Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:07 27.12.24 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Да направим един клубен update!нови  
Автор crazy_chick ()
Публикувано14.04.06 00:47

Нямам абсолютно никаква представа колко мами всъщност пишат и четат в този клуб. Понякога ми се струва, че са останали съвсем малко, друг път - че никовете са безброй. Дайте да изясним малко ситуацията

Неустоимото ми предложение е отправено към всички - към активните дами с ежедневна гражданска позиция; към тези, дето селективно пописват от време на време и най-сетне към останалите, които просто тихо си четат. Нека всеки да си сложи никчето и да каже едно "здрасти", за статистиката, пък после пак да си чете. В крайна сметка, добре е да знаем с какъв ресурс разполагаме тук!

Ако някой намира едно такова мероприятие за твърде скучно, преспокойно може да добави и мнението си за клуба, да речем...

Ето ме мен - поне веднъж дневно прехвърлям темите, пиша при наличие на муза. Изключително ме изнервя флегматичния прецакан dir, но зодията ми ме кара да пробвам пак и пак, и пак. Понякога се дразня, че няма разнообразие от теми и че за половин ден има три нови мнения /нещо немислимо доскоро/, но въпреки това оставам вярна - две бременности изкарах в клубчето, ей! Bg-mamma също е страхотен сайт, но времето ми не стига да прегледам една трета от постовете, камо ли да пиша - тук ми е някак по-компактно и удобно.

И тъй. Айде, вие сте сега - имаме дружинен сбор!!!

Давид 21.12.03

Тема Re: Да направим един клубен update!нови [re: crazy_chick]  
Автор bubulina (член)
Публикувано14.04.06 07:58

Здравей, аз се записвам веднага. Това все едно за мен си го написала! Също като теб всеки ден прехвърлям темите и при наличие на муза пиша.

Автор kadrokosa (слънчева)
Публикувано14.04.06 08:06

Опа, опа, опа.... Ето ме и мен!
Мила, много добра идея - ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
И аз като вас двете всеки ден чета и когато и на когото мога отговарям!

Автор mamika_anika (~)
Публикувано14.04.06 08:19

Здравей те и от нас - Вяра, Стойо и мама Ани. От скоро чета и пиша тук, особено, ако dir-а е на кеф /е и аз също/.

Автор lesna (новак)
Публикувано14.04.06 08:42

Здравейте момичета!
Да се отчета и аз , чета ви ежедневно, но пиша, когато дир-а ми"разреши".Идеята ти е чудесна , crazy_chick! Поздрави

Автор happy_mama (усмихната)
Публикувано14.04.06 08:48

Здравейте,

Днес ми е последния работен ден преди раждането....

От тук нататък ще чета и пиша когато "хвана ръка" в къщи на собствения си компютър....щото от синчетата вечер е абсурд, а през деня ще опаковам къщата за преместване...

Но клубът е интересен и с удоволствие ще следя темите - четейки или пишейки...

Поздрави!

Редактирано от happy_mama на 14.04.06 08:57.

Автор blizna4e (мартенска мама)
Публикувано14.04.06 08:49

Ехооооо,и аз съм тук ! Редовно чета,но вече по-рядко пиша.Моето бебе вече порасна и нямам толкова време за нет...А като се вземе предвид и често прецакания Дир...Ама съм тук,и пиша от време на време.
И другата бременност пак съм тук,обещавам !

Автор duda75 (нov)
Публикувано14.04.06 08:59

Здравейте момичета
Присъединявам се веднага.Да наистина зимата бяхме по-активни, но в това хубаво време тръгнахме по разходки и се поизгубихме.
Поздрави на всички мамчета и бебоци от нас

Автор mishlentze (мама на 2 мишки)
Публикувано14.04.06 09:07

Ето ме и мен
И аз поне веднъж дневно преглеждам темите. И мен ме вбесява дира доста често и затова започнах да влизам и в бгмама. Предполагам, че не само аз съм взела такова решение, след като вече има толкова малко нови теми на ден
Но наистина за да постнеш нещо понякога е необходимо будистко търпение и свободно време в излишък Не мога да се похваля нито с едното, нито с другото

Автор mefirst (новак)
Публикувано14.04.06 09:14

Здрасти!
Аз съм от предимно четящите, влизам всеки ден от около година и половина, пиша рядко... Научих страшно много от този клуб и не мисля, че скоро ще изпадне от класацията на 10-те най-любими за мен места в И-нет!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.