|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Подарък за Сватба
|
|
Автор |
belt (странна) |
Публикувано | 11.07.06 22:23 |
|
Събирам всякакви идеи, ако имате, че вече наближава:)
| |
Тема
|
Re: Подарък за Сватба
[re: belt]
|
|
Автор |
лю () |
Публикувано | 11.07.06 23:51 |
|
Понякога не е лоша идея да питаш на какво ще се зрадват (имат нужда). Ако не самите младоженци - техни близки. Добрите идеи за едни не са по вкуса на други
| |
Тема
|
|
|
Автор |
roya (мама на Емо) |
Публикувано | 12.07.06 00:35 |
|
Олекотени завивки, чаршафи, кухненски уреди, сервизи чинии/чаши, тенджера под налягане, прахосмукачка, нощна лампа, икона, картина - това за мен са практични подаръци. Ако са млади хора обичащи туризма може да се подари голяма туристическа раница или палатка.
Всякакви прахосъбирачки от сорта на произведения на изкуството - скулптурки, дребни фигури, купи, които да заемат само място в шкафовете не ги удобрявам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Slanchezara (щастлива мама) |
Публикувано | 12.07.06 14:14 |
|
Аз лично бих те посъветвала да попиташ в прав текст какво искат младоженците. Аз лично, на всеки казах от какво имам нужда и затова харесвам абсолютно всичките си подаръци. И нямам 10 скарички, примерно Освен това, особено ако младойенците са новодомци, имат нужда от много неща или пък имат нужда от пари...
Иначе като идея - аз съм на мнение, че човек трябва да подари нещо хем практично, хем в същото време да е по-странно, което човек не би си купил. Пример за такова нещо са сатенените чаршафи, яйцеварката и др. ей такива джвъчки. А ако си решила по-голям подарък да правиш - задължително питай, че може да стане така, че да дадеш една голяма сума пари и после пак да са недоволни.
Успех с идеите
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dpavlova (непознат) |
Публикувано | 12.07.06 14:46 |
|
попитай ги какво искат най -добре или им дайте пари[image][/image]
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mishlentze (мама на 2 мишки) |
Публикувано | 12.07.06 15:01 |
|
Препоръчвам ти горещо магазин Крео, намира се на пряката на Уго на Витошка/май Гладстон се казва/, има и отляво такъв магазин и отдясно, единия е за чинии, другия за стъкларии, страхотни неща има и на поносими цени. Нашата сватбена листа я направихме там и сме много доволни от подаръците. Въпреки всичко имаше 5 подаръка, които ме изненадаха неприятно на хора, които бяха решили да ни подарят неща в стил рококо
| |
|
Мишките ти са страхотни.. Извинявайте,че в тази тема,но..тук ги видях на снимката. Сигурно не е лесно да гледаш две мишлета едновременно,но.. виждам,че се справяш чудесно
Да са ти живи и здрави!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gugu (пристрастен) |
Публикувано | 12.07.06 16:55 |
|
Говори си с младоженците какво искат. Ако са скромни - пари.
| |
Тема
|
[re: gugu]
|
|
Автор |
doni972 (непознат) |
Публикувано | 12.07.06 17:26 |
|
и според мен е добре да се консултираш ,или с роднини, или със самите младоженци от какво биха имали нужда и на какво биха се зарадвали, отколкото да си пълнят къщата с ненужни неща.
| |
Тема
|
[re: doni972]
|
|
Автор |
belt (странна) |
Публикувано | 12.07.06 17:29 |
|
Не ми се искаше да ги питам, смисъл щеше ми се аз да измисля с Ваша помощ:)
Иска ми се да купя нещо хем практично и нещо което ще им остане спомен!
Дайте идеи, какво сте получавали на Вашите сватби?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|