|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
За проходилката и за стоене на земята
|
|
| Автор |
delphin (член) |
| Публикувано | 19.07.06 08:54 |
|
|
Мили мами какво ще кажете за използване на проходилка върху теракот? Има ли случай на дете паднало с проходилка и ако да кои са тези проходилки с които може да се случи това?
Другият ми въпрос е свободно ли оставяте бебчовците на пода или пригодявате нещо меко за тях-като дюшеци или одеало с възглавници или нещо друго? Споделете,защото аз се чудя как да постъпя искам да слагам бебчо на пода, но с този теракот навсякъде незнам кое ще е безопасно!
Поздрави от нас!
| |
|
Тема
|
Re: За проходилката и за стоене на земята
[re: delphin]
|
|
| Автор |
milamia () |
| Публикувано | 19.07.06 10:13 |
|
|
За оставянето на пода- това ни беше повода да си купим килим Може и одеало да постилаш, но пък като го слагаш в проходилката, ако тръгне към него, то ще се нагъва и ще му пречи.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
coccinella (майка юнашка) |
| Публикувано | 19.07.06 10:18 |
|
|
Съседката ми си слагаше детето в проходилката, а у тях подовете са теракотени. Споделяла ми е, че много се хлъзгало и детето като се засилело от единия край на коридора се удряло в другия. Не е казвала за падане, но аз мисля, че проходилката може да се обърне единствено ако срешне някакво препятствие /например праг/. Моят голям племенник така се беше обърнал с проходилката през прага, а малкия племенник като стигнеше прага си надигаше проходилката докато го мине - беше много смешен.
За играта на пода - докато беше по-малък моя син играеше на пода върху едно одеало, което постилах върху килима. Като стана по-голям го оставих направо върху килима, но естествено трябва да се спазва добра хигиена.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
snich (Renina mama) |
| Публикувано | 19.07.06 10:37 |
|
|
Рената пълзеше много,но у нас всичко е паркет и килими.На теракот ще му е студено на бебчето според мен.Можеш да му постилаш одеало,а като го слагаш в проходилката да махаш одеалото.Ренета никога не се е обръщала с проходилката,но пък рядко я използваше по предназначение
1.fevruari.2004
| |
|
Тема
|
[re: coccinella]
|
|
| Автор |
delphin (член) |
| Публикувано | 19.07.06 10:37 |
|
|
Благодаря за мненията,
доста се притеснявам за играта на земята. Ок ще сложа килим върху теракота и одеало отгоре,но това дали ще е достатъчно да омекути удръра при падане.?Като седи седнал например и изведнъж тупне назад
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Tedulina (мама на Хриси) |
| Публикувано | 19.07.06 10:57 |
|
|
Килим е най-доброто решение. Иначе не можеш да предвидиш всяко едно негово падане, ако беше така..... Успех на малкия сладур и не се белосвай, като проходи няма как да спреш някой бебешки спъвания, падания и т.н. .
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NikiFin (videnie) |
| Публикувано | 19.07.06 11:07 |
|
|
Квото и да е не трябва да се оставя без наблюдение. Аз откачам направо. Имам чувство че колкото и да обезопасявам бебо все ще намери начин да падне или да се удари от нещо. Няма спасение - трябва да се наглеждат - това е една от трудностите при гледане на бебе - вързан си и си нон стоп под напрежение
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
нeмиpницa (мама на Стефан) |
| Публикувано | 19.07.06 12:09 |
|
|
Не ползвам проходилка. На теракот бих постлала килим или мокет.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
happy_mama (усмихната) |
| Публикувано | 19.07.06 16:03 |
|
|
От опит знам, че проходилката трябва да е с 8, а не с 6 колела. Засилват се, вярно, но няма страшно, ако самата проходилка е стабилна.
А за игра на пода - на нас наскоро ни подариха бебешки басейн за игра - вижда ми се много практично, но сме още малки да го пробваме. Батковците много го одобриха. - най-долното - стените са надуваеми и са пъхнати в текстила - затваря се с цип. Има и джобчета с меки играчки на къса връзка, "огледалце", копче за музика - носа на клоуна...
| |
|
Тема
|
[re: coccinella]
|
|
| Автор |
vkw (новак) |
| Публикувано | 19.07.06 18:37 |
|
|
Sa6toto se e slu4ilo i s men kato sam bila bebe. Na 7-8 mesetza me slojili v prohodilka, za6toto sam napirala da hodia. Samo 4e prohodilkata se hlaznala ot edinia krai na staiata do drugia i az taka sam se stresirala, 4e posle vaob6te daje ne sam iskala da stavam na kraka. Prohodila sam 4ak na 11-12 mesetza, a sam imala jelanie da hodia mnogo po-rano...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|