Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:59 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема моля ,жени, не отка4айте!!!!нови  
Автор lens ()
Публикувано06.06.06 20:43

в4ера видях на улицата една майка с едно бебе на около 14-15 месеца С ХАВЛИЕНА РИЗКА И ВЪЛНЕНА ЖИЛЕТКА!!!!горкото дете, освен това... на майката и хрумна великата идея да го сложи в коли4ката защото духало вятър и като ти4ало толкова щало да се простуди....бебето разбирасе се разсърди и после от скука заспа....

Тема Re: моля ,жени, не отка4айте!!!!нови [re: lens]  
Автор bimba (викината мама)
Публикувано06.06.06 21:01

всеки си е свободен,ти защо се вбеси,може би майката така вижда нещата

Автор nedover4iva (новак)
Публикувано06.06.06 21:28

lens, изобщо не те упреквам, но едва ли майката мисли лошото на детето си. може да е било болно малкото, или пък да настива лесно, а и въпрос на лично виждане, така че не можем да я корим жената, въпреки че повечето от нас биха се учудили наистина.

Автор blizna4e (мартенска мама)
Публикувано06.06.06 21:29

Айде стига бе ! Вълнена дреха посред юни ! То верно че всеки си избира сам как да си гледа детето,ама това...Аз лично моята доста разголена си я гледам и честно казано и мен бая странно ме гледат по улиците

А колко пъти съм чувала зад гърба си : "Аууу,тая е луда,видяхте ли колко е голо детето !"
Да ама на Калинче така и е добре и това е най-важното.
С две думи аз съм против навличането на децата,но всеки сам си решава.

Автор nadili (мама везничка)
Публикувано06.06.06 22:09

Да, ама вчера си беше голям студ. Всеки втори по улиците си беше яко навлечен. Това, че напича от време на време не променя особено нещата. Така, че нищо странно не виждам. Така е преценила жената, така си е облякла детето!

Владимир - 04.02.06

Тема Re: моля ,жени, не отка4айте!!!!нови [re: nadili]  
Автор milamia ()
Публикувано06.06.06 22:21

Да, ама вчера привечер аз съжалих, че не съм взела на детето по- плътна връхна дреха и добре, че имаше една приятелка да ми даде, иначе тоя студен вятър я беше отвял отвсякъде.

Автор NikiFin (videnie)
Публикувано06.06.06 22:35

за щастие децата не се потят толкова колкото нас и някак си по-леко понасят жегите и навличането. Понеже и мен като дете са ме навличали и не си спомням да ми е било жега. Само помня, че многото дрехи ми бяха неудобни и това ме дразнеше

Автор crazy_chick ()
Публикувано06.06.06 22:47

По този повод често си мисля, че е крайно наложително да съществува закон, според който майката и детето трябва да са облечени еднакво. Тогава ще видим колко дечица с пуловери и дънкени якета ще има посред юни

Колкото до масовата психоза "духа вятър"... не знам... във Варна духа едва ли не денонощно и се чудя как изобщо може да съществува подобен аргумент.

Мое лично наблюдение е, че най-болнави са най-навлечените и най-пазените деца.

Давид 21.12.03

Автор ЧeтaМодератор (Първа пролет)
Публикувано06.06.06 22:48

Е какво толкова?! Аз ходя с пухенка сутрин и вечер, а на Борис обличам поларено яке. Ще ме извиняваш, ама на 20 градуса и гаден студен вятър не бих се пуснала по къс ръкав пък камоли детето.

чаша бада

Тема Re: моля ,жени, не отка4айте!!!! [re: lens]  
Автор Acя ()
Публикувано06.06.06 22:48

вярно че е лято само че си е доста студено а сутринта към девет аз лично съм мерила темепературата беше 10 градуса.вчера излизах за кратко навън и си облякох жилетка, пък който иска да ме смята за луда.
аз лично се съобразявам с детето, пипам ръчички, носленце и вратленце и в зависмост от това събличам или обличам дрешки.

Елена 10.11.2003

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.