Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:09 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Пак ще имам бебенови  
Автор Ljonka ()
Публикувано25.04.06 14:09

Здравейте майчета - бъдещи и настоящи,
Необходима ми е вашата подкрепа...
Имам дъщеря на годинка и 1 месец почти и положителен тест от преди 2 дни... Доста съм объркана, защото новината ни дойде малко "изневиделица". Притеснявам се най-вече заради това, че родих със секцио, а разликата е много малка - бяха ми казали поне 2 години до следващо забременяване. Отделно изобщо нямам идея как ще се справя, защото се чувствам тотално изтощена и недоспала, живеем в чужбина и освен мъжа ми, който се "включва" след 18 ч, нямам никаква друга помощ. Едвам се оправям с едно дете, а как ще я караме после... В същото време искаме това ново същество в нашия живот. А само ако вметна, че дъщеря ни я "почакахме" бая - един мисед и после година и половина все не се получаваше... Сега направо ме гризе съвестта, че не се радвам на тази бременност така, както на първата.
Благодаря, че ме изслушахте!

Редактирано от Ljonka на 25.04.06 14:10.

Тема Re: Пак ще имам бебенови [re: Ljonka]  
Автор di_ma (diemma)
Публикувано25.04.06 14:35

Честито!
Не му мисли как ще се справяш с две деца. Когато му дойде времето всичко ще си дойде на мястото. Нормално е да не изпитваш същите чувства както при първата бременост, т.к. знаеш от личен опит какво ти предстои .
Лека бременост!

Автор dafna (с посл.буква А)
Публикувано25.04.06 15:02

Честито!
Когато си мислиш, че няма накъде повече да ти е трудно, в един момент ти идва още по-нанагорно. Както преди си си мислел, че си на предела на силите си, се оказва, че всъщност не е било така и далеч не си познавал възможностите си.
Така е с мен.
Според мен човек е много силен.
Всичко си заслужава, когато видиш личицето на детето да грее...
Остави го. Ще си бъдат другарчета, ще са заедно, малко ще ти е по-трудно, но ще мине накуп....а не после тъкмо си се отпуснала, детето потраснало и пак наново...
Нямам две дечица, само едно е, на вашата възраст, ама..аз бих го оставила.

Автор Tedulina (мама на Хриси)
Публикувано25.04.06 15:51

Честито!

Това е радост в къщи, както са ти казали другите мами, малко по-трудно, но все пак си е радост. Майчината любов е голяма така че вярвам ще успееш!

Живи, здрави и спокойни!

Автор Titana (одухотворена)
Публикувано25.04.06 15:52

От личен опит-Следващото детенце се гледа много по-лесно.Нещата вече са канализирани,чувстваш се вътрешно по-спокойна и уверена,това се предава и на детенцето и всичко се нарежда от само себе си.Аз родих и второто секцио,бяха минали 2,5год.,но в болницата имаше жена забременяла година след първата бременост.Нямаше никакви проблеми с нея.....Много е хубаво с 2 деца,по пълен и богат ти става живота...

Тема Re: Пак ще имам бебенови [re: Titana]  
Автор briaanna (новак)
Публикувано25.04.06 16:52

Честито!
Сега си уплашена и мислиш,че няма да можеш да се справиш,но мои приятелки са ми казвали,че когато разликата между децата е малка се гледат по-лесно,защото не са забравили още от първия път.
Лично аз нямам опит(имам едно дете),но никога не бих се поколебала да го задържа.
Ще видиш,че ще бъдеш още по-щастлива.

Автор surfline (veche poznat)
Публикувано25.04.06 17:28

жЧестито..няма страШно Ще се справите...

Тема Re: Пак ще имам бебе [re: Ljonka]  
Автор ROSl (преродена)
Публикувано26.04.06 00:14

Ако не го искаше, нямаше да споделиш новината ! Радвай се на бременността си! Пожелавам ти да се радваш и на прекрасно бебче след 8м. ! Не е толкова трудно колкото си го представяш! Децата са голяма радост... само си представи две малки сладурчета, щъкащи и бърборещи в къщи.. Представи си колко сладки мигове ще имате....
Бъди щастлива! Погали коремчето от нас!

Жики18.09.03.Боби22.01.05.

Автор kadrokosa (слънчева)
Публикувано26.04.06 13:09

ЧЕСТИТО, МИЛА!
Не мога да говоря от личен опит, но мъжа ми и брат му са с 1 год. и 10 дни разлика и мога да споделя думите на свекърва ми. "Беше ми доста трудно, защото никой освен мъжа ми не ми помагаше, но пък си заслужаваше. " Пък и децата ще са все заедно навсякъде и ще порастнат много по-лесно.
Можеш и от др. страна да погледнеш. На времето Бог ти е отнел едно дете, но се га ти праща две накуп. Приеми ги и им се радвай!
Аз също раждах със секцио и моя д-р ми каза, че трябва да се пазим една година. За това време се възстанавявала матката и е готова да износи ново бебе

Пожелавем ти всичко най-хубаво!

Тема Re: Пак ще имам бебенови [re: kadrokosa]  
Автор Ljonka ()
Публикувано26.04.06 15:04

Благодаря на всички, мили момичета!
Забравих да напиша, че това ми е новият ник, старият беше Eon(t) - за тези, с които се познаваме отдавна. Нещо не ми се получава новата лентичка само, но ще гледам да я оправя... Дано всичко е наред, защото освен щастлив опит, имам и горчив и сега притесненията отново са налице, но гледам да ги отхвърлям, разбира се, не е време за мрачни мисли.
До скоро
Поздрави

[imаgе]http://bd.lilypie.com/2rfRp2/.png[/imаgе]

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.