|
|
|
Тема
|
Вродено перде?!
|
|
| Автор |
chopy78 (непознат
) |
| Публикувано | 18.06.06 12:13 |
|
|
Мили момичета, имам момиченце на 1 месец и онзи ден й откриха вродено перде! Моля ви, ако някоя от вас е минала през това с детето си, нека ми пише как са се справили, при кои специалисти са ходили, лечимо ли е изобщо?... Ще съм благодарна за всеки отговор, защото съм много уплашена и нямам представа с какво точно и как да се боря.
| |
|
|
|
Здравей!
Не съм имала проблем като вашия, но реших да помогна с каквото мога - погледни тези материали:
Видях, че този център "Вижън" се намира в Софияр на ул. "Виктор Григорович" 8 -
Според една по-сорошна статия: "Очен лазерен център "Вижън" има сключен договор с НЗОК и нуждаещите се могат да се оперират по клинична пътека с направление от личен лекар. Те заплащат само цената на лещата. "
От сърце ти пожелавам да намерите решение на проблема! Вярвам, че има начин в днешно време да се помогне на дечица като твоето!
Успех!
Редактирано от happy_mama на 18.06.06 16:15.
| |
|
|
|
Здравей, не се отчайвай, вроденето перде се лекува в България, потърси специалистите от Детска очна клиника на Медицинска академия-София. Лечението на деца до 18 год. с направление е безплатно доколкото знам. Желая ти успех, колкото по-бързо реагираш, толкова по-добре. Пиши как се развиват нещата:)))
| |
|
|
|
Збравих да ти кажа най-важното.....Според водещата лекарка в детската очна кл-ка до 40-я ден не може да се установи нищо със сигурност, така, че може изобщо да няма перде, не се доверявай само на един лекар особено за тази фина материя - зрение, повечето от тях са големи дилетанти.....имам приятелка, чието дете имаше очен проблем, та затова съм светната....
| |
|
Тема
|
Re: Вродено перде?!
[re: chopy78]
|
|
| Автор |
ROSl (преродена) |
| Публикувано | 19.06.06 14:16 |
|
|
Миличка, попитай тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?board=25.0 Пожелавам ви от все сърце да сте здравички и ако все пак имате такъв проблем, всичко да мине възможно най-леко и бързо!!!
Жики18.09.03.Боби22.01.05.
| |
|
|
|
|