|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
Тема
|
Декември 2006 - къде сте!?
|
|
| Автор |
dolce (сладка) |
| Публикувано | 16.05.06 22:38 |
|
|
Чаках, чаках някоя бъдеща мама - декемврийка да отвори тема, но не! Така че - има ли мами за декември?
Хайде да се строим, преброим, да споделим, а защо не и да се запознаем по натам . Мина ли гаденето, стават ли дънките, видяхте ли фъстъчетата вече! Чакам включване!
Редактирано от dolce на 16.05.06 22:41.
| |
|
Тема
|
Re: Декември 2006 - къде сте!?
[re: dolce]
|
|
| Автор |
terryberry (:)) |
| Публикувано | 17.05.06 00:09 |
|
|
Аз съм от миналогодишната реколта - декември05.
Много лека и приятна бременност ви пожелавам момичета.
А за теб dolce много се радвам - едно голямо Честито!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kadrokosa (слънчева) |
| Публикувано | 17.05.06 09:11 |
|
|
Еххх, че ми стана мило като видях темата....Налегнаха ме спомени....Аз съм от декември 2005 и ви пожелавам много лека бременност и на финала здрави и красиви бебета.
Ако има въпроси - насреща сме! 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
gigikas (мама на Алекс) |
| Публикувано | 17.05.06 10:16 |
|
|
Като видях темичката и направо се просълзих :)), даже ми текат сълзи. Спомних си и аз за миналата година по това време и аз бях очакваща декемврийка. :)
Поздрави помичете и лека бременност :)
| |
|
Тема
|
[re: terryberry]
|
|
| Автор |
dolce (сладка) |
| Публикувано | 17.05.06 12:04 |
|
|
Благодаря ти, Тери,
Аз още не мога много да се зарадвам, но се опитвам само положително да мисля. Веднъж да мине и третия месец да се успокоя малко поне...
А иначе всички момичета от миналия декември ви следях и ви се радвах, темичката ви сега за бебчетата е супер! Хайде, да ни помагате и дано да давате съвети и за новите декемврийчета след 6-7 месеца 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
dolce (сладка) |
| Публикувано | 17.05.06 12:08 |
|
|
Толкова сте мили, момичета!!!
Надявам се на вашата помощ, че въпросителните са мнооооого!!
Сега остава и някоя друга бъдеща мама - декемврийка да се покаже, чакам с нетърпение 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
chapchaps (новак) |
| Публикувано | 17.05.06 16:50 |
|
|
Аз се включвам.
Още не съм ходила да го видя, мисля в 10 седмица, че да ми помаха.
Като ходих още не се виждаше.
Иначе няма гадене, само плача........ за щяло и не щяло..... и сънууууууууувам та се късам.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jungle79 (monogamna) |
| Публикувано | 17.05.06 17:46 |
|
|
Ето ни и нас. Ние сме определени за 15.12.2006 г., но по наши сметки сме всъщност на 23-ти:). Но понеже държим да сме огнено семейство: мама - овен, тати - лъв и бебе - стрелец......ще гледаме да сме преди 20-ти:)
Успех и здраве на всички майчета и бебоци:)
| |
|
|
|
Все едно аз съм го писала това. Сънувам. Адски много! Нон стоп. Плача за щяло и нещяло. карам се с хората. Дънките стават без копчето. 1 килце нагоре. Без гадене. Без болки. 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
dolce (сладка) |
| Публикувано | 18.05.06 11:09 |
|
|
Ах, момичета, така се радвам, че се появихте!!!
Аз много страдам с гаденето, общо взето целия втори месец си го изкарах в радиус 5 метра от тоалетната чиния... Сега сутрин от леглото тичам да повръщам ведната и вечер ми се гади много. Надявам се вече да отмине тая гадост.
Днес съм на преглед, аз ходя по-често, че имаше някои проблеми. Надявам се всичко да е наред и малко до се успокоя.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|