Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:52 16.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема ВНИМАНИЕ!!!! Змии в Южния паркнови  
Автор Klee (мама на Бобо)
Публикувано02.08.06 15:06

Сигурно много от вас не се стряскат от тези гадини, но аз направо се потресох като видях преди няколко дни огромен смок, който невъзмутимо пресече главната алея на Южния парк (в горната част откъм кв. Хладилника). 3-4 души и една майка с количка стояха стъписано на около 1 м. от него, а той спокойно като пръв домашен любимец се плъзна с повдигната глава почти пред краката ни и бавно и полека се шмугна в тревата.

Никой не се нае да го убие. (дано да няма тук активисти на Грийн Пийс)

Да, според някои смокът не е змия, ама това означава ли, че трябва да се разхожда където играят деца? Освен това съм чувала, че се увиват и душат. (може би е малко пресилено, че ще удушат някой, ама....)
И други майки са ми казвали, че са виждали гадините из парка. Моето дете, напр. изобщо не се задържа на асфалтираните алеи..Все го влече да ходи из треволяка, да бере цветя, да си търси пръчки и т.н. Ами ако вместо пръчка докопа накоя змия Не ми се мисли. Мажа го против комари и кърлежи, ама как да го опазя от влечугите? Все пак си мислех, че паркът е безопасно място, но май ще трябва да го третирам като високопланинско село.

Тема Re: ВНИМАНИЕ!!!! Змии в Южния паркнови [re: Klee]  
Автор secretgarden (минаващ)
Публикувано02.08.06 16:01

Смоковете не са опасни и изобщо не ме притесняват..........дори напротив- полезни са.изтребват плъхове, мишки и други вредители........повече се дразня от лайната на домашните кучета..........Няма как смок да удуши дете..........това доста фантазьорско ми се струва.........пък и нали майка му е там.......

Автор Пиcaнa (Консерва)
Публикувано02.08.06 16:23

Никога не бих завела детето си в парк ...

София 16.08.2004 г.

Автор Aдpиaнa (:-))
Публикувано02.08.06 16:28

Ужас, няма да стъпя повече там

Тема Re: ВНИМАНИЕ!!!! Змии в Южния паркнови [re: secretgarden]  
Автор Klee (мама на Бобо)
Публикувано02.08.06 16:37

Е да, и аз това съм написала.....Ама са ми достатъчно гадни, че да изтръпна щом ги видя.....А и щом има смокове, къде е гаранцията, че няма пепелянки, напр.
Кучешките лайна няма да коментирам...Не е имало случай ние да излезнем в парка и дребосъкът да не нагази в някое прясно

. А аз ходя да мия сандали и крака по поточетата и канавките

Тема Re: ВНИМАНИЕ!!!! Змии в Южния паркнови [re: Пиcaнa]  
Автор happy_mama (усмихната)
Публикувано02.08.06 17:15

Ми къде я водиш твойта принцеса?

Кажи де, аз пък имам 3 юначета....
Едното е бебенце, ама батковците много ще я харесат

Сериозно...
Не останаха качествени паркове вече, а и да стигнеш дотам си е цяло приключение - тротоарите разбити и пълни с коли, трафика е ужасен....с бебешка количка и още двама на тротинетки....чудо е, че се прибираме живи и здрави....

А вътрешно-кварталните градинки са окаяни...и това в Лозенец...
Рядко се намират приятни и лесно-достъпни места.

Тема Re: ВНИМАНИЕ!!!! Змии в Южния парк [re: Klee]  
Автор DarkCat ()
Публикувано02.08.06 18:55

...Ами ако вместо пръчка докопа накоя змия....

това може да стане само ако змията е умряла

Тема Re: ВНИМАНИЕ!!!! Змии в Южния паркнови [re: happy_mama]  
Автор Пиcaнa (Консерва)
Публикувано02.08.06 20:49

Имаме много хубава детска площадка, която е с люлки, пързалки, къщички, пясъчник и т.н., към едно кафене е и хората поддържат чисто, там е сборището на диванетата от целия квартал

Единствения парк, в който ходим винаги, коато не пътуваме е Зоологическата градина, там съм спокойна

Причината е, че има много кучета, а аз умирам от страх, сега добавям и змиите като екстра

София 16.08.2004 г.

Тема Re: ВНИМАНИЕ!!!! Змии в Южния паркнови [re: DarkCat]  
Автор rea1999 (непознат )
Публикувано03.08.06 11:03

не мога да повярвам
имам фобия от змии, сигурно ако видя, и смок да е, ще се гътна първо аз
утре смятам да водя децата в парка, но по-далече от някоя бирария няма да мръдна
добре, че ще съм с брат ми - друго си е все пак мъжко присъствие, поне ще може да реагира адекватно като види змия

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.