Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:43 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема педиатър Варнанови  
Автор elkova (непознат )
Публикувано13.06.06 10:41

Здравейте на всички!

Обръщам се към мамите от Варна.
Налага се да сменим личния лекар на сина ни-на 3 години. Ще ми препоръчате ли педиатър в района на Червения площад-Спортна зала. Благодаря ви!

И още един въпрос-знаете ли къде има във Варна занимални за малки деца (3г.) почасово?
Благодаря!

Тема Re: педиатър Варна [re: elkova]  
Автор Tandoori (непознат)
Публикувано13.06.06 18:04

Точно над ВИНС-а е кабинета на д-р Соколова , от която ние бяхме много доволни , но не знам дали работи със Здравната каса. Не съм в БГ, а съм забравила визитката и там, затова мога да ти пусна само служебен телефон( дано не съм го объркала). 052/60-89-86.
Намира се една или две пресечки над ВИНС-а по посока Спортна зала, рекламата и се вижда от главната улица. Има детска градина на тази пресечка, ама просто ми убягва името как беше. Ако някоя мама има координатите нека ти ги пусне.

Сега се сетих, че улицата май беше Никола Михайловски 1, дано не бъркам.

Редактирано от Tandoori на 13.06.06 18:14.

Тема Re: педиатър Варнанови [re: Tandoori]  
Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано13.06.06 18:44

Д-р Соколова не работи със здравната каса. Иначе наистина е добър специалист.

Тема Re: педиатър Варнанови [re: Tandoori]  
Автор crazy_chick ()
Публикувано13.06.06 18:47

Соколова е фантастична, но не работи с касата, за съжаление... По този повод моите деца си имат JP, което използваме само за ваксините, а инак всеки месец ги водя при Соколова на консултации. Прегледът е 10лв., прави и домашни посещения на същата цена. Телефонът и адресът са тези. Май че се пада последния много висок блок, като се движиш от ВИНС-а към ресторант Димят.

Препоръчвам я горещо!

Давид 21.12.03

Тема Re: педиатър Варнанови [re: elkova]  
Автор elkova (непознат )
Публикувано14.06.06 17:50

Благодаря за отговорите! И на мен д-р Соколова ми е фаворит, но не работи със здравната каса, за съжаление. Трябва да избера личен лекар на сина си този месец, а не зная към кого да се ориентирам, за това попитах тук. Като че ли Курортна поликлиника е най-близо...

Автор crazy_chick ()
Публикувано14.06.06 18:01

Ами наистина гледай просто да ти е близо. Имам толкова много познати с деца, но никой не ми е споделял, че е доволен от личния им лекар... Включително и аз - навремето избрах първия, чиито координати ми попаднаха. Докторицата е готина, но доста безхаберна - както казах, ползвам я само за ваксини. Докато има Соколова, все ми е тая

Давид 21.12.03

Автор di_ma (diemma)
Публикувано15.06.06 07:08

В курортна сме при д-р Илиева. Доволна съм. Не ми е отказала до сега направление или дом. посещение.
Друг добър педиатър в курортна е д-р Кралева.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.