Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:15 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нощен памперс-докога?нови  
Автор anamari (непознат )
Публикувано14.06.06 16:41

Майки дайте ми съвет за махането на нощния пампер! Ана-Мари е на 3 год. и 2 мес. и все още си спим с памперси. Пие много вода през ноща(или сок, или вода), все си пиеме нещо(и то с биберон-и с него е голяма война) и много пишка през ноща. Пробвах да я оставя без него-на сутринта е цялата мокра и си докарахме кашлица. Омръзна ми да се боря на този фронт-първо с дневния, после с акането в гащите(съвсем скоро го преодоляхме от самосебе си), сега е това на ред....Ако имате някакъв изпитан метод, споделете!

Тема Re: Нощен памперс-докога?нови [re: anamari]  
Автор AйeзCeдaй ((бойна))
Публикувано14.06.06 17:39

Ами вечер не й давай по-солени неща, за да не пие вода...
Другото... не знам май чакаш да мине от самосебе си...

Автор mimi1OO1 (непознат)
Публикувано17.06.06 00:47

Ще се наложи да поограничиш течностите вечер, според мене. А ти колко пъти я събуждаш нощем за да ходи до тоалетната? Пробвай към 01 и към 03 часа. Успех!

Автор vaja ()
Публикувано19.06.06 13:30

Ние пишкаме на гърне и ходим с гащи /Йоана е на 2 години/от два-три месеца,
и нощно време тя си казва когато има пиш. Остави я през деня без памперс- изобщо.Сега поне е жега и няма проблем да настине. Когато почне да се усеща и да се задържа поне с 2-3 минути преди да направи "белята" тя ще си казва. Кажи и ,че само бебета ходят с памперс, защото са много малки - и нали знаеш "всички деца искат да са големи".
Ами това е успех и смело- махайте "пампата" крайно време ви е

Автор chibopis (писанче)
Публикувано19.06.06 15:01

Сашо е през нощта с памперс. На 3год. е. Детето само ще си покаже, като е готово. Не смятам да му ограничавам течностите, само за да е сух през нощта. Особено в тези жеги.

Тема Re: Нощен памперс-докога?нови [re: vaja]  
Автор anamari (непознат)
Публикувано19.06.06 15:27

Дневния го махнахме преди една година, без аварии, но нощния....не стиска и това е!Ето тази вечер се налага да преспим при приятели и трябва да ходя до някоя аптека да и купя памперс, иначе ще напишкаме леглото на хората. И ме е срам, че е толкова голяма и спи с памперс, има деца с година по-малки, а си стискат...

Автор vaja ()
Публикувано20.06.06 12:03

Ееее, недей така отчаяно

Важно е не да стиста много- а просто като идва "пишито" да ти каже 2-3 минути преди това........ така ,че споко- защо не вземеш от онези памперс чаршафи ....... да пробвате и тях ...

Тема Re: Нощен памперс-докога?нови [re: vaja]  
Автор anamari (непознат)
Публикувано20.06.06 12:12

Боже и такова чудо ли има? Аз увила матрака във фолио, не бях чувала досега за такива чаршафи. Но снощи, при спането на чуждо място и липсата на шишето с биберон от което да пие непрекъсната вода, въобще не беше пишкала в памперса. Е, за сметка на съня ми, естествено-будеше се през 1 час да си го търси пустия му биберон. Надявам се тази нощ да имам сили да продължа борбата, дано се отучи от него, иначе е безконтролно пиене на вода насън.

Тема Re: Нощен памперс-докога? [re: anamari]  
Автор mir@ge ()
Публикувано20.06.06 12:38

Моята Ия и тя си пийва преди лягане млекце, водичка. Гледам да й давам по-малко, а и като й кажа, че ще направи локва в леглото през нощта тя сама се ограничава.
Вдигам я веднъж на нощ за пишкане. Все още през нощта се събужда и дава сигнал,когато вече малко е пишнала.
Ще свикнат да си казват всеки път, не се безпокой!
И въобще да не ти пука от това, че късно го махате памперса.
Кой когато успее

Ия - 20.07.2003г.
Тома - 16.02.2006г.

Тема "безконтролно пиене на вода насън"нови [re: anamari]  
Автор happy_mama (усмихната)
Публикувано20.06.06 17:15

"безконтролно пиене на вода насън"

А бе, не ща да се намесвам некомпетентно, ама постоянната жажда да не е признак на друг проблем?! диабет или нещо друго....

извинявам се, ако съм те хвърлила в смут!

Някой, ако знае - нека да пише....на мен просто ми светна сигнална лампичка....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.