Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:48 08.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема КУПУВАМЕ/ПРОДАВАМЕнови  
Автор mimi1OO1 (непознат)
Публикувано07.05.06 22:21

Да започваме тогава!

Тема Продавам кош за новородено за колички на Quinnyнови [re: mimi1OO1]  
Автор cveti_3 (ентусиаст)
Публикувано08.05.06 12:54

Коша е ползван 3-4 месеца през зимата т.е. почти не е 'излизал" на вън. Начална цена 150 лева (купихме го за 320 лева). Светлосин е на цвят.

При интерес моля пишете на лични.

Тема комбинирана количка Маг Ингланд Принцес - Варнанови [re: mimi1OO1]  
Автор Faith* (Варна)
Публикувано08.05.06 13:25

Продавам комбинирана количка Маг Ингланд Принцес Рол, в розово и сиво, много подходяща за момиченце (сивото не е дюс, а много ситен пепит). Предни двойни въртящи се гуми с възможност за застопоряване, обръщаща и чупеща се дръжка, летен и зимен борд, покривало, чанта, амортисьори, прозорче и джоб на сенника, три позиции на облегалката. Много съм доволна от количката, но вече си взехме лятна. Снимки мога да пращам на мейл. Цена 110лв. От Варна съм.

Редактирано от Faith* на 08.05.06 13:27.

Тема Re: КУПУВАМЕ/ПРОДАВАМЕнови [re: mimi1OO1]  
Автор di_ma (diemma)
Публикувано08.05.06 14:11

Продавам комбинирана количка Чиполино Орхидея. Ползвана е около 2месеца и е в отлично състояние. Десена е син- колмбинация тъмно и светло. Цена 80лв.

Ето

може да се види.
-Две двойни въртящи гуми
-въртяща дръжка
-покривало за дъжд и вятър
-лека

Тема ПРОДАВАМ ЧИСТО НОВИ ДЪНКИ ЗА БРЕМЕННИнови [re: mimi1OO1]  
Автор The Sun /cлънчицe/ (/мама на Гери)
Публикувано08.05.06 14:38

ПРОДАВАМ ЧИСТО НОВ ДЪНКОВ ПАНТАЛОН С КОРЕМЧЕ ЗА БРЕМЕННИ
Панталонът е размер L и го бях купувала за себе си /172 см и 60 кг преди да забременея/ от магазин "Аморей" на Фритьоф Нансен, но така и не стигнах до него да облека. С етикета си стои и дори си личат ръбовете както е бил сгънат. От мек дънков плат е с ластична и мека плат за за коремчето. Отзад е с цип, а вътре като за всички бъдещи мами е с копче и регулируем ластик. Марка Rooster. Купуван е за 44 лв. Продавам го за 35. Може да проверите и в магазина, но едва ли ще са по-ниски цените. За който има желание да ходи до там същият панталон го предлагаха и в черна разцветка.
Ето и снимки:

Редактирано от The Sun /cлънчицe/ на 08.05.06 14:39.

Тема КОМПЛЕКТ ЗА МОМИЧЕНЦЕ до 6 месецанови [re: The Sun /cлънчицe/]  
Автор The Sun /cлънчицe/ (/мама на Гери)
Публикувано08.05.06 14:47

ПРОДАВАМ ЧИСТО НОВО КОМПЛЕКТЧЕ ЗА МОМИЧЕНЦЕ ДО 6 МЕСЕЦА

Здравейте!
Моята приятелка наскоро роди и тъй като до последно не знаеха какво ще бъде - момченце или момиченце, а аз като влезна в магазин за бебешки неща се изкушавам да ги изкупя всички , предварително бях взела дрешки за изписването и в двата случая . Е, да, но се оказа, че е момченце и сега продавам това, на което съм абсолютен фен - страшно ми харесва и цвета и модела, но вече сме отдавна големи, а да си го пазя за себе си доста се двоумя, но все пак искам следващото за разнообразие да е момченце.

Цена - 10 лв.

Дано някое малмо момиченце се чувства като принцеска в това, защото наистина изглежда мнооого готино

Тема Re: КУПУВАМЕ/ПРОДАВАМЕнови [re: mimi1OO1]  
Автор Maлko_koтe (най дивата)
Публикувано08.05.06 15:31

Продавам количка Mag England. Ползвана 1 месец!
Закупена е за 220 лв., продава се за 90 лв.
Супер запазена, почти нова.

Продавам столче на "CAM" ползвано 6 пъти .
Закупено за 180 лв., продава се за 90 лв.

Снимки :

Телефон за връзка: 02/ 829 47 23 и 0887/413 585 - Весна

Тема Re: КУПУВАМЕ/ПРОДАВАМЕнови [re: Maлko_koтe]  
Автор buba_sf (новак)
Публикувано09.05.06 17:20

Продавам физиологична помопа за кърма на AVENT .Чисто нова е не е ползвана защото, нямах кърма.Ползвала съм само шишетата, но тя е съвместима към всичси шишета на AVENT вкл. и към магичната чаша.Продавам я за 60лв.

Тема Някой не продава ли бебефон?нови [re: mimi1OO1]  
Автор Чaeнo Moмичe (тиха церемония)
Публикувано10.05.06 08:16

Искам да купя, не ми е спешно.
Ако някой има излишен може да го предложи и да реша дали да купя 2 ръка.

p3/.png">

Тема Продавам 2 детски колички!!!нови [re: mimi1OO1]  
Автор desykv (*веселячката*)
Публикувано10.05.06 12:24

По простата причина, че Алекс вече не се вози в количка - когато сме навън, ходим или пеша двамата, или ползвам за него едно колело-триколка с педали.

Едната количка е на ТСМ, тъмносиня, комбинирана, използвана една година, но съвсем запазена, стабилна, здрава, със спирачки /долу и горе при ръцете/, много удобна, на три колела /които се надуват като на леките коли/, с 3 степени на повдигнатост /полулегнало, полуседнало, седнало/, с предпазни колани, голям багажник. Давам я с екстри към нея - заключващо устройство, ключове и дъждобран за количка - общо всичко за 80 лв. С мъка ще се разделя с нея, но просто нямам място да я съхранявам вкъщи, евентуално за второто дете.

Другата количка е предимно за малки бебета /до 6-8 месечни/, комбинирана, пъстра, с кош и покривало отгоре /които могат да се слагат и махат/, с 2 степени на повдигнатост /легнало и седнало/, със защитни колани - 40 лв.

За връзка с мен - тук, на лична бележка или на e-mail: desykv@abv.bg
Десислава Михайлова, град София

Редактирано от desykv на 10.05.06 12:27.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.