|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  С какво обличате бебоците в жегите?!   |  |  | Автор | Rosario Tijeras (ex-karlaa) |  | Публикувано | 23.05.06 14:07 |  |  | 

Направо се чудя как да го облека така, че хем да не му е жега, хем да не настине...
  Вие как сте? 

|  |  |  
             |  |  | 

Е да взема, че и тук да се отчета - само с боди с къс ръкав, то и аз ако можех, щях така да ходя

|  |  |  
             |  |  | 

Ох мила, да ти кажа, 4е и аз имам същия проблем и много се притеснявам да не я простудя. Надявам се някоя от мамчетата, която има пожече опит да даде някой съвет :)))

|  |  |  
             |  |  | 

А на краката - нищо ли? Аз му сложих чорапки поне... Ох, не знам.

|  |  |  
             |  |  | 

абсолютно нищао, тя така или иначе си ги събува на втората минута

|  |  |  
             |  |  | 

Боди с къс ръкав и крачолчета(къси) или рокличка беz ръкави и гаЩички, тънки чорапчета, Шапка....в чантата си нося половината гардерод допълнително
   . 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: С какво обличате бебоците в жегите?!  [re: Mopsy] |  |  | Автор | mona77 () |  | Публикувано | 23.05.06 14:29 |  |  | 

Mopsy, макар да не знамо колко голямо е бебето ти, ще ти напомня, че на около 1 месец, кръвообращението им се нормализира и и  ем точно толкова топло/респективно студено, колкото и на нас. От което следва да си зададеш въпроса - какъв е шанса да настина при тези температури, ако излеза по потник
   НЕ СЕ ШАШКАЙТЕ ТОЛКОВА! По-голяма е вероятността детето да се претопли, отколкото да настине

|  |  |  
             |  |  | 

Потник и къси гащи и нося още нещо, ако захладнее.

|  |  |  
             |  |  | 

Ние сме само по боди - потник или с къс ръкав и с къси панталонки и босички :)
 Поздрави

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: С какво обличате бебоците в жегите?!  [re: Blondi] |  |  | Автор | gigikas (мама на Алекс) |  | Публикувано | 23.05.06 15:40 |  |  | 

Блонди, къде се загуби като те нямаше ?:)

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |