Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:59 16.11.24 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Относно бременност, секцио и фактор на Лайнден  
Автор Meri Popins ()
Публикувано30.03.06 15:22

Здравейте ,
Време е и аз да се присъединя към Вас след дълго чакане в един от близките клубове.
Има ли някоя от Вас , която да е с Фактор на Лайнден? Как протече бременноста Ви?Имахте ли някакви проблеми след това по време на раждане?
Интерсувам се от всичко това, защото съм много заплетен случай с хиляди изключения, които налагат да се съпобразявам с доста неща. Имам леко отлепяне на ретината на очите, което не позволява раждане по естествен път, Фактора за който споменах пък налага през цялата бременност прием на хепарин и т.н.
Та, въпроса ми е има ли някоя от Вас в сходна ситуация и какво правите Вие?
Предварително благодаря.

Тема Re: Относно бременност, секцио и фактор на Лайнденнови [re: Meri Popins]  
Автор manhattan (бъдеща майка)
Публикувано30.03.06 15:23

Мери, само да ти кажа добре дошла
лека и спокойна бременност!
защо не попиташ в Зачатие, има по-голяма вероятност да знаят момичетата.

Редактирано от manhattan на 30.03.06 15:25.

Автор jam (уверено сладко)
Публикувано30.03.06 15:40

Мери Попинс, душицо, честито най-напред!
да те клъвна леко - след дълго висене (и питане и консултиране) в оня клуб и сайт, що не драсна 2 реда там, да кажеш на момичетата каква хубава вест те е сполетяла, а?! не е хубаво така, да знаеш...

Автор ЧeтaМодератор (Първа пролет)
Публикувано30.03.06 15:47

За съжаление не знам нищо относно питането ти, но исках да ти кажа добре дошла и лека, и безаварийна!

чаша бада

Автор dogvito (непознат )
Публикувано30.03.06 15:53

Здравей,
за фактор V ли става дума? Аз претърпях загуба на бебе в 6 месец през 2004 година.При престоя ми в болницата за прекъсване на бремемнооста ме изследваха и установиха, че имам вродена тромбофилия, която беше причина за неразвитието на плода. През втората си бременност, която завърши успешно с раждането на сина ми през февруари тази година, , бях през цялото време на инжекции за разреждане на кръвта.
Най-важното е да те следи добър гинеколог, който разбира от този проблем.

Автор pipilota viktualia (телец)
Публикувано30.03.06 16:00

През цялата бременност бях на фраксипарин,родих секцио с епидурална упойка.Ще прочетеш на много места,ако се интересуваш,че приема на антикоагуланти и епидурална упойка са несъвместими,но моята лекарка каза,че няма проблем.
Радвам се да видя тук някой от "Проблемно......",и аз от там идвам.Желая ти едно хубаво бебче.

Тема Re: Относно бременност, секцио и фактор на Лайнденнови [re: pipilota viktualia]  
Автор dogvito (непознат )
Публикувано30.03.06 16:04

а кой лекар ти проследяяваше бременноста? Както вече писах и аз бях на същите инжекции и родих секцио със същия вид упойка.

Автор Klee (мама на Бобо)
Публикувано30.03.06 16:39

И аз за съжаление не мога да ти помогна със съвет, но те приветствам с Добре дошла тук и ти желая лека и безпроблемна бременност и най-прекрасното здраво бебче!

Тема Re: Относно бременност, секцио и фактор на Лайнденнови [re: Klee]  
Автор Meri Popins ()
Публикувано30.03.06 16:56

Благодаря за радушния прием и за инфото, което макар и малко за момента ме поуспокои доста.
Аз в момента съм на фраксипарин + аспирин и така ще е до края. Да се надяваме хубав и щастлив край след 6 дълги години на чакане и доста сълзи.

Автор dafna (с посл.буква А)
Публикувано30.03.06 19:43

Честито
Голям кеф е да видиш старо, познато име тук
Пожелавам ти лека и успешна бременност.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.