|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Частна детска кухня
|
|
Автор |
cвилeнa (непознат
) |
Публикувано | 12.10.06 15:33 |
|
Моля, пишете за частните кухните, които разкарват по домовете. В държавните все няма място.
| |
Тема
|
Re: Частна детска кухня
[re: cвилeнa]
|
|
Автор |
jana (...) |
Публикувано | 12.10.06 16:23 |
|
Хер бебе - 944 19 10
Ози - Тел.02/ 840 7007 и 0878 570 137
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
cвилeнa (непознат
) |
Публикувано | 12.10.06 20:36 |
|
Благодаря!
| |
|
ОЗИ в цяла София ли правят доставки?
| |
|
Да, правят в цяла София доставки.
Много съм доволна, вече почти месец папаме от ОЗИ и всичко си изяждаме /без крем какао, щото аз го унищожавам/
| |
|
Момичета да Ви попитам кога започнахте да поръчвате храна от ОЗИ на 1 год. или както в държавните от 10 месеца? Имате ли представа с какво мляко приготвят кремчетата?
| |
Тема
|
[re: buba_sf]
|
|
Автор |
нeмиpницa (мама на Стефан) |
Публикувано | 13.10.06 22:52 |
|
Синът ми е късно захранен, след 6-тият месец. На 10 месеца въведох глутен.
Аз започнах кухня на 1 годинка и 1 ден. Храната е на хапки за по-големи дечица, аз я намачквам. Млякото е с марка Роса. Аз си имам изисквания примерно супата да е без застройка и така ми я носят. Не предлагам крем какао и карамел.
Изчакай още 2 месеца, няма да сбъркаш.
| |
|
Moмичета кажете ми какво е примерното меню за една седмица например в детските кухни?
Предварително благодаря!!!
photos.yahoo.com/krem_23
| |
Тема
|
[re: delphin]
|
|
Автор |
нeмиpницa (мама на Стефан) |
Публикувано | 14.10.06 10:43 |
|
За Ози: В сайта им може да се види актуалното меню за седмицата. Има доставка събота и неделя дори.
За кухня http://juniormenu.com/ ето тук виж: http://juniormenu.com/Menu.html. От тази кухня не правят доставки все още.
За Хер бебе не знам да имат сайт. Но много майчета в бг-мамма се оплакват от нея и въобще не съм се интересувала. С мадамата от магазина им на бул. Мадрид съм коментирала, че докато не си сменят бурканчетата с опаковки за еднократна употреба няма да ги погледна. Аз от там пазарувам всичко за малчо и ме знае каква съм взискателна по отношение папуто ;)
А ако давате домашно приготвена храна има една много хубава , която се води одобрен от ХЕИ рецептурник за кухнята в детската градина.
И е добра. Абе има много хубави книжки с рецепти на пазара вече.
| |
|
Благодаря Нем,
тъй-като не съм в Бг немога да се запиша на кухня,но много исках да разбера какво точно се предлага, за да мога аз да го преготвям. Много ти благодаря!!!!!
photos.yahoo.com/krem_23
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|