Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:13 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема за очичките на бебетатанови  
Автор poppins4e (непознат)
Публикувано20.06.06 20:58

здравейте,синът ми е на 10 месеца и е едно здраво и хубаво бебе.преди време педиатърката ми обясни за разногледството при бебетата,че е допустимо до 1год.възраст-т.е. е нормално.проблема е,че не знам колко е нормално наистина.при нас не се забелязва толкова ярко...даже почти не се забелязва,погледа му се движи както трябва,но като че ли от време на време има едно леко изоставане на едното оченце/едва доловимо/
някой знае ли какво следва след тази 1година,къде трябва да се ходи евентуално..какво се прави,как може да носи едно малко дете очила....
бих се радвала,ако някои сподели мнение,опит и изобщо как се развиват вашите малки слънца.

Тема Re: за очичките на бебетатанови [re: poppins4e]  
Автор Пиcaнa (Консерва)
Публикувано20.06.06 21:49

Искай направление от педиатърката и заведи детето на очен лекар.
Дете на наше приятелско семейство сложи очила на 1 г. и 4 м. и няма проблем, носи си ги

София 16.08.2004 г.

Тема Re: за очичките на бебетата [re: poppins4e]  
Автор mishe (нетърпеливка)
Публикувано21.06.06 15:39

аз лично ти препоръчвам да заведеш бебко в детска очна клиника, входът й е откъм Пенчо Славейков, ние ходим при доктор Галя Димитрова. Важно е да не отлагаш, може и да е нещо незначително, но това може да ти го каже само специалист след преглед. Успех!

Тема Re: за очичките на бебетатанови [re: mishe]  
Автор poppins4e (непознат)
Публикувано21.06.06 22:26

благодаря ви,дано не е нещо обезпокояващо наистина!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.