Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:01 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Откога с бебето навън?нови  
Автор poзi4ka (огнена)
Публикувано16.04.06 11:12

Здравейте!

Бебе Борис днес става на 14 дни и мен ме сърбят ръцете да го изведа навън с количката. Обаче малко ме е страх от променливото време. Педито ми каза да не избързвам много-много с разходките, за да не простудя детето. Всички роднини също ме натискат да си налягаме парцалите, докато бебето не стане на 20-тина дни поне и времето не се затопли поне още 5-6 градуса.

Вие какво мислите по въпроса? Аз го проветрявам редовно, дори спи на отворен прозорец, а днес ще го покажа и за 5-10 мин. на балкона. Но наистина ли трябва да чакаме толкова за първата разходка?

Kaloyan - 06.05.2001

Тема Re: Откога с бебето навън?нови [re: poзi4ka]  
Автор milamia (непознат )
Публикувано16.04.06 11:33

Стига да не духа силен вятър, няма за какво да седите в къщи. Спокойно можеш да излизаш. На бебо лека шапка на главицата и сте готови

Автор KAMELlA (DESI)
Публикувано16.04.06 13:50

Не виждам защо да не излизате.Времето е хубаво,добре екипирани и няма проблем.

Автор Acя ()
Публикувано16.04.06 14:26

и аз си мисля че стига да няма вятър няма проблем да го изкарваш!времето е малко лъжливо наистина, но ако си вземеш различни по дебелина завивки с теб ще можеш и да го завиеш според нуждите му!
приятна разходка!

Елена 10.11.2003

Редактирано от Acя на 16.04.06 14:27.

Автор harmony_broken (непознатa вам)
Публикувано16.04.06 15:37

izlizaj spokojno, samo shapka mu sloji, nie sys zimnite bebeta ne sme 4akali da stane 20 gradusa. az na 10 den bqh nawyn :)

Автор shnapy ()
Публикувано16.04.06 19:06

Смело иzлиzаите навън.Големия го иzкарах на 9 дена,а малкия (zимно бебе) на 14.Облечи го добре и да има zадължително Шапчица.

Valentin 10.05.2002

Автор jana (...)
Публикувано16.04.06 19:58

Аз Ния навремето я изведох на 15-ия ден и той не беше от най-слънчевите и топли дни. Но добруе увита и за 15-20 мин. колкто за глътка чист въздух

Автор kati_k (ентусиаст)
Публикувано17.04.06 09:30

Предполагам, 4е ще го извеждаш в закрита количка, вътре не духа, като го завиеш няма страшно. Проблема според мен не е в извеждането заради времето, а в контакта с външни болни хора. Приятна разходка.

Тема Re: Откога с бебето навън? [re: poзi4ka]  
Автор лю ()
Публикувано17.04.06 10:34

Здрасти!
Мнението ми вече отиде веднъж в трета глуха и сега ще ти пиша по-накратко. Давам идея: аз моят бебок започнах първо "да извеждам" на широко отворен слънчев прозорец. Зависи, разбира се, къде живееш
Да ти е жив, здрав и кален юнака!

Автор vili1 (непознат )
Публикувано18.04.06 14:48

Изобщо не ги слушай слагай бебчо в количката и потегляй виж кой месец сме какво се чудиш ? Ти как мислиш по добре ли е детето ти да стои затворено в къщи или да е навън сред природата данеби да е -20`? Няма значение дали е на 20дни или на 10 дин бебока така, че не се чуди и не се притесняваи и не слушай толкова бабите те са живяли в други години ние живеем в 2006г тяхните разбираня са всасем различни от нашите.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.