|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Относно бременност, секцио и фактор на Лайнден
|
|
Автор |
Meri Popins () |
Публикувано | 30.03.06 15:22 |
|
Здравейте ,
Време е и аз да се присъединя към Вас след дълго чакане в един от близките клубове.
Има ли някоя от Вас , която да е с Фактор на Лайнден? Как протече бременноста Ви?Имахте ли някакви проблеми след това по време на раждане?
Интерсувам се от всичко това, защото съм много заплетен случай с хиляди изключения, които налагат да се съпобразявам с доста неща. Имам леко отлепяне на ретината на очите, което не позволява раждане по естествен път, Фактора за който споменах пък налага през цялата бременност прием на хепарин и т.н.
Та, въпроса ми е има ли някоя от Вас в сходна ситуация и какво правите Вие?
Предварително благодаря.
| |
Тема
|
Re: Относно бременност, секцио и фактор на Лайнден
[re: Meri Popins]
|
|
Автор |
manhattan (бъдеща майка) |
Публикувано | 30.03.06 15:23 |
|
Мери, само да ти кажа добре дошла
лека и спокойна бременност!
защо не попиташ в Зачатие, има по-голяма вероятност да знаят момичетата.
Редактирано от manhattan на 30.03.06 15:25.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jam (уверено сладко) |
Публикувано | 30.03.06 15:40 |
|
Мери Попинс, душицо, честито най-напред!
да те клъвна леко - след дълго висене (и питане и консултиране) в оня клуб и сайт, що не драсна 2 реда там, да кажеш на момичетата каква хубава вест те е сполетяла, а?! не е хубаво така, да знаеш...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Чeтa (Първа пролет) |
Публикувано | 30.03.06 15:47 |
|
За съжаление не знам нищо относно питането ти, но исках да ти кажа добре дошла и лека, и безаварийна!
чаша бада
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dogvito (непознат
) |
Публикувано | 30.03.06 15:53 |
|
Здравей,
за фактор V ли става дума? Аз претърпях загуба на бебе в 6 месец през 2004 година.При престоя ми в болницата за прекъсване на бремемнооста ме изследваха и установиха, че имам вродена тромбофилия, която беше причина за неразвитието на плода. През втората си бременност, която завърши успешно с раждането на сина ми през февруари тази година, , бях през цялото време на инжекции за разреждане на кръвта.
Най-важното е да те следи добър гинеколог, който разбира от този проблем.
| |
|
През цялата бременност бях на фраксипарин,родих секцио с епидурална упойка.Ще прочетеш на много места,ако се интересуваш,че приема на антикоагуланти и епидурална упойка са несъвместими,но моята лекарка каза,че няма проблем.
Радвам се да видя тук някой от "Проблемно......",и аз от там идвам.Желая ти едно хубаво бебче.
| |
|
а кой лекар ти проследяяваше бременноста? Както вече писах и аз бях на същите инжекции и родих секцио със същия вид упойка.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Klee (мама на Бобо) |
Публикувано | 30.03.06 16:39 |
|
И аз за съжаление не мога да ти помогна със съвет, но те приветствам с Добре дошла тук и ти желая лека и безпроблемна бременност и най-прекрасното здраво бебче!
| |
Тема
|
[re: Klee]
|
|
Автор |
Meri Popins () |
Публикувано | 30.03.06 16:56 |
|
Благодаря за радушния прием и за инфото, което макар и малко за момента ме поуспокои доста.
Аз в момента съм на фраксипарин + аспирин и така ще е до края. Да се надяваме хубав и щастлив край след 6 дълги години на чакане и доста сълзи.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dafna (с посл.буква А) |
Публикувано | 30.03.06 19:43 |
|
Честито
Голям кеф е да видиш старо, познато име тук
Пожелавам ти лека и успешна бременност.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|