Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:45 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Много съм притеснена....нови  
Автор Klee (мама на Бобо)
Публикувано26.05.06 10:28

Здравейте момичета. Първо да ви се извиня, че ви занимавам с такива неща, но в момента няма с кого да споделя и се надявам да ми помогнете със съвет.
Мензисът ми закъснява 2-3 дни, вчера получих съвсем слабо кафеникаво зацапване и после - нищо. Имам от време на време болки като, че ще ми идва, но не. Така ме болеше преди като забременях, но нямах прокъвяване. След малко ще отида да си купя тест. До тук добре, но сега идва и лошата новина....
Този месец имах проблеми със стомаха, съмнения за язва и се наложи да ми направят подробно изследване на рентген. Рентгеноложката ме предупреди този месец да не правим бебе (не, че сме имали намерение да правим, пазили сме се както винаги) и силно се надявам съдбата да не ни е изиграла лоша шега. Ако се окаже, че съм бременна, ще трябва май задължително да правя аборт, а като си помисля колко чакахме и желаехме първото ни детенце. Не знам дали сърце ще ми даде да прекъсна бремеността, но и аз съм чувала, че облъчването може да причини сериозни увреждания на плода.....
Този месец пътувах и в чужбина за една седмица....Дано пък закъснението да е от смяната на мястото и климата...., ама това зацапване Направо ще се побъркам....Вие как бихте постъпили на мое място?

Тема Re: Много съм притеснена....нови [re: Klee]  
Автор buba_atan (мама на Таня)
Публикувано26.05.06 11:28

Здравей,не знам как да те успокоя и помогна,но преди да си направила теста недей толкова да се притесняваш и да мислиш лоши работи.Пък и наистина щом си пътувала твърде е възможно от сняната на климата да ти се е убъркал цикъла.Стискам палци всичко да бъде наред.Поздрави на мартенското момче

Автор kalli (kalinka)
Публикувано26.05.06 11:36

Не бих слушала рентгеноложката, а ако си бременна, по-скоро се посъветвай с някой гинеколог, на който имаш пълно доверие.
Знаеш как се разминават мненията на д-рите.
Аз по време на бременността имах известни проблеми и за всичко слушах гинеколога си, който в крайна сметка се оказваше прав.
Стискам палци все пак да не си бременна, за да не се тревожиш през цялата си бременност.
Кажи какво е станало след теста!

Тема Re: Много съм притеснена....нови [re: kalli]  
Публикувано26.05.06 13:41

Благодаря ви Kalli и buba_atan за подкрепата. Още не съм си направила теста, защото не мога да се измъкна от работа. Коремът продължава да си ме наболява, но резултат няма. Дано да е фалшива тревогата ми и да ми се размине...Не, че не искам 2-ро детенце, но точно в този момент е крайно неподходящо. Buba, честита нова лентичка. Много лека бременност ти желая. Поздрави на дечковците ви от набора

Автор kalli (kalinka)
Публикувано26.05.06 15:35

Хайде пиши, като си направиш теста.
Пък..."каквото сабя покаже"

Тема Re: Много съм притеснена....нови [re: kalli]  
Автор buba_atan (мама на Таня)
Публикувано26.05.06 15:41

С теб сме.Аз се сетих и нещо друго.Мойта приятелка беше болна от бронхоплевмония и и биеха някакви инжекции,които после като се разбра ,че е и бременна се оказа че водели до увреждания на плода.Та тогага няколко лекари я посъветваха да махне детето,но тя го остави.И живот и здраве точно след месец ще стане на 2год.живо и здравичко е.
Хайде чакам ви с Кали в отбора на бъдещите мами

Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано26.05.06 16:42

За съжаление не мога да помогна, но ми се иска да те успокоя. Понякога както каза една от майките, които ти е писала д-рите правят много крайни изказвания, с които ни шашкат. А нещата не са толкова страшни. Дано наистина ти закъснява. Дори и да има бебе вярвам ще вземеш правилно решение и ще бъдеш щастлива. Пожелавам ти да бъде на точното време и да не се притесняваш, обаче.
Поздрави Теди.

Тема Re: Много съм притеснена....нови [re: Tedulina]  
Публикувано26.05.06 18:00

Момичета, много, много ви благодаря за милите думи. Слава богу не се наложи да правя тест. Никога не съм се радвала толкова на "червените гости". Бубе, обещавам да се включа в отбора след някой друг месец. Прегръщам ви и ме извинете за шаша и паниката, която създадох около себе си.

Тема Re: Много съм притеснена.... [re: Klee]  
Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано26.05.06 22:04

Автор kalli (kalinka)
Публикувано27.05.06 14:40

Супер
Хайде, и аз след 2-3 месеца се включвам в отбора на желаещите да забременеят
Ще почваме заедно

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.