|
|
|
Тема
|
Много съм притеснена....
|
|
| Автор |
Klee (мама на Бобо) |
| Публикувано | 26.05.06 10:28 |
|
|
Здравейте момичета. Първо да ви се извиня, че ви занимавам с такива неща, но в момента няма с кого да споделя и се надявам да ми помогнете със съвет.
Мензисът ми закъснява 2-3 дни, вчера получих съвсем слабо кафеникаво зацапване и после - нищо. Имам от време на време болки като, че ще ми идва, но не . Така ме болеше преди като забременях, но нямах прокъвяване. След малко ще отида да си купя тест. До тук добре, но сега идва и лошата новина....
Този месец имах проблеми със стомаха, съмнения за язва и се наложи да ми направят подробно изследване на рентген. Рентгеноложката ме предупреди този месец да не правим бебе (не, че сме имали намерение да правим, пазили сме се както винаги) и силно се надявам съдбата да не ни е изиграла лоша шега . Ако се окаже, че съм бременна, ще трябва май задължително да правя аборт , а като си помисля колко чакахме и желаехме първото ни детенце. Не знам дали сърце ще ми даде да прекъсна бремеността, но и аз съм чувала, че облъчването може да причини сериозни увреждания на плода.....
Този месец пътувах и в чужбина за една седмица....Дано пък закъснението да е от смяната на мястото и климата...., ама това зацапване Направо ще се побъркам....Вие как бихте постъпили на мое място?
| |
|
Тема
|
Re: Много съм притеснена....
[re: Klee]
|
|
| Автор |
buba_atan (мама на Таня) |
| Публикувано | 26.05.06 11:28 |
|
|
Здравей,не знам как да те успокоя и помогна,но преди да си направила теста недей толкова да се притесняваш и да мислиш лоши работи.Пък и наистина щом си пътувала твърде е възможно от сняната на климата да ти се е убъркал цикъла.Стискам палци всичко да бъде наред.Поздрави на мартенското момче
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kalli (kalinka) |
| Публикувано | 26.05.06 11:36 |
|
|
Не бих слушала рентгеноложката, а ако си бременна, по-скоро се посъветвай с някой гинеколог, на който имаш пълно доверие.
Знаеш как се разминават мненията на д-рите.
Аз по време на бременността имах известни проблеми и за всичко слушах гинеколога си, който в крайна сметка се оказваше прав.
Стискам палци все пак да не си бременна, за да не се тревожиш през цялата си бременност.
Кажи какво е станало след теста!

| |
|
Тема
|
[re: kalli]
|
|
| Автор |
Klee (мама на Бобо) |
| Публикувано | 26.05.06 13:41 |
|
|
Благодаря ви Kalli и buba_atan за подкрепата. Още не съм си направила теста, защото не мога да се измъкна от работа. Коремът продължава да си ме наболява, но резултат няма. Дано да е фалшива тревогата ми и да ми се размине...Не, че не искам 2-ро детенце, но точно в този момент е крайно неподходящо. Buba, честита нова лентичка. Много лека бременност ти желая. Поздрави на дечковците ви от набора
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kalli (kalinka) |
| Публикувано | 26.05.06 15:35 |
|
|
Хайде пиши, като си направиш теста.
Пък..."каквото сабя покаже" 
| |
|
Тема
|
[re: kalli]
|
|
| Автор |
buba_atan (мама на Таня) |
| Публикувано | 26.05.06 15:41 |
|
|
С теб сме.Аз се сетих и нещо друго.Мойта приятелка беше болна от бронхоплевмония и и биеха някакви инжекции,които после като се разбра ,че е и бременна се оказа че водели до увреждания на плода.Та тогага няколко лекари я посъветваха да махне детето,но тя го остави.И живот и здраве точно след месец ще стане на 2год.живо и здравичко е.
Хайде чакам ви с Кали в отбора на бъдещите мами 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Tedulina (мама на Хриси) |
| Публикувано | 26.05.06 16:42 |
|
|
За съжаление не мога да помогна, но ми се иска да те успокоя. Понякога както каза една от майките, които ти е писала д-рите правят много крайни изказвания, с които ни шашкат. А нещата не са толкова страшни. Дано наистина ти закъснява. Дори и да има бебе вярвам ще вземеш правилно решение и ще бъдеш щастлива. Пожелавам ти да бъде на точното време и да не се притесняваш, обаче.
Поздрави Теди.
| |
|
Тема
|
[re: Tedulina]
|
|
| Автор |
Klee (мама на Бобо) |
| Публикувано | 26.05.06 18:00 |
|
|
Момичета, много, много ви благодаря за милите думи. Слава богу не се наложи да правя тест. Никога не съм се радвала толкова на "червените гости". Бубе, обещавам да се включа в отбора след някой друг месец. Прегръщам ви и ме извинете за шаша и паниката, която създадох около себе си.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Tedulina (мама на Хриси) |
| Публикувано | 26.05.06 22:04 |
|