|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Kога е трудно ?
|
|
Автор |
Renska () |
Публикувано | 17.05.06 18:42 |
|
Много ми е интересно какво мисят мамите които имат вече опит !
Кога бебетата се по-трудни ? В парвите 3 месеца или по- касно?
| |
Тема
|
Re: Kога е трудно ?
[re: Renska]
|
|
Автор |
kalli (kalinka) |
Публикувано | 17.05.06 19:20 |
|
Първите 6-7 месеца бяха райски. Само спеше, ядеше и се хилеше
После започна реалитито
Според мен винаги е трудно. Зависи как го възприемаш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пиcaнa (Консерва) |
Публикувано | 17.05.06 19:24 |
|
До сега най-трудния период беше преди да проходи, хем иска, хем не може, кръст не ми остана, но мина и замина
София 1г. 9м.
Редактирано от Пиcaнa на 17.05.06 19:24.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
di_ma (diemma) |
Публикувано | 17.05.06 20:43 |
|
До 6-я месец. След като седна се поуспокои, но след като проходи....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (...) |
Публикувано | 17.05.06 21:28 |
|
Всеки период е труден, или поне ти така си мислиш докато минаваш през него. Като беше малка Ния само исках да порасне, да почне да ходи да е по-самостоятелна, мислех си, че първите месеци са най-трудните. Да ама ела сега да я видиш, ходеща, пипаща навсякъде, едно кафе не мога да изпия. Докато беше бебе и спеше в количката до мен си беше май най-добре. Сега е едно тичане след нея ...... Колкото по-големи стават децата толкова повече трудности 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NikiFin (videnie) |
Публикувано | 17.05.06 21:53 |
|
на мен ми беше най-трудно първите месеци поради недоспиването. И сега е трудно щото нямам миг покой. Свиква се ама... трудно и бавно.... Децата са си голяма грижа - е тва е
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
kalli (kalinka) |
Публикувано | 17.05.06 22:32 |
|
Ахааа....абсолютно е така.
| |
|
По-лесно ми е да ти отговоря кога е най-лесно
До 5-6 месеца.
| |
|
Май всеки период си има трудности, zависи от бебето и от родителите - на какво иzдържат повече.
В началото са коликите, после докато проходи си е рахат - спи в количката, няма проблеми.
Раzбира се пак zависи от детето, понеже някои са нервни, че искат, а не могат да седят, после пък им е zор да проходят... нашата е много лесна zа гледане, да чукам на дърво - спокойно дете е и не е имала много нервни фаzи, хеле като я сравнявам с поzнати деца.
На мен ми е най-трудно, когато не мога да съм с нея, а съм на работа.
Като беше бебе и ме будеше по няколко пъти нощем аz никога не бях недоспала или иzморена - все намирах сън и сили, с нетърпение я чаках да се събуди, да сме zаедно.
Повече недоспиване ми се събира, като съм първа смяна на работа и трябва да стана в 5.20ч
Така че всеки си има критерии, на мен ми дай да съм с нея, да се раzхождаме, да си играем... и животът ми е песен  
5drerrrrrrrrru ncxf n joelk jmksfjw we eq cgy<tfvqw trqwvrf qvw vt <
| |
|
Гледането на деца не е лесна работа но е приятно!
Е поне аз мисля така. Всяка възраст си има и хубави и лоши моменти. Както е писала една друга мама - всяко дете е различно и всичко е много индивидуално!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|