|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Какви слънцезащитни кремове използвате
|
|
Автор |
dogvito (непознат
) |
Публикувано | 13.04.06 17:08 |
|
Здравейте,
бебето ми е на 2 месеца и е с много бяла кожа. Купих му крем на Mustela със слънцезащитен фактор 50. Когато се опитвам да му го нанеса на лицето се оказва, че не може да се размаже добре и стои като бял тебешир.
Бихте ли споделили кремове на кои фирми използвате и дали е нормално да не се разнася добре?
| |
|
аз използвам на Чико 50 фактор, но и той е сух и трудно се размазва по кожата на бебо но поне мирише доста приятно. Аз го мажа поне 20 мин преди да излезем че да може поне малко от крема да попие щото наистина стои доста бял
| |
Тема
|
Re: Какви слънцезащитни кремове използвате
[re: dogvito]
|
|
Автор |
tinta (мама) |
Публикувано | 13.04.06 17:52 |
|
БЮБХЕН 32 или 25 ФАКТОР
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dafna (с посл.буква А) |
Публикувано | 13.04.06 18:14 |
|
Виши 60 фактор.
Пробвай да го затоплиш преди да го нанесеш. По принцип всички кремове с висок фактор се размазват по-трудно от другите.
ПП. Пробвай да го пазиш с чадърче. Моят бебок е майско бебе и чак сега го мажа...а също е с доста бяла кожа. Не е изгарял, а беше по цял ден навън.
| |
|
И аз ползвам същата Мустела, но е чак толкова трагично с размазването. Много познати харесват на Клоран, но смятам, че за толкова малко бебе Мустела бебе с фактор 50 си е най - доброто.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
andy_a (непознат
) |
Публикувано | 13.04.06 22:34 |
|
Пробвай с La Roche Posay, фактор 40 - лесно се размазва. Имат и фактор 60, но него не съм ползвала.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (...) |
Публикувано | 13.04.06 23:12 |
|
Аз залагам на VICHY 60 фактор, миналото лято го ползвах само него и това лято мисля пак.
Колкото е по-висок фактора, толкова по-трудно се нанася. И нашият е така, затов аслагам по-тънък слой така хем детето не остава съвсем бяло и потъмнява, хем няма изгаряния. 
| |
|
Нивеа
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kadrokosa (слънчева) |
Публикувано | 14.04.06 11:24 |
|
Аз все още не съм ползвала - тепърва ми предстои, но от една мама в др. клуб, разбрах, че високия фактор не е добре за бебето. Не знам дали е вярно, но се препоръчвало като най-добре 25-30 фактор.
| |
|
Това, че стои по-бяло е за да виждаш къде си намазала бебчето и да не пропуснеш някъде. А и то си попива. Просто го намажи 20-30 мин. преди да излезете. А колкото до фактора, не съм съгласна, че е по-хубаво по-нисък, а и Mustelata е спецялно бебешки.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|