Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:54 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Kога е трудно ?нови  
Автор Renska ()
Публикувано17.05.06 18:42

Много ми е интересно какво мисят мамите които имат вече опит !
Кога бебетата се по-трудни ? В парвите 3 месеца или по- касно?

Тема Re: Kога е трудно ?нови [re: Renska]  
Автор kalli (kalinka)
Публикувано17.05.06 19:20

Първите 6-7 месеца бяха райски. Само спеше, ядеше и се хилеше
После започна реалитито
Според мен винаги е трудно. Зависи как го възприемаш.

Автор Пиcaнa (Консерва)
Публикувано17.05.06 19:24

До сега най-трудния период беше преди да проходи, хем иска, хем не може, кръст не ми остана, но мина и замина

София 1г. 9м.

Редактирано от Пиcaнa на 17.05.06 19:24.

Автор di_ma (diemma)
Публикувано17.05.06 20:43

До 6-я месец. След като седна се поуспокои, но след като проходи....

Автор jana (...)
Публикувано17.05.06 21:28

Всеки период е труден, или поне ти така си мислиш докато минаваш през него. Като беше малка Ния само исках да порасне, да почне да ходи да е по-самостоятелна, мислех си, че първите месеци са най-трудните. Да ама ела сега да я видиш, ходеща, пипаща навсякъде, едно кафе не мога да изпия. Докато беше бебе и спеше в количката до мен си беше май най-добре. Сега е едно тичане след нея ...... Колкото по-големи стават децата толкова повече трудности

Автор NikiFin (videnie)
Публикувано17.05.06 21:53

на мен ми беше най-трудно първите месеци поради недоспиването. И сега е трудно щото нямам миг покой. Свиква се ама... трудно и бавно.... Децата са си голяма грижа - е тва е

Тема Re: Kога е трудно ?нови [re: jana]  
Автор kalli (kalinka)
Публикувано17.05.06 22:32

Ахааа....абсолютно е така.

Тема Re: Kога е трудно ?нови [re: NikiFin]  
Автор duda75 (нov)
Публикувано17.05.06 23:10

По-лесно ми е да ти отговоря кога е най-лесно
До 5-6 месеца.

Автор geminarius (скомина)
Публикувано17.05.06 23:17

Май всеки период си има трудности, zависи от бебето и от родителите - на какво иzдържат повече.

В началото са коликите, после докато проходи си е рахат - спи в количката, няма проблеми.

Раzбира се пак zависи от детето, понеже някои са нервни, че искат, а не могат да седят, после пък им е zор да проходят... нашата е много лесна zа гледане, да чукам на дърво - спокойно дете е и не е имала много нервни фаzи, хеле като я сравнявам с поzнати деца.

На мен ми е най-трудно, когато не мога да съм с нея, а съм на работа.
Като беше бебе и ме будеше по няколко пъти нощем аz никога не бях недоспала или иzморена - все намирах сън и сили, с нетърпение я чаках да се събуди, да сме zаедно.
Повече недоспиване ми се събира, като съм първа смяна на работа и трябва да стана в 5.20ч

Така че всеки си има критерии, на мен ми дай да съм с нея, да се раzхождаме, да си играем... и животът ми е песен

5drerrrrrrrrru ncxf n joelk jmksfjw we eq cgy<tfvqw trqwvrf qvw vt <

Автор bubulina (член)
Публикувано18.05.06 08:29

Гледането на деца не е лесна работа но е приятно!
Е поне аз мисля така. Всяка възраст си има и хубави и лоши моменти. Както е писала една друга мама - всяко дете е различно и всичко е много индивидуално!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.