|
|
|
Тема
|
Гинеколог за преглед след раждане
|
|
| Автор |
cveti_3 (ентусиаст) |
| Публикувано | 26.06.06 13:04 |
|
|
Мили мами, моля ви препоръчайте ми гинеколог в София при който мога да отида на преглед веднага...С ужасно течение съм и болки в в корема ниско долу от месец.
Ходих в Майчин дом от там ми обясниха (без да ми правят изследвания), че докато кърмя нямало какво да се направи.
Та вече спрях да кърмя и искам да ми направят изследвания и имам нужда от лечение, че ме болиии.
| |
|
Тема
|
Re: Гинеколог за преглед след раждане
[re: cveti_3]
|
|
| Автор |
Tanika (диреща) |
| Публикувано | 26.06.06 13:12 |
|
|
Подобен проблем, да не си дигала тежки неща?
Аз вдигах тежки неща като количка след раждане секцио и станаха едни болки ужас.
Отивай веднага да видиш, за съжаление при моята лекарка не може лесно да се вредиш в Шейново, записване за 3 седмици напред
| |
|
Тема
|
[re: Tanika]
|
|
| Автор |
cveti_3 (ентусиаст) |
| Публикувано | 26.06.06 13:14 |
|
|
Ами знам ли?? Гледам си бебчо сама. Да със секцио съм....Вдигам колички, бебо , чанти с нбапазарувани неща+ бебо и т.н...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Tanika (диреща) |
| Публикувано | 26.06.06 13:20 |
|
|
Ами да и аз така вдигах сама количка барабар с бебе вътре и после адски болки , ама след прегледа се оказа че може да съм получила херния, но спрях да вдигам "тежести" е ситуацията се нормализира.
Но трябва преглед !
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
cveti_3 (ентусиаст) |
| Публикувано | 26.06.06 13:24 |
|
|
Ясно де! аз търся координати на гинеколог , който е добър и би могъл да ме приеме бързо т.е. днес , утре...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Tanika (диреща) |
| Публикувано | 26.06.06 13:31 |
|
|
Бързо може да те приеме само лекар в частна клиника, пробвай в Панацея
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
cveti_3 (ентусиаст) |
| Публикувано | 26.06.06 13:43 |
|
|
мерси
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
veverica (горска) |
| Публикувано | 26.06.06 13:46 |
|
|
Мога да ти препоръчам моя лекар от Шейново, от който съм много доволна - те така или иначе там приемат частно... т.е. прегледите са безплатни само ако си приета в болницата. Той по принцип има приемен ден, но ако му звъннеш на мобилния, има възможност да те приеме и спешно
Ако искаш, пиши ми на лични.
Луд умора няма
| |
|
|
|
Мога да ти препоръчам моя гинеколог. При спешност обикновенно се отзовава веднага. И те вмъква между пациентките, със записани часове.
Не знам дали няма да иска да си платиш прегледа. Беше 20 лв.
9523883
0888 2694 72
д-р Иван Димитров.
| |
|
|
|
Вчера се класирах на преглед. Взеха ми за изследвания и ме прегледаха обстойно. Май всичко за сега е наред. Чакам резултатите от изследванията.
Но поне откъм секциото ми всичко е ОК, което много ме успокои.
Много ви благодаря за информацията!!
| |
|
|
|
|