|
|
|
Тема
|
Детето на сватба на мама и татко
|
|
| Автор |
galia_mi (мама на Мартина) |
| Публикувано | 19.07.06 14:30 |
|
|
Нашата девойка е на година и 5 месеца. С таткото решихме да се оженим зимата (тогава си идва важната ни леля).
Малко се притеснявам Марти какво ще прави и как ще издържи.
Въпроса ми е към мамите омъжили се след бебето - как изкара то на сватбата?
| |
|
|
|
Имам спомен, че като бях малка много плаках като гледах снимките от свадбата на родителите си, понеже мен ме няма там, а те са толкова красиви и весели и въоБще празненството ... винаги съм си мислила първо да народя нужното количество деца, а после да се омъжа, но се получи друго ... Все пак сега имам опция за църковен брак, но още нямам достатъчно деца :)))
Мисля, че няма да има по-щастлив човек от дъщеричката ти на вашата свадба. Ще си я облечете като шаферка, ще я ангажирате с "важни неща" като примерно носене на булото и букета на мама и т.н. Не се притеснявай, че няма да издържи. Стига да не решите да правите вечерна свадба, но и тогава - малко ще й се обйрка режима, но пък за свадбата на родителите й няма да е кой знае какво "нарушение"
[smeq se
| |
|
Тема
|
Re: Супер
[re: HacTu]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 19.07.06 17:11 |
|
|
Аз си мисля че още няма да разбира.
Ама ако я натоварим с такива важни задачи може и да се радва и да и е весело.
Ние в момента доста трудно я задържаме в заведение
| |
|
Тема
|
Re: Детето на сватба на мама и татко
[re: galia_mi]
|
|
| Автор |
Luna (член) |
| Публикувано | 20.07.06 09:00 |
|
|
Аз се омъжвах (за втори път) когато дъщеря ми беше на четири и половина. Тя беше много щастлива, беше облечена в бяла рокля като мен и все още помни сватбата и и харесва, че е присъствала и я има по снимките.
| |
|
|
|
Не се притеснявай за малката.Въпреки, че вече не е бебче няма да разбере и запомни кой знае колко от сватбата на мама и тати. Миналата година ходих на сватбата на мой братовчед, а детенцето им беше на 2години и малко. Беше в много готин черен костюм и сладко дупе в памперс. Цял ден не спря да тича и да обикаля из масите. В ритуалната зала не можеше да го отлепиш от баща му.
Сега като гледам заедно с него снимките от сватбата на родителите му, той познава всички хора, включително и себе си.Но изобщо не разбира, че родителите му са правили сватба.
| |
|
|
|
Аз бях наскоро булка с бебче на пет месеца. Мога да ти кажа нещата как бяха при мен. Сватбата ни бяше извън София. Сключихме църковния брак в троянския манастир като бяхме уредили един хотел където беше тържеството.
За бебчо се грижеше майка ми. не можеш да си предствиш какво сладурче беше дъщеря ми като шаферка. Винаги ще помня погледа й като се огледа в огледалото с бялата рокля с дантели. Въпреки, че беше на пет месеца Ани направо се влюби в роклята, голяма радост беше. Предполагам, че след време като се види на касетата ще се радва. За мен най-важното е ти да си спокойна, че има кой да се грижи за бебчо, а самата ти се отдай на мига и бъди щастлива. Желая ти хубав купон.
| |
|
Тема
|
[re: kexлибap]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 21.07.06 10:17 |
|
|
Благодаря ти, исках мнение точно от мама с по малко дете как е минало всичко.
Марти ще я нагласим като малка булка тя обича да се любува на дрехите които й харесват :)) , че после не дава и да я съблечеш.
Май излишно се притеснявам като ви чета.
Мерси за пожеланията и много щастие и любов и на вас.
| |
|
Тема
|
[re: galia_mi]
|
|
| Автор |
sgy (непознат
) |
| Публикувано | 22.07.06 13:27 |
|
|
вчера ходих на церемонията на моя колежка, която се жени, а сина и е на вече на 8. Той беше много горд и щастлив, бяха му поверили да води младоженците и да носи кутийката с пръстените.
| |
|
|
|
|