|
Тема
|
д-р маленов
|
|
Автор |
greeneyez () |
Публикувано | 15.03.06 14:27 |
|
здравейте има ли някой информация за д-р маленов?работи в 29-та поликлиника и в тина киркова.също ще ми е полезно и ако получа информация за самата клиника тина киркова.много благодаря на тези които ще пишат.на всички - здраве и щастливи бебчета
| |
|
Здравей,аз съм раждала при др.Маленов в Тина киркова,направи ми секцио по спешност в 8 месец,слу4айно попаднах на него той беше на смяна и съм безкрайно доволна и благодарна на професионализма му защото бяхме спасени на косъм и аз и бебето.Доволна съм и от болницата като цяло с изклю4ение на акушерките които дават бебетата, много са нелюбезни.
| |
|
Здравей!
Двете ми сестри, кумата ми и аз се доверихме на д-р Маленов. Той проследи бременосттите ни и ни изроди. Обичам го този човек
Можеш да прочетеш разказа ми за раждането в закованата тема
А инфо за Тина Киркова има много, разрови се ако ти се четат дълги теми Има отрицателни и положителни мнения, но май втроите са повече!
| |
|
мерси за отговорите:) имам и друг въпрос. аз отивам при маленов с направление от личния ми лекар и досега не е искал пари за прегледите.има ли момент или процедура , когато ще ми поиска? плащат ли се кръвните изследвания при положение че съм осигурена?
| |
|
Аз също раждах при него преди около 10 месеца,планово секцио и съм доволна.Пари за изследвания не иска щом си с направление,само ултразвука се плаща /20 лв. беше при мен/,но има и 2-3 безплатни ултразвука,които се поемат от касата.Накрая на бремеността ми му предложихме пари,но подчертавам ние го направихме,за да е той лекаря,който ще ми направи секциото,тъй като познаваме работата му,а и той работи в отделение по оперативна гинекология и се предполага,че е на ти с операциите.Парите се внасят по официален път в касата на болницата.А що се отнася за питането ти за Св. София,доколкото знам,а аз съм добре информиран човек,това е най-добрият избор за момента от всички болници,като съотношение между качества и опит на персонала-битови условия-апаратура-тарифи на лекарите.В някои други болници от национален мащаб доста са се поуяли и алчността им е безгранична! Има и други болници като Правителствена и 2 градска,където ги гледат по-добре и им обръщат повече внимание дори и да не им платиш нищо,но нямат добра апаратура и са доста по-неопитни,тъй като имат малко пациенти и това е само едно от всички отделения в болницата.
Ако имаш въпроси,не се притеснявай да ме питаш.
Редактирано от mamamilka на 20.03.06 12:31.
| |
|
|
|
|