Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:50 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Билкитенови  
Автор rimia ()
Публикувано21.06.06 18:57

Кой може да ми каже, полезни ли са промивки с отвара от смрадлика по време на бременност?

Ами пиенето на билки и билкови чайове въобще - има ли ограничения?

Тема Re: Билкитенови [re: rimia]  
Автор Tandoori (непознат)
Публикувано21.06.06 20:58

Промивките не са полезни по което и да е време, особено при бременност.
Не всички билки са безопасни за пиене по време на бременност, някои предизвикват контракции. Сега нямам линк към списъка кои може, кои не, ако някой до пази да пусне. Ако не, пусни си търсене в Гугъл.

Тема Re: Билкитенови [re: Tandoori]  
Автор nadili (мама везничка)
Публикувано22.06.06 06:37

И аз не мога да помогна особено, само знам че валериана предизвиква контракции. Аз изкарах доста нервна бременност, но пиех само чай от мента, мащерка и маточина. Лека бременност!

Владимир - 04.02.06

Тема Re: Билкитенови [re: rimia]  
Автор Tandoori (непознат)
Публикувано22.06.06 16:24

Тук може да прочетеш за билките:

Тема Re: Билките [re: rimia]  
Автор surfline (veche poznat)
Публикувано22.06.06 17:46

Канела, жълт кантарион, листа от малина...след 38 г.с. може да пиеш по 3 чаши чай от листа на малина на ден_помага zа леко раждане(уж)...след това докато кърмиш никаква мента, zащото влияе на лактацията(негативно)...zа промивки_само след консултация с гинеколог.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.