Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:27 18.10.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Какви слънцезащитни кремове използватенови  
Автор dogvito (непознат )
Публикувано13.04.06 17:08

Здравейте,
бебето ми е на 2 месеца и е с много бяла кожа. Купих му крем на Mustela със слънцезащитен фактор 50. Когато се опитвам да му го нанеса на лицето се оказва, че не може да се размаже добре и стои като бял тебешир.
Бихте ли споделили кремове на кои фирми използвате и дали е нормално да не се разнася добре?

Тема Re: Какви слънцезащитни кремове използватенови [re: dogvito]  
Автор malka s4et-ka (вече мама)
Публикувано13.04.06 17:33

аз използвам на Чико 50 фактор, но и той е сух и трудно се размазва по кожата на бебо но поне мирише доста приятно. Аз го мажа поне 20 мин преди да излезем че да може поне малко от крема да попие щото наистина стои доста бял

Автор tinta (мама)
Публикувано13.04.06 17:52

БЮБХЕН 32 или 25 ФАКТОР

Автор dafna (с посл.буква А)
Публикувано13.04.06 18:14

Виши 60 фактор.
Пробвай да го затоплиш преди да го нанесеш. По принцип всички кремове с висок фактор се размазват по-трудно от другите.

ПП. Пробвай да го пазиш с чадърче. Моят бебок е майско бебе и чак сега го мажа...а също е с доста бяла кожа. Не е изгарял, а беше по цял ден навън.

Автор mamika_anika (~)
Публикувано13.04.06 20:25

И аз ползвам същата Мустела, но е чак толкова трагично с размазването. Много познати харесват на Клоран, но смятам, че за толкова малко бебе Мустела бебе с фактор 50 си е най - доброто.

Автор andy_a (непознат )
Публикувано13.04.06 22:34

Пробвай с La Roche Posay, фактор 40 - лесно се размазва. Имат и фактор 60, но него не съм ползвала.

Автор jana (...)
Публикувано13.04.06 23:12

Аз залагам на VICHY 60 фактор, миналото лято го ползвах само него и това лято мисля пак.
Колкото е по-висок фактора, толкова по-трудно се нанася. И нашият е така, затов аслагам по-тънък слой така хем детето не остава съвсем бяло и потъмнява, хем няма изгаряния.

Автор The Sun /cлънчицe/ (/мама на Гери)
Публикувано14.04.06 11:16

Нивеа

Автор kadrokosa (слънчева)
Публикувано14.04.06 11:24

Аз все още не съм ползвала - тепърва ми предстои, но от една мама в др. клуб, разбрах, че високия фактор не е добре за бебето. Не знам дали е вярно, но се препоръчвало като най-добре 25-30 фактор.

Тема Mustelaнови [re: kadrokosa]  
Автор zarche ()
Публикувано14.04.06 18:55

Това, че стои по-бяло е за да виждаш къде си намазала бебчето и да не пропуснеш някъде. А и то си попива. Просто го намажи 20-30 мин. преди да излезете. А колкото до фактора, не съм съгласна, че е по-хубаво по-нисък, а и Mustelata е спецялно бебешки.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.