Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:29 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хайде мами на отчет за март 2007 г.нови  
Автор tica (непознат )
Публикувано26.07.06 13:12

Здравейте,
Хайде всички мамчета, който чакат бебоци през март 2007 г. да се включат в темичката. Значи аз се казвам Таня - 26 години, първа бременостт.
Научих хубавата новина преди 2-3 дни и съм много съм щастлива, само дано всичко да е наред. Пожелавам на всички мами, който ще се включат тук, леко бременеене. Хайде няма нищо страшно!

Тема Re: Хайде мами на отчет за март 2007 г.нови [re: tica]  
Автор mishellinna ()
Публикувано26.07.06 20:19

здравей, tica:)
Първо ЧЕСТИТО! и второ УСПЕХ! Желая ти лека и безпроблемна бременост! Аз също съм за март 2007, на 30 г. съм, първа бременост. За съжаление обаче засега не е безпроблемна! Да си пожелаем успех и много усмивки....

Тема Re: Хайде мами на отчет за март 2007 г.нови [re: mishellinna]  
Автор tica (непознат )
Публикувано27.07.06 10:16

Здравей,
Няма да се притесняваш, всичко ще е наред и само спокойно. Аз също имах малко неразположения, тъй като в момента съм с настинка и антибиотик не мога да пия, и малко е гадничко, но ..... ще се оправим. Давай го споко и всичко ще е ОК. Надявам се да станем повечко за март 2007 г.
УСпех на теб, и всичко да е наред, пак ще си пишем.

Автор Nasinda78 (Skorpionka)
Публикувано29.07.06 10:58

Здравейте и честито и на двете! Ако имате въпроси питайте не се притеснявайте!
Успех и лека и безпроблемна бременност!

Тема Re: Хайде мами на отчет за март 2007 г.нови [re: Nasinda78]  
Автор tica (непознат )
Публикувано31.07.06 08:45

Здравей Nasinda 78,
Благодаря за поздравленията и се надявам наистина да помагате. Засега всичко върви нормално, на 04.08. съм на преглед, дано да е наред всичко. Малко ме боли корема ниско долу, но това сигурно е нормално. Много ме е страх, защото имах един missed аборт миналата година, и тогава много ме боля коремът и сега лека болка като почувствам, направо изпадам в паника. Само се моля всичко да е наред.

Тема А-ха...нови [re: tica]  
Автор little.monkey (мама)
Публикувано31.07.06 16:02

Ето къде сте..

Ами хайде тук ще се отчета: 21-март ми е термина
Втора бременност - то се вижда де
Днес ходих на лекар за пръв път - имам тупкащо сърце и бебо отговаря на 6та вместо на 7ма седмица... Ама да се надяваме че ще се оправят нещата натам.....
Все още почти не ми се гади....много по-леко ми е от 1я път за добро или лошо...казаха ми да не вдигам тежко, ама Деница е 10 кг и не мога да не я вдигам
Другото гадно е, че имам още мляко и дано спре, че да не ми създават проблеми гърдите...

Тема Re: ЧЕСТИТО МОМИЧЕТАнови [re: tica]  
Автор buba_atan (мама на Таня)
Публикувано31.07.06 17:46

макър,че сега съм очакваща мама-ЯНУАРИ 2007,като видях темата ви ми стана толкова мило и приятно,че не мога да не ви поздравя.В мен нахлуха спомени от 2003 г.когато аз самата пишех в темата-МАРТ 2004.Мили момичета от сърце ви желая лека и безпроблемна бременност,положителни емоции и ХУБАВИ И ЗДРАВИ МАРТЕНИЧКИ.Поздрави и целувки от мен и от една кака мартеничка

Автор tica (непознат)
Публикувано01.08.06 09:28

Ex, ех ставаме все повече мами, да се надяваме още да се обадят.

[URL=http://metric.rodim.ru][img]http://metric.rodim.ru/p11_p5_19_6_2006_3_4p.gif[/img][/url]

Автор DaraD (непознат)
Публикувано01.08.06 10:08

Здравейте,
На 31г., втора бременност - сина ми е почти на 2г.
Тази бременност обаче не е като предната - почти неусетна - сега по цял ден ми се повръща и ми е някак кофти......но това да е :)
Ако мога с нещо да помагам - все още са ми доста пресни спомените :)

Тема Re: А-ха...нови [re: little.monkey]  
Автор Nasinda78 (Skorpionka)
Публикувано01.08.06 19:12

Здрасти Гери много се радвам за теб и моите поздравления! Здраво бебче да се роди и много да не мъчи мама.
По между другото знаеш ли че с ник Mishellinna това е сестра ми! Ако случайно си я спомняш нея де!
Айде всичко най-добро пък дано дойде време да се видим скоро!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.