Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:56 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Венета Райкова?!?нови  
Автор sysi_mysi (Съсита)
Публикувано21.03.06 10:00

Снощи докато си гледах Вип Брадъра бях потресена от едно изказване на Венета Райкова, а именно че мястото на една майка в 3 през ноща било до дъщеря й. А тази майка моля ви си позволявала да пуши, пие и се забавлява!!!!!!!!!! И аз се замислих, ето аз съм майка (и по мое мнение добра), но и аз от време на време след като приспя детето си пийвам в компания, играем карти, ланкаме глупости и се заливаме от смях. Единствено не пуша. И какво - безотговорна ли съм? Не е ли точно момента след като заспи детето да се позабавлява майка му. Или след като имаме деца вече ще си лягаме и ставаме с тях и да забравим за личния живот поне през нощите!? Отговорете ми какво мислите и Вие?

[

Тема Re: Венета Райкова?!?нови [re: sysi_mysi]  
Автор Acя ()
Публикувано21.03.06 10:17

не мисля че става дума за точно това!дразнещото е че Виолета Здравкова влезе парадирайки че е супер грижовна майка, а в същност не се държи като такава!
а и в това че понякога играеш на карти с приятели не е нормалното ти амплоа нали???обикновенно си до детето си, нали?!
аз съм съгласна с нещата които Венета Райкова каза за всичко което чух де, защото не гледх цялото предаване!
в крайна сметка мястото на една грижовна майка е до дъщеря и в 3 през нощта а не да ходи да гледа сеири, пък и си мисля че другите много повече се грижат за детето!!!извинявай но онзи ден беше супер тъпа причина да номинира Райна(не си мисли че Райна ми е някаква супер симпатична), обаче причината да я номинира беше че била помолила Райна да се услушва за детето пък тя го била чула преди нея!!!!ами моя мъж всяка вечер трябва да ме номинира понеже аз почти никога не чувам вечер Ели като се разплаче
!а и в крайна сметка защо трябва да се сърдиш на някого че не се грижи за твоето дете!тъпо е, според мен!

Елена 10.11.2003

Автор cchery ()
Публикувано21.03.06 10:24

Аз съм съгласна с теб - не мисля, че след като родим, трябва да умираме или пък да ставаме заложници на собствените си деца. Достатъчно е, че приоритетите, режима ни, живота ни се променя и ако това не ни направи отговорни, просто сами трябва да си го наложим. Но тепърва на почти 30 години да ставам друг човек, няма да го бъде - това означава да лъжа себе си, децата си и околните и само ще доведе до противоречия и вътрешни колебания. С това няма да съм полезна на никого - искам да бъда приятел на децата си, не дресьор.

Обаче, ако става въпрос за Виолета Здравкова, за мен с влизането си тя само се излага. Очаквах да видя взаимоотношенията на една майка с дъщеря й, която е на възрастта на сина ми. А това, което виждам как детето е постоянно при другите от брадърите, което определено не прави впечатление на миската. Аз бих се позамислила що детето ми предпочита компанията на другите. И досадата, която снощи видях във Виолета, докато се опитваше неуспешно да приспи Даная, като й четеше приказка с интонация, достойна за сутрешно прочитане на вестникарски статии, ме довърши.

Иначе и ние си се събираме с приятели на приказка и не си лягаме с кокошките. Приспивам Коко в неговото си легло и се включвам в компанията - нищо лошо. Но си мисля, че ако той е в стая, далеч от мен, до която се стига през двор и аз не мога да го чувам, едва ли ще съм много спокойна, и то в 3 през нощта, когато сънят му вече е по-лек и лесно се буди. Ама явно Теменужка не е много наясно с навиците на дъщеря си!

Автор Blondi (hohi)
Публикувано21.03.06 10:25

Абе кой се интересува от изказванията на тази,тъпа,тъпа,тъпа гъска...

Автор anakin (минаващ)
Публикувано21.03.06 10:28

Въобще не си безотговорна даже. Доколкото знам Венета Райкова няма дете и никога не е имала, пък и не знам дори и да има за в бъдеще- едва ли ще го гледа.Ще й го гледа сигурно някой друг. А съвети кой каква майка е, дават най често тези, които най-малко са с децата си.ТО Е НАЙ-ЛЕСНО СЪВЕТИ ДА СЕ ДАВАТ, ПЪК ДРУГ ДА ГИ ИЗПЪЛНЯВА.
Това е от моят скромен опит на майка

Тема Re: Венета Райкова?!?нови [re: Acя]  
Автор cchery ()
Публикувано21.03.06 10:30

И с теб съм много съгласна - почти същите неща ми се въртят в главата, но ако ги бях написала, постинга ми щеше да е като роман. Ако аз разчитах на околните да ми гледат, наслушват и отглеждат детето ................

Това парадиране на Теменужка, че ще номинира останалите, според предпочитанията на дъщеря й, е просто смешно. Та тя не я познава изобщо.

За мен един пример за звездна и грижовна майка е олимпийската ни шампионка по стрелба Мария Гроздева. Гледах филм за нея и съпруга й и трите им деца, нещата бяха много различни.

Автор gigikas (мама на Алекс)
Публикувано21.03.06 11:06

кой бе, онова момиченце Венетка ли?

Автор fada (pitanka)
Публикувано21.03.06 11:32

Да, а и вчера не знам дали гледахте, но малката се събуди посред нощ и дотърча при майка си, че е самичка там...и мен ми стана жал за детето...то направо си е в друга къща!!!

Автор fada (pitanka)
Публикувано21.03.06 11:34

Ася, напълно съм съгласна с теб, че за егати тъпотията номинира Райна, която хич не ми е симпатична!!!

Тема Re: Венета Райкова?!?нови [re: Blondi]  
Автор manhattan (бъдеща майка)
Публикувано21.03.06 12:42

хе хе, Блонди, мислех да съм по-обрана в категоризацията, обаче тази жена наистина е злобновата...
по въпроса - когато детето ти спи, то има нужда само от съня си. в 3 през нощта ти какво правиш обикновено, спишт.е. не си до него. а дали спиш или си с приятели това лоша майка ли те прави?
това не е коментар на Виолета Здравкова, а на притеснението на Сиси-Миси

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.