Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:36 05.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Абе, знам, че няма оправия, ама да питам...нови  
Автор RosarioTijeras (ex-karlaa)
Публикувано09.06.06 16:27

Какво помага за облекчаване на бебешка бесовица причинена от наближаващо никнене на зъби? Имаме вече такива признаци, макар че самите зъби едва ли ще покарат скоро. С какво мога да помогна на фъстъка? Или с нищо?

Тема Re: Абе, знам, че няма оправия, ама да питам...нови [re: RosarioTijeras]  
Автор surfline (veche poznat)
Публикувано09.06.06 16:29

при нас много се кефи на радиото_светка, мига, дрънчи...цял ден може да го гледа

.

Автор kalli (kalinka)
Публикувано10.06.06 14:04

На Калоян му никант последните 3 кътника и е нещо страшно.
Вече съм на ръба на нервите си.
Освен да се заредиш с безкрайно търпение, за друго не се сещам.

При критични случаи давай Панадол или Нурофен да се облекчи.

Автор snich (Renina mama)
Публикувано10.06.06 18:58

На нас ни помага мазането на венците с вит. С . Вземам от детските ампули,топя вътре клечка за уши и натърквам венците. След около 2 часа пак си иска "лекарството"

1.fevruari.2004

Тема Re: Абе, знам, че няма оправия, ама да питам...нови [re: snich]  
Автор dpavlova (непознат)
Публикувано13.06.06 14:50

Няма никакво друго спасение освен търпение и само търпение.Все пак какво са 24 зъба.

Тема Re: Абе, знам, че няма оправия, ама да питам... [re: RosarioTijeras]  
Автор little.monkey (мама)
Публикувано13.06.06 15:10

И аз ще кажа същото - специално на мен - нищо.
Изкарахме 3 месеца буквално безсънни нощи, с пробуждания и рев на всеки 15 мин до 2 часа. Бях изперкала. И чак след 3 месеца пробиха тези гадни горни предни 2 зъба. Нито гелове, единия от които като го близнех и ми изтръпваше цялата уста като след упойка, нито панадоли, нито хамомили, само цица общо взето и така до следващото пробуждане

Ама хубавото е че мина Сега чакам кучешки и кътници със свито сърце

Тема Re: Абе, знам, че няма оправия, ама да питам...нови [re: little.monkey]  
Автор maniana (утрешна)
Публикувано13.06.06 15:25

Аз ползвах Калгел и хомеопатичната камомила /т.е. лайка/. Не вярвах много на хомеопатичния препарат, но подейства доста добре, поне облекчава придружаващите симптоми като липса на апетит, разтройство и т.н. Пробвай с камомилата, има го във всяка аптека и струва 2 и нещо, ако не помогне поне няма да навреди. Попитай каква е дозировката за бебе защото аз не помня...Успех

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.