|
Тема
|
Кървене
|
|
Автор |
Luna (член) |
Публикувано | 20.07.06 09:09 |
|
Случвало ли ви се е да прокървите докато правите секс. На мен ми се случва от около 8 месеца насам. Не е винаги. Забелязала съм, че е винаги само във втората половина на цикъла и е близо до датата когато трябва да ми дойде. Обикновено 3-4 дни, но този месец баха цели 13 дни. Миналия месец имах спонтанен аборт. Възможно ли е това да е причината за него. Бях на доктор, но той ми каза само, че трябва да ме прегледат, но най-рано това може да стане септември. Системата в Англия е овтратителна в това отношение.
Затова искам да потитам дали често се случва такова нещо и какви могат да бъдат евентуалните причини.
| |
Тема
|
Re: Кървене
[re: Luna]
|
|
Автор |
galia_mi (мама на Мартина) |
Публикувано | 21.07.06 23:10 |
|
Здравей,
При бременност често се получават ранички на шийката и от тях може да се получава прокървяване. При мен беше сравнително малко кръв колкото да те изцапа въпреки че първият път се заблудих, че ми идва цилъла.
Правила ли си си скоро цитонамазка?
Най хубаво е да те прегледат все пак. Защо пък най рано септември?
| |
|
Здравей,
Причините за кървенето могат да са най-различни. Може да имаш раничка на шийката на матката или полип или пък нещо друго, но при всички случаи това кървене трябва да бъде спряно. Не е нормално да кървиш така, затова се заеми сериозно да намериш и излекуваш причината.
| |
|
|
|
|