Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:57 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Не ми се гади, нямам симптоми, това нормално ли е?нови  
Автор nicitta (непознат )
Публикувано10.11.06 16:51

Здравейте момичета, предполагам, че въпросът ми вече е обсъждан многократно, но тъй като минах през доста трудности, докато забременея, се тревожа и от най-малкото нещо. Та въпросът ми е: защо не ми се гади, а съм в петтата лунна седмица? Никакви симптоми нямам, освен напрежение в гърдите, безпокоя се дали това не показва, че развитието на бебето не е наред. Надявам се тревогите ми да са безпочвени. Ще се радвам ако ми споделите, вие как сте се чувствали в този етап от бременността.

Тема Re: Не ми се гади, нямам симптоми, това нормално ли е?нови [re: nicitta]  
Автор surfline (veche poznat)
Публикувано10.11.06 16:58

Честито. Преz 5 г.с. нямах никаква представа, че съм бременна_т.е. никакви симптоми нямах. Започна да ми се гади към 8 г.с. и продължи до 17г.с....това бяха най_гадните 2 месеца преz живота ми. Искренно ти пожелавам да си от късметлийките, които до като не родят не раzбират, че са бременни

.

Тема Re: Не ми се гади, нямам симптоми, това нормално лнови [re: nicitta]  
Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано10.11.06 17:04

Спокойно

. Радвай се, че си от жените, които нямат тия симптоми. Аз също се радвах на тази превилегия. Само веднъж съм повръщала (мразя да повръщам) и ако беше повече незнам как бих издържала. Иначе в малко по-късен етап на бремеността имах много силно развито обоняние, но чак да ми се гади - не.

Автор ПиcaнaМодератор (Консерва)
Публикувано10.11.06 17:20

И аз имах същите притеснения, до края нямах никакви неразположения, само ми растеше корема

Единствено чувствах гърдите си напрегнати до към 12 г.с. и напрежение ниско долу до 4 месец.

Лека бременност

Редактирано от Пиcaнa на 10.11.06 17:21.

Тема Re: Не ми се гади, нямам симптоми, това нормално лнови [re: nicitta]  
Автор chapchaps (минаващ)
Публикувано10.11.06 17:26

Чак в 9 г.с. започна да ми се гади и да повръщам до 16. Моли се да не започнеш, че е отвратително.

Автор kokosh4ica (мътеща)
Публикувано10.11.06 17:47

Chestito!
i az niamah nikakvi simptomi osven naprezenie v gardite vse edno, che mi idva...ama ne doide

Posle i tova otimina i osven chuvstvitelnoto mi nosle i che chat-pat (tova veche v po-kasen etap) me pridarpvaha vrazkite drugi oplakvania (mai) niamah!

Тема Re: Не ми се гади, нямам симптоми, това нормално лнови [re: chapchaps]  
Автор ketamina (непознат )
Публикувано10.11.06 23:54

Наистина момента с гаденето е строго индивидуален. Моли се да не е много силно и непоносимо. На мен започна да ми се гади около 6-та или 7-ма седмица...От всякакви миризми като алкохол, цигари, парфюми, сапуни, тоалетни млека, прахове за пране, дъвки, ароматизатори.....Направо щях да се побъркам, точно летния сезон, когато целият свят е плувнал в парфюми и миризми..... Ходех навън с бутилка концентриран лимонов сок и я надигах на пътя....Само това ме спасяваше. Сега влизам в 7-мия месец и някои от миризмите все още си влияят така върху мен, въпреки, че не е както в началото. Иначе да ти кажа, повръщането, могат да бъде овладяно с Витамин В1 и В6....Вземи си ги от аптеката и ги пии, както е указано, без да прекаляваш....Или направо се консултирай с лекаря си. Наистина помага. Аз ги пиех, заедно със фолиевата киселина и мога да кажа, че нито един път не съм повръщала. Останах си само с гаденето. Но не може без толкова, явно :)))

Тема Re: Не ми се гади, нямам симптоми, това нормално ли е?нови [re: kokosh4ica]  
Автор ДжacтaПpacтa (мама на Искрен)
Публикувано11.11.06 10:25

Честито,дано дълго да се радваш на такава безсимптомна бременност!Аз бях щастливка да се наслаждавам на това си състояние-никакво повръщане и гадене.В последните месеци единствено ме притесняваха болки в кръста и киселини,но напълно поносими.Обонянието ми също беше доста чувствително,но безпроблемно.Като изключа денонощното дивеене на бебо в корема ми-това бе най-спокойния период от живота ми.Желая ти всичко най-най-най и прекрасни мигове!

Тема Re: Не ми се гади, нямам симптоми, това нормално ли е? [re: ДжacтaПpacтa]  
Автор nicitta (непознат )
Публикувано11.11.06 11:07

Благодаря ви момичета, поуспокоихте ме. Тази бременност я чакахме 7 години и като се случи просто не вярвам, че е истина. Прекалено е хубаво!!! Имам чувството, че сънувам някакъв прекрасен сън и като се събудя ще разбера, че в действителност не съм бременна. Честно да ви кажа много се надявам през следващата 6-та, 7-ма седмица, както казвате, да получа някакви симптоми, те ще са ми като "доказателство", че не сънувам. Постоянно си гледам положителния тест и снимката от ехографа. Много съм щастлива!!!
Благодаря ви за хубавите пожелания!!! Целувам ви и ви желая лека бременност и дано се родят живички и здравички нашите дечица, а тези мами, които са родили вече- много здраве най-вече и много, много щастие!!!

Автор Tsvetentse5 (бъдеща мама)
Публикувано13.11.06 09:34

Аз нямах оплаквания в този етап на бременността. Просто гърдите ми бяха по-чувствителни и толкова. При мен имаше гадене към 7-8 седмица и продължи до 11-12седмица.Трябва да се радваш че за сега не си се докоснала до това, че гаденето и повръщането не са много готини.Лека бременност!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.