|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Да направим един клубен update!
|
|
Автор |
crazy_chick () |
Публикувано | 14.04.06 00:47 |
|
Нямам абсолютно никаква представа колко мами всъщност пишат и четат в този клуб. Понякога ми се струва, че са останали съвсем малко, друг път - че никовете са безброй. Дайте да изясним малко ситуацията
Неустоимото ми предложение е отправено към всички - към активните дами с ежедневна гражданска позиция; към тези, дето селективно пописват от време на време и най-сетне към останалите, които просто тихо си четат. Нека всеки да си сложи никчето и да каже едно "здрасти", за статистиката, пък после пак да си чете. В крайна сметка, добре е да знаем с какъв ресурс разполагаме тук!
Ако някой намира едно такова мероприятие за твърде скучно, преспокойно може да добави и мнението си за клуба, да речем...
Ето ме мен - поне веднъж дневно прехвърлям темите, пиша при наличие на муза. Изключително ме изнервя флегматичния прецакан dir, но зодията ми ме кара да пробвам пак и пак, и пак. Понякога се дразня, че няма разнообразие от теми и че за половин ден има три нови мнения /нещо немислимо доскоро/, но въпреки това оставам вярна - две бременности изкарах в клубчето, ей! Bg-mamma също е страхотен сайт, но времето ми не стига да прегледам една трета от постовете, камо ли да пиша - тук ми е някак по-компактно и удобно.
И тъй. Айде, вие сте сега - имаме дружинен сбор!!!
Давид 21.12.03
| |
|
Здравей, аз се записвам веднага. Това все едно за мен си го написала! Също като теб всеки ден прехвърлям темите и при наличие на муза пиша.
| |
|
Опа, опа, опа.... Ето ме и мен!
Мила, много добра идея - ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
И аз като вас двете всеки ден чета и когато и на когото мога отговарям!
| |
|
Здравей те и от нас - Вяра, Стойо и мама Ани. От скоро чета и пиша тук, особено, ако dir-а е на кеф /е и аз също/.
| |
Тема
|
Re: Да направим един клубен update!
[re: crazy_chick]
|
|
Автор |
lesna (новак) |
Публикувано | 14.04.06 08:42 |
|
Здравейте момичета!
Да се отчета и аз , чета ви ежедневно, но пиша, когато дир-а ми"разреши".Идеята ти е чудесна , crazy_chick! Поздрави
| |
|
Здравейте,
Днес ми е последния работен ден преди раждането....
От тук нататък ще чета и пиша когато "хвана ръка" в къщи на собствения си компютър....щото от синчетата вечер е абсурд, а през деня ще опаковам къщата за преместване...
Но клубът е интересен и с удоволствие ще следя темите - четейки или пишейки...
Поздрави!
Редактирано от happy_mama на 14.04.06 08:57.
| |
Тема
|
Re: Да направим един клубен update!
[re: crazy_chick]
|
|
Автор |
blizna4e (мартенска мама) |
Публикувано | 14.04.06 08:49 |
|
Ехооооо,и аз съм тук ! Редовно чета,но вече по-рядко пиша.Моето бебе вече порасна и нямам толкова време за нет...А като се вземе предвид и често прецакания Дир...Ама съм тук,и пиша от време на време.
И другата бременност пак съм тук,обещавам !
| |
|
Здравейте момичета
Присъединявам се веднага.Да наистина зимата бяхме по-активни, но в това хубаво време тръгнахме по разходки и се поизгубихме.
Поздрави на всички мамчета и бебоци от нас
| |
|
Ето ме и мен
И аз поне веднъж дневно преглеждам темите. И мен ме вбесява дира доста често и затова започнах да влизам и в бгмама. Предполагам, че не само аз съм взела такова решение, след като вече има толкова малко нови теми на ден
Но наистина за да постнеш нещо понякога е необходимо будистко търпение и свободно време в излишък Не мога да се похваля нито с едното, нито с другото
| |
|
Здрасти!
Аз съм от предимно четящите, влизам всеки ден от около година и половина, пиша рядко... Научих страшно много от този клуб и не мисля, че скоро ще изпадне от класацията на 10-те най-любими за мен места в И-нет!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|