Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:39 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Такова чудо не бях виждала!!!нови  
Автор jana (...)
Публикувано21.09.06 17:53

Ния е с някакви зверски обрив по дупето, за 2 часа само цялото й дупе и .... стана на кървавочервени плаки и детето пищи, не дава дори да ги пипна камо ли да я измия. Обадих се веднага не педиатърката тя каза , че най-вероятно е направила алергия от памперса. Бяхме преди време на Памперс, сега от около 1,5 седмица сме на Либеро

Каза ми да я мажа с Linola Fettама не минава от него. Кажете какво да мажа друго, идват почивни дни и незнам къде и най-вече какви дежурни лекари може да има. Не е спокойна малката и я виждам как се мъчи.

Тема Re: Такова чудо не бях виждала!!!нови [re: jana]  
Автор steffy (познат)
Публикувано21.09.06 18:10

Moeto Vale kato se obrina po celiq grub, koremcheto, ruchichkite i krachetata sushto ni izpisaha Lenola Fet, no vuv vodata za banq i da go majem s ribeno maslo, za sujalenie za 10 dni nqmashe nikakvo podobrenie. Podobni surbqshti alergichni obrivi nai-burzo minavat s kostekosteroidi - Elokom ili Adventan-mlqko, no ne maji po dulgo ot 4-5 dni, osobeno s Elokoma, inache s Adventan-a moje i 10 dni, ima rezultat oshte sled purvoto namazvane, ne se maji poveche ot edin put na den i majesh samo zasegnatite uchastuci. Ako obrivut e surbqsht moje da davash kapki Fenistil, davat se spored kilogramite na deteto 2 ili 3 puti dnevno, Valeto e 8 kg i mu davah po 7 kapki 3 puti na den, izpisaha ni gi za 2 sedmici, no poneje obriva izchezna pochti napulno sled 3-toto namazvane, mislq v kraq na sedmicata da mu spra i kapkite.

Редактирано от steffy на 21.09.06 18:11.

Тема Re: Такова чудо не бях виждала!!!нови [re: steffy]  
Автор jana (...)
Публикувано21.09.06 18:12

Лошото е че миналата седмица имаше 5-6 малки пъпки пак там, много дребни и лекарката ни даде кортикостериоди, мазах я 4-5 дни и се махнаха, спрях ги и 3 денапо-късно стана и това чудо. Не съм сигурна, че мога отново да ги включа.

Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано21.09.06 19:05

Пробвай с Pevaryl! На София с него излекувах страшен обрив, който от друго не минаваше...

И дай 2-3 капки от Зиртек (ако имаш, или някакво друго противоалегично сиропче)

Успех!

Анна 8.12.2004
София 19.01.2006

Редактирано от aлбeнaди на 21.09.06 19:07.

Автор steffy (познат)
Публикувано21.09.06 19:33

Ami mislq, che moje, no trqbva da e minalo izvestno vreme, ne znam tochno kolko, a ti s kakvo q maza, che nqmashe efekt?

Тема Re: Такова чудо не бях виждала!!!нови [re: aлбeнaди]  
Автор jana (...)
Публикувано21.09.06 20:20

Зиртека не трябва ли поне 4-5 дена да го давам?

Автор AйeзCeдaй ((бойна))
Публикувано21.09.06 20:30

Що не ги махнеш памперсите примерно цял ден. Вярно, че леко ще луднеш от преобуването ( и прането на гащички).

Хм, и друго, което се сещам, не знам до колко е удачно, .... идейка все пак...

Що не свариш малко смрадлика и не й накиснеш дупето?
Може пък и ефект да има...

Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано21.09.06 20:58

Да, давай й докато й мине. Знам, че за 10 килограма се дават 5 капки.. вие колко килца сте?

А Паверил-а е против гъбички. Обикновено при такава инфекция има гъбички, които разраняват кожата. Слагай й вместо кремче и временно махни памперса - за 2-3 часа, докато се успокои мястото.

Айде пиши как сте...

Анна 8.12.2004
София 19.01.2006

Тема Re: Такова чудо не бях виждала!!!нови [re: AйeзCeдaй]  
Автор steffy (познат)
Публикувано21.09.06 21:56

Sradlika - ne, tq dopulnitelno izushava kojata, na men dermatolog mi go kaza i nie slagahme po malko smradlika vuv vodata za kupane, no doktorkata kaza, che moje samo LAIKA.

Автор zlatkap (зверчето)
Публикувано21.09.06 23:48

здравей яна,
според мен може да е яла нещо от което да се получи такова подсичане, при нас имаше такова зверско подсичане преди време и беше от храна ,но забравих от коя

и за колко време се появи според мен не мажи с кортикостероиди, ние така я мазахме Дари много дълго и после се оказа че не са за препоръчване въобще-ако е алергична реакция те само ще влошат проблема като го скрият временно а той ще избие отново след няколко дни, поне така беше при нас, дано да не е това и при вас.
на нас много добре при сериозно подсичане ни действа Павлодерм-македонска мас. има го в аптеките но малко трудно се намира, ако не можеш ще ти кажа къде го имаше.
успех и пиши как сте се справили с проблема

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.