|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Към майките на по-големите дечица
|
|
Автор |
kashturka (ШЕМЕТ) |
Публикувано | 02.04.06 17:18 |
|
Здравейте! Преди малко щерката (3 г.) ми каза, че искала да й измия косата с моя шампоан и аз се замислих. Та въпросът ми е вие до кога ползвахте детска (бебешка) козметика и кога спряхте да перете детските дрехи с бебешки прах за пране?
| |
Тема
|
Re: Към майките на по-големите дечица
[re: kashturka]
|
|
Автор |
NikiFin (videnie) |
Публикувано | 02.04.06 19:34 |
|
аз лично никога не съм прала с бебешки прах за пране. Първия месец му перях дрехите отделно ама ми писна и почнах всичко на куп в пералнята. За сега няма негативни последствия 
| |
Тема
|
[re: NikiFin]
|
|
Автор |
kashturka (ШЕМЕТ) |
Публикувано | 02.04.06 19:48 |
|
Когато беше към годинка и аз реших да спра с бебешкия прах, но дупето й така се обрина от Ариел, че мина 1 месец докато я оправя. Сега горните й дрехи ги пера с нашите, но бельото - заедно с дрехите на бебето.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kati_k (ентусиаст) |
Публикувано | 02.04.06 20:23 |
|
Дрехите пера в пералнята от самото начало, само слагам по-неутрален омекотител. Никога не съм прала с бебешки прах или сапун. За главите и двамата - бебчо на 10 месеца и каката на 6.5 г. ги къпя с шампоан на Джонсън. На дъщеря ми косичката мисля, 4е е още бебешка и не е хубаво да я къпя с моя шампоан за боядисана коса или тозе на баща и портив пърхут. А и те не лютят на очите и това е хубаво.
| |
Тема
|
[re: kati_k]
|
|
Автор |
kashturka (ШЕМЕТ) |
Публикувано | 02.04.06 20:57 |
|
Очевидно моята щерка е с много чувствителна кожа, на баща си се метнала дори и в това отношение. Аз също ползвам за нея шампоан с формула без сълзи на Нивеа.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
миз (шест...) |
Публикувано | 02.04.06 21:20 |
|
бебешки прах за пране и аз не съм използвала никога. пера дрехите на децата отделно само, защото са три и се събират за отделна пералня. със шампоан за възрастни се мие само най-голямата, на 10 години, и то от около месец по собствено желание - ако зависеше от мен бих искала да продължи да ми мирише на бебе :).
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Xaпka (бирена) |
Публикувано | 02.04.06 23:22 |
|
Къпя я с бебешки, но ако сме на зор хич не се притеснявам. Засега не е имало никакъв проблем. Детските шампоани също лютят, пробвала съм в екстремни ситуации Бебешки прах ползвах само в началото. Сега набутвам нейните дрешки с нашите фанелки в пералнята и готово. 
Лека Рош!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KAMELlA (DESI) |
Публикувано | 02.04.06 23:32 |
|
Козметиката-на детска сме,а започнах да му пера дрехите с нашите ,когато беше на около 2,5 г.
| |
|
Здрасти и от мен.
Тъй - до към 7месечна възраст - отделно й перях дрехите с Персил байби.
После бельото с нашето, с Ариел, но на 80-90 градуса.
Горните дрехи с нашите естествено. Тази тактика продължава и досега.
За къпането - след като навърши годинка - с Джонсън шампоан за малки деца.
На моменти изявява желание да се къпе с козметиката на батко си (която си е мъжка козметика), но лесно и отвличам вниманието и въпросът приключва...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Maktub (обичаща) |
Публикувано | 03.04.06 14:25 |
|
Аз пера дрехите отделно с бебешки прах(бинго) без омекотител, като мисля това да продължи дълго, най-многото да добавям омекотител след време. Шампоана винаги е детски, с изрично посочено, че не люти на очите(, но не съм пробвала дали е така). Забравих да кажа, че малката е на 2г6м.
Слышу голос из Прекрасного Далека....
......В Прекрасное Далеко Я начинаю путь
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|