|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Опити за бебче
|
|
Автор |
Xeлeнa (Buddah Bar) |
Публикувано | 29.10.06 14:16 |
|
Здравейте момичета!
С приятеля ми искаме да започнем опити за бебе след около месец,два,когато предстои да се установим.
Искам да попитам и всяко ваше мнение ще ми е от полза-какво трябва да е цялостното ми поведение по време на опитите,за да се намали до минимум риска бебето да се роди с някакво увреждане?
Преди 8 месеца спрях цигарите,водя здравословен начин на живот,мисля да започна да пия фолиева киселина.Още не съм споделила с лекарката ми за намеренията си,защото е малко раничко,но ще го направя.Пиех орални контрацептиви-"Логест",но преди месец ги спрях.Гинекологични проблеми не съм имала.
Много ще се радвам ако ми помогнете със съвети.Благодаря ви предварително
| |
Тема
|
Re: Опити за бебче
[re: Xeлeнa]
|
|
Автор |
Чeтa (Първа пролет) |
Публикувано | 29.10.06 14:37 |
|
Да не прекаляваш с вредните навици. Няма какво толкова да правиш. Може би още от сега да започнеш фолиевата.
чаша бада
| |
Тема
|
[re: Чeтa]
|
|
Автор |
jana (...) |
Публикувано | 29.10.06 15:30 |
|
Подкрепям Чета за фолиевата и ми с еиска да те посъвутвам да не с евтелясваш чак толкова много, имай предвид че повечето от първородните рожби са заченанати "без да искам" и не с аспазвани всички тези вредни навици. Направете го с много любов
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
Nadin_O6 (непознат) |
Публикувано | 29.10.06 16:54 |
|
Също съм съгласна за фолиевата киселина. Аз поне започнах само с това.
Успех и след време да се радвате на едно малко сладко ангелче.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Teди (есенна) |
Публикувано | 29.10.06 19:44 |
|
Ако не си боледувала от рубеола, можеш да си направиш тест за антитела. Прави се за твое спокойствие. Предполагам може да стане с направление, но за по-сигурно попитай личния си лекар.
За фолиевата киселина ще се повторя с постингите на другите момичета, но това наистина е важно - започвай да я пиеш.
Успех!
| |
|
Много хубаво нещо сте замислили... Щом си отказала цигарите, водиш здравословен начин на живот, започвай с фолиевата киселина. Можеш да си направиш и един гинегологичен преглед, за да потвърди лекаря, че всичко е наред. Сега остава много да се обичате и да правите любов.
| |
|
Освен изследване за антитела на рубеолата,можеш да си направиш и изследване за токсоплазмоза.Хубаво е също да се знае RHто на двамата родители-дали е положително или отрицателно.
Както са казали момичетата фолиевата киселина е много важна.Можеш да я почнеш от сега
| |
Тема
|
|
|
Автор |
surfline (veche poznat) |
Публикувано | 30.10.06 11:38 |
|
Фолиева и много лЮбов...успех и скоро да се похвалиш и ти с лентичка.
| |
Тема
|
[re: surfline]
|
|
Автор |
Xeлeнa (Buddah Bar) |
Публикувано | 01.11.06 00:44 |
|
Благодаря много за съветите и отговорите
Няма да стане фикс идея,а просто искам всичко да е наред,тъй като никога не съм преминавала през това
Дано след някой друг месец да имам и аз с какво да се похваля
| |
Тема
|
Проблемно Забременяване?
|
|
Автор |
anaili (Уморените коне) |
Публикувано | 05.11.06 09:13 |
|
Нямаше ли такъв клуб преди ?
Явно отдавана не съм се мяркала насам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|