана остава ли модератор. Нека сегашните модератори напишат по няколко изречения, за да знаем какво става и за колко модератора се гласува.

После ако искате, пускайте тема за предложения. Хубаво е да се дават срокове, 5 дни, седмица, две седмици... нещо такова.
Ако ще има избори, преди това трябва да се реши и точно как ще се гласува, по колко гласа ще се дават, трябва да се измисли и нещо за нулираните профили.

Тема Re: Предложения за нови модератори!нови [re: Teди]  
Автор Чeтa (нова-стара)
Публикувано17.11.06 11:29

Мисля, че модераторите трябва да са двама.

Първо защото клубът не е толкова лесен за управление с всички тези мами с бошуващи хормони и второ, хубаво е, че когато са двама, могат да се съветват и заместват, ако единия отсъства (видяхме до какво може да доведе прибързаната самоинициатива). Все пак в този клуб пишат майки, които са ангажирани с грижи по децата и не винаги са на разположение. От моят двегодишен опит като мод на този клуб мнението ми е, че модераторите трябва да са двама.

Писах в другата тема - проблемът с рестартираните профили мисля, че лесно може да се оправи като се пише на Киро примерно. Освен това рестартирането е било в два дни 17.10 и 19.10, така че докато тръгнат изборите ще е минал месец.

По повод възникналият въпрос "Писана остава ли модератор." не съм от модераторите, но смятам, че трябва да участва в изборите наравно с другите. Така ще е най чисто и чесно, защото предните избори бяха с анкета, а не с явно гласуване.

За сроковете съм напълно съгласна. Струва ми се че седмица е достатъчна, но ако мислите, че ще е по-удачно да е повече, нямам против.

Важен въпрос е и за колко от номинираните ще може да се гласува - един или двама.

чаша бада

Тема Re: Предложения за нови модератори!нови [re: Чeтa]  
Автор Teди (есенна)
Публикувано17.11.06 11:46

Може би трябва да се пусне предварително явно гласуване и всеки да даде мнение. Само така ще имаме реална представа за настроенията и желанията в клуба.
Примерните въпроси да бъдат: искте ли нови избори, колко модератори, остава ли Писана мод, за колко човека можем да дадем глас... нещо такова.

Все още настоявам с мнение да се включат модераторите! Момичета, не е приятна ситуацията, дайте да излизаме по-бързо от нея!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.